Nateklé oči

Anonymní
6.8.21 08:25

Natekle oci

Zdravim
casto me trapi natekle oci, vetsinou to mam, kdyz vstavam brzo, vicka mi nekdy uplne popraskaji, naledne jsou na nich strupy. Prosim nejake rady? davam si okurky, zkusim sacky od caju ale potrebuju asi neco z lekarny. Prosim rady! :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
6.8.21 08:31

Zajdi si na alergologii a když tam nic nenajdou, tak na kožní. To bude zdravotní problém, ne kosmetický.

Nejspíš jsi na něco alergická co je v posetli a nebo ložnici a potřebuješ vědět na co, aby ses toho zbavila.

(jinak teda předpokládám, že večer důkladně čistíš pleť a nechodíš spát třeba s řasenkou atp.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 08:45

@Ou
Plet cistim pravidelne, i kdyz prijdu pozde, tak se odlicim. Dekuji za radu, zajdu! :palec:

• Citovat
  • Upravit
14127
6.8.21 09:49

Taky se mi to zda uz extremni :think: ja mam ted natekle a slzici oci cele jaro a cast leta, vcetne zanetu spojivek a koznich projevu. Kdyz to bylo nejhorsi, tak jsem byla u ocniho, u dr. a na infekci, vse mimo jsme vyloucili, takze alergie :roll: bojuju, jak muzu

Koupila jsem si jaresovou vodu v lekarne (uklidnujici, pouziva se treba na ekzem) a oplachuju tim oblicej po umyti. Kupodivu to zabira i na ty oci. neber to ale jako lekarskou radu, jen tip, mohlo by to pomoci i na tu popraskanou kuzi, ta chlorovana voda z kohoutku fakt neni dobra. Nechtela jsem je furt vykapavat tema dezinfekcnima a protizanetlivyma kapkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí