Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, snažení nejspíš nevyšlo. Dostala jsem to o 2 dřív, a i dost krvácím
. Přesto je mi chvilkama blbě od žaludku (nezvracím) a cítím nepříjemné pachy. Co si o tom myslíte? Láká mě udělat test, ale nejspíš je to jiný zdravotní problém
…díky
@smileee11 Ahoj, spis bych rekla, ze to mas vsugerovany, taky se mi to stavalo, kdyz jsme se snazili ![]()
@Loveyoucek píše:
@smileee11 Ahoj, spis bych rekla, ze to mas vsugerovany, taky se mi to stavalo, kdyz jsme se snazili
je to možné, ale přitom jsem to zahodila s tím, že se těším na další snažení hned jak mi skončí ms
![]()
@smileee11 píše:
je to možné, ale přitom jsem to zahodila s tím, že se těším na další snažení hned jak mi skončí ms![]()
Já na to teď myslím pořad, někdy vůbec a někdy zase moc..a někdy si případnu taková jiná ale bohužel ![]()
Tak si test pro jistotu udelej, ale ja mela kazdej mesic snad vsechny priznaky ![]()
@Loveyoucek píše:
Tak si test pro jistotu udelej, ale ja mela kazdej mesic snad vsechny priznaky
@Aslei @Loveyoucek test zkusim, ale nelpim na tom…kamaradka sice mela take ms pri tehu, ale za 2 tydny mam dalsi ovu (doufam
) takze neni kam spechat, dalsi sance na obzoru ![]()
@smileee11 píše:
@Aslei @Loveyoucek test zkusim, ale nelpim na tom…kamaradka sice mela take ms pri tehu, ale za 2 tydny mam dalsi ovu (doufam) takze neni kam spechat, dalsi sance na obzoru
Tak já bych ji měla mít teď
tak uvidíme jestli se zadaří..
snazime se pul roku, to by byla paráda aspoň bych byla celé léto doma a konečně z té továrny po x letech vypadla..jak dlouho se snažíte vy?
@Aslei My se snazili taky pul roku, potom to vyslo, ale bohuzel v 5tt sp, nastesti se to obeslo bez revize a hned po dalsi ms se zadarilo znovu a ted jsem ve 28tt.
@Loveyoucek píše:
@Aslei My se snazili taky pul roku, potom to vyslo, ale bohuzel v 5tt sp, nastesti se to obeslo bez revize a hned po dalsi ms se zadarilo znovu a ted jsem ve 28tt.
Jé, gratuluji.. To se máš, tiše zavidim
Už se taky teším.. Snad se brzy taky dočkáme, brala jsem 15 let prášky tak to tělo se dává trochu dokupy ale už by nemuselo ![]()
@Aslei píše:
Tak já bych ji měla mít teďtak uvidíme jestli se zadaří..
snazime se pul roku, to by byla paráda aspoň bych byla celé léto doma a konečně z té továrny po x letech vypadla..jak dlouho se snažíte vy?
3 mesice na podzim (jen tak letmo, ale tu třetí ms jsem obrečela) a teď od února jsme začali znova, takže chvilku…ale i tak ms zklame… ![]()
@Loveyoucek píše:
gratuluju
![]()
@smileee11 píše:
3 mesice na podzim (jen tak letmo, ale tu třetí ms jsem obrečela) a teď od února jsme začali znova, takže chvilku…ale i tak ms zklame…
No jo, musíme myslet pozitivně ( kdyby to šlo, že) ![]()
@Aslei píše:
No jo, musíme myslet pozitivně ( kdyby to šlo, že)
Tak pozitivně to jde, ale pak u konce čekání začnou obří pochybnosti a strach a je to v pr… ![]()
@Aslei ale od žaludku mi občas ještě je blbe, i když moje oči viděly negativní test… To nebude sugesce, ale problém, možná hormony??