Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jestli bezne tyto bolesti nemas, tak bych to s ovulaci nespojovala. Nezmenila jsi treba HA nebo neberes hormony?
Jinak nemusi to byt hned zanet, me nekdy boli podbrisek, kdyz jsem nastydla, ale tezko rict…
Tak já trpím na bolestivou ovulaci, tomu bych se nedivila, ale ten špinící výtok teda k tomu nikdy nemám a netrpím na to - to by mi bylo divné. Měla jsem takový výtok minulý měsíc, také s pobolíváním podbřišku - takže jsem cítila, že něco není ok a nechci strašit, ale zánět dělohy to byl. Jestli máš opravdu pocit, že to není normální stav, tak bych k tomu doktorovi raději skočila.
Predem se omlouvám nemam ceskou klavesnici ![]()
na bolestivou ovulaci trpim malokdy ale uz sem to zazila ale melo to trvani maximalne den a tet uz tepim treti den
ale jine problemy nemam snad trošku silnejsi vytok ale je mi v tuto chvili dost jedno ![]()
tak sem se chtela zeptat jak dlouho muze trvat takto bolestivá ovulace?
Zánět dělohy poznal doktor na pohotovosti dle toho, co jsem mu popsala a vyšetřením a prohmatáním.
Wendyx já to mám také většinou jeden den - opravdu hodně velkou bolest vždy jednoho vaječníku a silný čirý výtok (ten i déle jak den). Tak nemohu říct s určitostí.
Ahojík holky jsem půl roku po porodu a nikdy jsem neměla takové problémy jak ted, celou dobu menstruace mám silné křeče do podbřišku když se mi chce čůrat tak mě to před bolí, krvácení je tři dny silné a pak mi příjde jak kdyby ze mě šly očistky jako v šestinedělí dotoho jsem unavená prostě hrůza nemá někdo taky takovej poblém k DR se mi moc nechce mám nemocného syna a nedokáži si představit že ho hlídá nikdo jiný:ps je to má čtvrá menstruace
Ahoj, mám cca 5 dní před předpokládanou ovulací. Většinou mi v tuto dobu pobolívají vaječníky, ale tentokrát mě bolí břicho jako před MS nebo v těhotenství. Holky, může předovulační stav vypadat i takto, že bolí celý podbřišek?? Těhotná nejsem. Mám navíc nahnědlý výtok, ale předpokládám, že je to ještě dozvuk MS, mám krátké cykly. Jsem trochu hypochondr, tak mě napadají diagnozy typu zánět dělohy apod.
K doktorovi si v případě trvání obtíží určitě zajdu, ale potřebuju trochu uklidnit. Může takto vypadt předovulační stav?