MŠ Brno - Bohunice

3477
11.3.16 14:49

MŠ Brno -Bohunice

Zdravím, zkusím to i tady :)

Rozhoduju se mezi MŠ Pohádka a MŠ Amerlingova a ráda bych znala vaše zkušenosti, aby mi to trošku pomohlo při rozhodování. Která je podle vás lepší a v čem? Děkuji moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
11.3.16 16:21

AHoj, já dávám děti do MŠ Amerlingova a maximální spokojenost. Jsou to smíšení třídy, takže od tříleťáků až po předškoláky. Mají tam hezké hračky a učitelky se dětem hodně věnují. Každý měsíc mají několik kulturních akcí. Divadlo je pravidleně a jezdí k nim do školky, což mi přijde bezva, že se děcka nemusí vláčet nikam šalinou.
Mimo divadlo mají besídky pro rodiče s dětmi, teď v březnu byl karneval, hodně navštěvují různé tématické výstavy, kam je povětšinou vozí autobus. Byly třeba v Galerii někde u Tišnova, celkem často chodí na Špilberk,…
V jídelníčku se často vyskytují jídlo jako pohanka, cizrna, kuskus,… Když dítě to jídlo nejí, v žádným případě ho nenutí do jídla,…
Jako já sem moc spokojená.
NA druhou stranu, o MŠ Pohádka nic nevím, pač tam děti nemám a ani nikoho odtud neznám, abych srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin