Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Hezké odpoledne, již se omlouvám předem za anonym, ale nikdo o mem vyšetření neví ani v rodině, tak nechci, aby se to tu provalilo.Zítra mám termín MRI mozku a míchy (prej pro jistotu), ale mám z toho podvědomě hrozny nervyno a jak bylo teď naprd počasí, tak mám pocit, jakoby se mi chtělo kaslat a lezlo na mě nachlazení. Tak se chci zeptat, byl jste někdo na magnetické i s nachlazenim? Jde to vůbec? Další termín dávat nechci, chci to mít za sebou. Třeba nachlazení ani nepropukne, možná to mam jen v hlavě ze stresu, ale pro jistotu se ptám. A kdybych si dala ráno před tím třeba kapky na kašel, nevadí to ničemu?
Ještě vlastně ráno mám užívat AD a léky na tinnitus, tak nevím jestli užit normálně nebo až po.
A poslední dotaz, k lékaři na neurologii jste volali po MRI nebo volala ona až přišly výsledky.
Moc děkuji a omlouvám se za tolik otázek, hlava pracuje
Jestli se jim tam chceš v dnešní době rozkašlat, tak jsi docela střelec. ![]()
@Bábrdl píše:
Jestli se jim tam chceš v dnešní době rozkašlat, tak jsi docela střelec.
Myslím že léky by neměly vadit, kapky na kašel určitě ne, ale nevím přesně co ti chtějí vyšetřovat pokud máš být třeba na lačno nebo tak…ani nachlazení nevadí…
Na výsledky MR sem si nevolala, měla sem domluvenou návštěvu lékaře 14dni po termínu MR ale byla sem tam kvůli ortopedickému problému takže šlo spíš jen o potvrzení dg a termínu operace…pokud s lékařem domluvena nejsi tak cca za týden bych zavolala jestli už má výsledky pokud se tedy sám neozve dřív…
Při vyšetření ležíš v uzavřeném prostoru a nesmíš se pohybovat. Kašlání by vyšetření mohlo znemožnit.
Hezké odpoledne, již se omlouvám předem za anonym, ale nikdo o mem vyšetření neví ani v rodině, tak nechci, aby se to tu provalilo.
Zítra mám termín MRI mozku a míchy (prej pro jistotu), ale mám z toho podvědomě hrozny nervy
no a jak bylo teď naprd počasí, tak mám pocit, jakoby se mi chtělo kaslat a lezlo na mě nachlazení. Tak se chci zeptat, byl jste někdo na magnetické i s nachlazenim? Jde to vůbec? Další termín dávat nechci, chci to mít za sebou. Třeba nachlazení ani nepropukne, možná to mam jen v hlavě ze stresu, ale pro jistotu se ptám. A kdybych si dala ráno před tím třeba kapky na kašel, nevadí to ničemu?
Ještě vlastně ráno mám užívat AD a léky na tinnitus, tak nevím jestli užit normálně nebo až po.
A poslední dotaz, k lékaři na neurologii jste volali po MRI nebo volala ona až přišly výsledky.
Moc děkuji a omlouvám se za tolik otázek, hlava pracuje