Mražené brambory v příkrmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
31.3.12 15:37

mrazene brambory v prikrmu

Maminky,dobry den…

Delam malemu prikrmy do mrazaku,bo porad nekde poletujem,takze pro nas zamrazene a rano vytahle do lednicky je prakticke :D

Docetla jsem se ale ,ze tu brambory v prikemu nedoporucujete,ze jsou pry hnusne?je to pravda?jde mi jen o ty brambory,at mi to nezkazi zbytek…

delam ted davku cervene cocky,mrkev a brambor a mam vse bio,tak doufam,ze to nebudu muset vyhazovat…byla by to skoda :?

jake mate zkusesnoti?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
31.3.12 15:45

Pokud jsou brambory rozmačkané nebo rozmixované, tak se s nimi nic nestane. Mrazila jsem normálně v příkrmech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
31.3.12 15:53

někdo mi to taky psal, ale ony jsou už divné, že jsou bez soli. Já je rozmixuji a zamrazím do formiček. Hele moje tchýně mrazí i kaši bramborovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
31.3.12 15:53

Já mrazím i normálně uvařené a nepřipadají mi hnusné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.3.12 15:55

Jediné co nemrazím jsou brambory, vždy vařím čerstvé na páře, nebo dávám jinou přílohu- kuskus, jáhly, těstoviny, vše ostatní po rozmražení je poživatelné, brambor nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
31.3.12 15:56

radanah víš co? zkus si nijch pár zamrazit a uvidíš:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.3.12 15:56

Jako brambory jsou i ohřívané hnusné, když mi zbydou brambory pro nás, nikdo by je ohřáté nejedl, max opečené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.3.12 16:22

Myslím, že to je kvůli tomu, že brambory obsahují dost vody, nám to tedy také nechutná, zkusila jsem a ta chuť jiná je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.3.12 16:24

no ja prave mela bio manii nakupovaci .-)

tak uz nic,vari se to dohromady,tak uvidime jak bude chutnat…nemam vazne zkusenost…

me nejak k te cocce nic jineyho nejde,zas nechci delat uplne prasarny-jako kombinace :D budu stridat masko a jednou tydne zloutek…samozrejme ma vic druhu kombinaci,nebudu ho cpat jen timto .-)

jahly a vlocky uz mel…chystam se zkusit pohanku-mate vyzkousene co k ni sedi za zeleninku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
31.3.12 16:26

Já mrazila mix zeleniny s bramborem (když bylo malý asi půl roku a měla ještě všechno úplně najemno) a nevim jak na chuť, ale musela jsme to po rozmražení znova mixovat - asi tim škrobem mi to ztuhlo a drželo to furt v kostičce :lol: Malá to pak zdlábla v pohodě, ale příště už jsem to dala na mrazák radši bez brambor, bylo s tim málem víc patlání, než kdybych je uvařila čerstvý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
31.3.12 16:30

rozmixovana zmrazena brambora „zpudinkovati“ - znova to udela takovou jakousi strukturu, ale divnou. pomuze, kdyz se to prevari - prebubla v MW. Zamichane s jinym jidlem nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
31.3.12 16:32

jo já to pak taky ohřívám v mikrovlnce a vyndám to až když to bublá, jelikož neodhadnu čas. hele já to neřeším zda mražená či ne, prckoj to chutná a skleničkové jídlo ji dát nemůžu, to je hysterie, prostě skleničkové jídlo nejí, ale domácí namražené ano a je jí fuk, že je brambora z mrazáku, chutná ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
31.3.12 16:37

Snažím se brambory nemrazit, ale sem tam jí zamrazím.Je to hnusné, ale děti si nikdy nestěžovaly, ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
31.3.12 16:38

u nas ji kupovane i domaci,ale mudra rikala,at uz zacnem s vlockama,jahly apd,delat polivky s masem,takze kombinuji…

jsem rada,ze ji oboji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
31.3.12 16:57

Mrazeny brmbory jsou hnus. Zkusila jsem a vsechno jsem vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí