MS a nevolnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
254
16.3.16 18:18

ms a nevolnost

Ahoj holky, snažení nejspíš nevyšlo. Dostala jsem to o 2 dřív, a i dost krvácím :pocitac:. Přesto je mi chvilkama blbě od žaludku (nezvracím) a cítím nepříjemné pachy. Co si o tom myslíte? Láká mě udělat test, ale nejspíš je to jiný zdravotní problém :nevim:…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
420
16.3.16 18:27

@smileee11 Ahoj, spis bych rekla, ze to mas vsugerovany, taky se mi to stavalo, kdyz jsme se snazili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.16 18:37
@Loveyoucek píše:
@smileee11 Ahoj, spis bych rekla, ze to mas vsugerovany, taky se mi to stavalo, kdyz jsme se snazili :nevim:

je to možné, ale přitom jsem to zahodila s tím, že se těším na další snažení hned jak mi skončí ms :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.3.16 19:58
@smileee11 píše:
je to možné, ale přitom jsem to zahodila s tím, že se těším na další snažení hned jak mi skončí ms :think: :mrgreen:

Já na to teď myslím pořad, někdy vůbec a někdy zase moc..a někdy si případnu taková jiná ale bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
16.3.16 19:59

Tak si test pro jistotu udelej, ale ja mela kazdej mesic snad vsechny priznaky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.3.16 20:00
@Loveyoucek píše:
Tak si test pro jistotu udelej, ale ja mela kazdej mesic snad vsechny priznaky :lol:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
16.3.16 20:32

@Aslei @Loveyoucek test zkusim, ale nelpim na tom…kamaradka sice mela take ms pri tehu, ale za 2 tydny mam dalsi ovu (doufam :D ) takze neni kam spechat, dalsi sance na obzoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
17.3.16 06:34
@smileee11 píše:
@Aslei @Loveyoucek test zkusim, ale nelpim na tom…kamaradka sice mela take ms pri tehu, ale za 2 tydny mam dalsi ovu (doufam :D ) takze neni kam spechat, dalsi sance na obzoru :D

Tak já bych ji měla mít teď :) tak uvidíme jestli se zadaří.. :andel: snazime se pul roku, to by byla paráda aspoň bych byla celé léto doma a konečně z té továrny po x letech vypadla..jak dlouho se snažíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
17.3.16 08:50

@Aslei My se snazili taky pul roku, potom to vyslo, ale bohuzel v 5tt sp, nastesti se to obeslo bez revize a hned po dalsi ms se zadarilo znovu a ted jsem ve 28tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
17.3.16 09:09
@Loveyoucek píše:
@Aslei My se snazili taky pul roku, potom to vyslo, ale bohuzel v 5tt sp, nastesti se to obeslo bez revize a hned po dalsi ms se zadarilo znovu a ted jsem ve 28tt.

Jé, gratuluji.. To se máš, tiše zavidim :) Už se taky teším.. Snad se brzy taky dočkáme, brala jsem 15 let prášky tak to tělo se dává trochu dokupy ale už by nemuselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.3.16 18:19
@Aslei píše:
Tak já bych ji měla mít teď :) tak uvidíme jestli se zadaří.. :andel: snazime se pul roku, to by byla paráda aspoň bych byla celé léto doma a konečně z té továrny po x letech vypadla..jak dlouho se snažíte vy?

3 mesice na podzim (jen tak letmo, ale tu třetí ms jsem obrečela) a teď od února jsme začali znova, takže chvilku…ale i tak ms zklame… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.3.16 18:20
@Loveyoucek píše:
@Aslei My se snazili taky pul roku, potom to vyslo, ale bohuzel v 5tt sp, nastesti se to obeslo bez revize a hned po dalsi ms se zadarilo znovu a ted jsem ve 28tt.

gratuluju :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
18.3.16 09:25
@smileee11 píše:
3 mesice na podzim (jen tak letmo, ale tu třetí ms jsem obrečela) a teď od února jsme začali znova, takže chvilku…ale i tak ms zklame… :nevim:

No jo, musíme myslet pozitivně ( kdyby to šlo, že) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
19.3.16 07:28
@Aslei píše:
No jo, musíme myslet pozitivně ( kdyby to šlo, že) :)

Tak pozitivně to jde, ale pak u konce čekání začnou obří pochybnosti a strach a je to v pr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
19.3.16 07:31

@Aslei ale od žaludku mi občas ještě je blbe, i když moje oči viděly negativní test… To nebude sugesce, ale problém, možná hormony??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí