Mražená kukuřice

127
23.2.06 10:13

Mražená kukuřice

Zdravím všechny maminky a prosím o radu, malému je sedum měsíců a já koupila mraženou kukuřici, ale nevím, jestli mu ji můžu dát. Neudělají mu ty slupky nic, myslím, jestli nenanýmají? Děkuji Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
23.2.06 10:19

Ahojka, nemám osobní zkušenost, kukuřici jsem zatím dávala jen v mixu ze skleniček, ale myslím, že holky to třeba ze začátku pasírovaly přes sítko. A kámošce synek ty šlupičky vždycky spolehlivě vykadí, asi je třeba vyzkoušet. Zkus nejdřív pasírovat a když to bude OK, tak i šlupky:-)

Pa Jazzi a Matýsek skoro 10m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
23.2.06 10:21

Ahoj, mám stejně starého syna, kukuřici jsem mu přidala do základní zeleninové směsi a v pohodě, byla slaďoučká a chutnalo mu. Když se hodně dobře rozmixuje, nevidím problém. Žádné nadýmání ani jiné probémy jsem nezpozorovala.
Dobrou chuť! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.2.06 10:27

Ahojky,

mraženou kukuřici dávám malému do jídla pravidelně jako jednu ze zelenin, které používám. Problém není. Musíš vyzkoušet. Vymixovat jde v pohodě.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
23.2.06 10:28

Vojta taky neměl s kukuřicí žádný problém. Je teda fakt, že i když jsem ji mixovala celkem dlouho, slupičky zůstaly. Ale rozhodně mu nevadily a stejně jako Fandymu od Hajinky mu kukuřice (s bramborem a mrkví) chutnala.

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.2.06 13:54

Ahojky

Matějovi kukuřice taky moc chutná, protože je sladoučká :lol:
Mixuju jí ponorákem a šlupky v pohodě. Poprvé jsem jí chtěla pasírovat, ale vůbec mi to nešlo a jak blbec jsem každé zrnko zbavoval šlupky :( Pak mi kámoška řekla, že jí mixuje a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí