Reklamace

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
1.2.16 09:09

@j.a.n.i1 jenže ty stranky se jmenují porad stejne a i zboží mají stejne. Tak proto mi to přijde podezřelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
1.2.16 09:11

@pajule022 Ale nemusí to nic znamenat… podstatný je provozovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.2.16 09:25

A snad zboží reklamuješ podle ič, faktury, záručního listu… a ne podle domeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.10.16 18:25

Pokud je to opravdu ovčí vlna, tak je potřeba před praním důkladně prostudovat návod na etiketě a tím se řídit. osobně bych pravou vlnu nikdy nedala jen tak do pračky https://www.oveckarna.cz/…z-ovci-vlny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
11.10.16 18:49

Neni tam treba prani v ruce? Nebo to nebyla ovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.10.16 19:40

@katrinacek1 polud jsi zvolila program VLNA, tak mohla byt chyba v pracim prasku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
28.11.16 16:59

Obnovuji s dotazem pro chytré hlavičky.
Lze reklamovat něco co jsem dostal zdarma?
Jde o poměrně hodnotnou věc, která byla k většímu nákupu (tablet) jako dárek.
Tzn. nemám k tomu ani doklad. Prostě přišel poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32074
28.11.16 17:08

@AlphaOmega Podle toho co jsem našla na netu dárek zdarma reklamovat nelze : http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.3.17 08:52

Reklamace postýlky

Ahoj holky. Setkali jste se prosím Vás někdy s touto situací? Naše malá (11 měsíců) v pátek večer lomcovala vzteky s postýlkou, protože nechtěla spát a ulomila její vrchní díl. Byla to rána jak prase, hned jsem za ní letěla. Naštěstí se jí nic nestalo. Přítel postýlku slepil, protože by neměla kde spát a u toho rozbil nalomený vrchní díl, který také slepil. Psala jsem hned další den ráno do eshopu, kde jsme postýlku koupili. Tam paní byla ochotná, ale chtějí ZASLAT poškozenou část postýlky. Nevím, jak toto mám provést, když jsme ten vrchní díl slepovali, aby malá měla kde spát a také jak mám posílat jen určitou část z celku. Také by mě zajímalo, kdo v tomto případě hradí poštovné a proč nestačí foto a popis situace. Přikládám fotku. Setkali jste se s tím někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.3.17 17:24

Ahoj, nevite nekdo, jak dlouha je zaruka na novou vec po reklamaci? Reklamovala jsem blesk, pomerne draha zalezitost, je kupovan pred 20mesici. Je to neopravitelne, takze mi dnes posilaji novy vymenou, za ten stary. Jak dlouho mamna ten novy kus zaruku? Opet dva roky nwbo jen do konce zaruky toho prvniho nevratne piskozeneho kusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32074
21.3.17 17:29

Záruční lhůta běží dál ta původní, tady to máš : http://www.penize.cz/…-na-pul-roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.3.17 17:35
@Monchichik píše:
Záruční lhůta běží dál ta původní, tady to máš : http://www.penize.cz/…-na-pul-roku

Hezky, takze se vyplati chtit vratit penize a koupit to znovu. Pokud je to neopravitelne, ze chteji poslat novy kus, musi mi vratit penize? To nechteji, pry poslou novy kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.3.17 17:48

Poku je to neopravitelní a dostala jsi nový kus tak máš opět plnou záruku. To tedy platí pro koncáky. Pokud to máš na ič tak se záruka prodlužuje pouze o dobu reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.3.17 17:49

Pokud je to uznan a neopravitlné a ty jsi spotřebitel, tak máš právo na vrácení peněz a oni se tím musí řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
21.3.17 17:55

Proto všechnu techniku co jde nakupuju do 10 000kč aby na dokladě nemuselo být ič. Jakmile to vemeš na ič tak ztrácíš 90% svých práv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný