Silná menstruace 7 dní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
26.5.13 09:30

Silná menstruace 7dni

Dobrý den prosím o radu dcera bude mít v červenci 14 a dostala poprvé menstruaci, ale je to už týden a stále velmi silně krvácí vše má hned špinavé a to si dává 2vložky TY NEJVĚTŠÍ na noc je to normální nebo mám zajít k lékaři já jsem to tak nikdy neměla a tak se celkem bojím už se to má zmírňovat, ale je to pořád silné a ještě k tomu má velké bolesti břicha. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
26.5.13 09:36

Já dřive mela ten samý problém a hned jsem letěla k dr. dostane prášky a injekci na urovnání. Určite bych na nic nečekela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
26.5.13 09:39

Podle mě to normální není, já v těchto letech měla menses taky silnou, ale určitě ne tak dlouho. Možná je to tím, že je to poprvé a možná se jí to zklidní. Ale pokud ne, šla bych rozhodně k Dr. Na bolesti břicha mi doktor napsal Aulin, ten mi vždycky jako jediný zabral, ale je jen na předpis. Zkuste se zeptat svého doktora, jestli vám ho napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.5.13 10:21

Já měla endometriozu, silné a dlouhé krvácení a velké bolesti břicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnii
26.5.13 10:37

Dej ji napit vymackaneho citronu s vodou.nebo jestli mas ascorutin tak ji supni.Melo by to slabnout krvaceni.To mi i radili v nemocnici kdyz sem mela po porodu extra silnou prvni menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
660
26.5.13 10:42

Tak ja jsem mela menzes od 11let a vzdy doost siĺny a velke bolesti, mela jsem to tak 10dni, postupem casu se to zmirnilo.ted ve 22letech to mam tak 6dni, silne 4dny a pak jen spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.5.13 11:39

Pamatuju si, ze prvni ms byla slaba, ale za to ty potom, to byl ficak ale mne nikdo neporadil. Hele, jak pisou holky, vymackat citron a vypit nebo ten ascorutin, pokud zitra ms nebude slabsi, tak k dr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
26.5.13 16:10

Poradte mamci prosim, dekuji
Mam prvni porevizni MS uz 13 dni dostala jsem ji po 4 mesicich a dnes mam silenou pichlavou bolest v pravem vajecniku, nemuze to byt treba ovulace, ale pri ms?
Zazila to nektera maminka?
Do pondelka se nikam nedostanu nemam tu auto ani hlidani…
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria