Reklamace

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16700
30.10.14 21:58

Ahojky mam dotaz - prodejce si nechal uctenku - mam jen reklamační protokol - muzu pozadovat vraceni uctenky? nemela bych ji mit ja??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
22.11.14 00:23

Myslím, že by měl vrátit i účtenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
10.4.15 22:41

Ahoj všem,

chtěla bych se zeptat, koupili jsme si podle vzoru snubní prsteny, které nám měsíc vyráběl zlatník, včera jsme je převzali, letmým okem zkontrolovali a zaplatili…až když jsme dojeli domů kde jsme si je prohlíželi jsme zjistili že proužek který je rytý uprostřed je křivý a dost fušersky udělaný…má otázka je, zda mám možnost reklamace? mohu se nějak bránit? vzhledem k tomu že je proužek přes celý prsten tak bych nejradši aby mi vrátili peníze, ale nevím jestli na to mám z právního hlediska nárok…prosím poradíte mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.4.15 22:42

@cecil7 a co na to zlatník? Ptali jste se ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
10.4.15 22:44

@Jazz27 dneska jsem se k tomu nedostala, zkusím mu zavolat zítra, ale myslím že to nezvedne, když nemá otevřeno…ale právě si myslím že mi řekne že bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.4.15 23:09

@cecil7 tak já si myslím, že váš požadavek byl jasný, on to nedodržel, takže mu to vrátíš na přepracování. A klidně až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
10.4.15 23:16

@Jazz27 no jenže to by je musel roztavit a udělat znovu…bych byla asi radši aby mi vrátil peníze, protože se bojím aby nebyl výsledek stejný znovu…tak bych radši šla jinam si je nechat vyrobit… :-( jenže se bojím že mi řekne že mám smůlu, že mi peníze nevrátí… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.4.15 09:22

@cecil7 Ze zakona muzes uplatnit vadu vyrobku.On by mel zbozi uvest do radneho stavu, tj. opravit. Doporucuji ti vadu si nafotit, at mas dukaz, a pak reklamovat. Penize ti vracet nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
11.4.15 10:15

@radkakinc no jenže uvést do řádného stavu to nepůjde…jde o vyrytý proužek (takové pidi tečky) který měl být přesně uprostřed a jak to jsou tečky, tak prostě je tam vidět jak je to odskočené…no prostě na to abych ho nosila celý život mě to štve… :-/ vyfotit jsem se to snažila, ale nemám tak dobrý foťák který by zaostřil tak malý předmět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.4.15 22:55

@cecil7 pokud je vada neodstranitelna, mjsi vratit penize, zavolej si na www.coi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
13.4.15 08:43

@radkakinc nakonec jsem se dovolala už v sobotu, ztropila jsem scénu (nejdřív jsem byla naštvaná, pak jsem začala natahovat), a paní říkala že když se nám to nelíbí že to nevadí, ale že je to ruční práce a tak to dokonalé nebude, ale že jestli chci ať si přijedeme dnes vybrat jiné prstýnky…tak jen doufám, že se mi tam bude nějaký jiný líbit, protože s vrácením peněz se asi budou cukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
14.4.15 13:02

Tak máme zadané nové prstýnky…a i přesto že jsou obyčejnější a stejně široké, tak budeme muset 3-4 tisíce ještě doplácet… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
17.4.15 18:13

Já myslím, že kdybys trvala na vrácení peněz nárok na to máš-vada je neodstranitelná. Jenže domoci se toho bývá u některých firem až nadlidský výkon-protože když nesouhlasí s vrácením peněz, není jiná možnost než to řešit soudně a to je zdlouhavé s nejistím výsledkem a mnohdy mnohem dražší, než reklamovaná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.2.16 09:05

Reklamace sedačky - eshop

Před rokem jsme si na eshopu objednali sedačku, kterou jsme měli vyhlidnutou v obchode, ale na jiném eshopu ji měli levnější. Sedačka je rozkládací a její rozkládací část se po pár použitích propadla. Psala jsem email ohledně reklamace a paní mi odpověděla, že doménu koupila jiná firma, a proto se reklamaci zabývat nebudou. Mne to přijde jako nesmysl :pocitac:
máte radu, co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
1.2.16 09:07

@pajule022 No, pokud je to pravda a koupili pouze doménu, tak ta nová firma opravdu nemá povinnost se zabývat tvou reklamací a jediná šance je dohledat tu původní firmu a u ní to reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný