MŠ Korálek Praha

5548
10.9.13 16:50

Ms koralek Praha

Ahoj,
jak jste nebo byli jste spokojený s touhle školkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
10.9.13 20:03
@maminka189 píše:
Ahoj,
jak jste nebo byli jste spokojený s touhle školkou?

Kterou myslíš? Tu v Praze 5 s ředitelkou Babjakovou?

• Citovat
  • Upravit
5548
10.9.13 20:07

@Jitka1976 Ne ne na Černém Mostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
10.9.13 20:24

Tak bohužel…tu neznám

• Citovat
  • Upravit
6
13.9.13 15:46

Ahoj Jitko1976 ty máš nějaké zkušenosti s MŠ Korálek na Velké Ohradě? Teď jsme procházela školky na Praze 13 a tahle mě taky zaujala nějaké info bych ocenila. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
13.9.13 20:18

Blejzy muj kluk chodi do koralku na ohradu od 2 let, zacinal v jeslich, ted je predskolak a jsme maximalne spokojeni, predevsim s temer nemennym personalem, ucitelky jsou bezvadny, musim rict ze jsme na ne meli opravdu stesti a nam rodicum i synovi vzdy sedly i na kolektivy deti, leckdy maji individualni pristup, ocenuji i mene deti ve tridach, radu aktivit samozrejme jako vsude ;) takovy ty jako den deti, zahradni slavnost, karneval, velikonoce, cary, vylet, meli krasnou vanocni besidku, to jsme uplne smekali, loni byli kazdy mesic v divadle, maji pravidelne saunovani, chodi tam logopedka, z krouzku se otvira letos pro vetsi deti anglina, fletna, keramika a tanecky, samozrejme kazdy tyden ma sve tema..kluka jsme se nebala poslat v necelych 5letech na SvP a dle fotek ktere jsme dostali to byl moc fajn tyden..vyzdvihuji i skvelou kucharku, synovi tam moc chutna…tot za mne a mou rodinu, mam tam prihlasenou jiz i dceru..ale samozrejme zalezi co ocekavas a sto matek sto nazoru..samozrejme i casy se meni a rada veci je bohuzel dneska i o penezich, ja pevne doufam, ze skolka zustane takova jakou ji ja znam, uz kvuli dceri ;).. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.9.13 20:40

@jez Ahoj…můžu se tě zeptat…zažila jsu v Korálku (u Babjakové) učitele Michaela Novotného? Můžeš klidně i SZ…díky

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
13.9.13 20:43
@blejzy píše:
Ahoj Jitko1976 ty máš nějaké zkušenosti s MŠ Korálek na Velké Ohradě? Teď jsme procházela školky na Praze 13 a tahle mě taky zaujala nějaké info bych ocenila. Díky

Ne tak, jak by si asi potřebovala…znám ředitelku…řešili jsme společně určité problémy s jedním jejím zaměstnancem, který chtěl pracovat i u nás ve školce…ale vzhledem k tomu, jak to p. ředitelka vyřešila, tipuju, že má školku jako své dítě…a chce pro ni to nejlepší…

• Citovat
  • Upravit
jez
5716
13.9.13 20:50

Jito nezazila, jen vim z predlonske tridni schuzky, ze nejaky pan ucitel nastupoval tenkrat do druhe skolky kterou pani reditelka vlastni na Strahove, vim ze to rikala jako perlicku neb slo o chlapa, coz neni uplne do skolky bezne ze jo..ale co vim pouze z doslechu tak to byl zrejme nejaky exot a nedopadlo to asi dle predstav ale podrobnosti neznam, tedka uz v druhe skolce dle netu uci jen same ucitelky nezneho pohlavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.9.13 21:04

@jez No…asi tak… :mrgreen: u nás vydržel 4 dny, pak ho zřizovatelka vyhodila na hodinu…chlap, nechlap…padlo i trestní oznámení… :zed: Buď ráda, že jsi nezažila…

• Citovat
  • Upravit
6
16.9.13 16:18

Ahoj Jez děkuju za informace. Já bych se měla od května vracet do práce tak nevím co s malým. Jestli mi ho někde už třeba od dubna vezmou, aby si zvyknul. Budu muset asi zkusit nějakou soukromou školku jestli bude místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
17.9.13 12:45

@blejzy
pokud si z P13 tak je tady soukromych vicero, ja mela kluka na tyden pres leto na primestskym tabore na Stodulkach v MC Mašinka a bylo to tam super, moc laskavy personal a bezva napln..funguji taky jako malá školka, ale ptala bych se skoro co nejdriv a treba postupne zvykani uz od ledna, nevim jak berou v prubehu roku a ktere jedou i pres leto..pak jeste cenove dostupna je školička Dráček na točne 174,ale neznam tu školku z referenci a tedka je nova i v Reporyjich ale ta je cenove uz vys bych rekla…tak uvidis..ja mam taky obe deti kvetnovy a nastup jsem mela u prvniho az od rijna, zari jsem si nechala na aklimatizaci ve skolce a v rijnu sla makat, stejne to planuji u drhueho..ten kveten je takovej nestastnej, ze je pak leto, coz zase je otazka hlidani ve dnech kdy skolka neni, ale smaozrejme zalezi jak ti drzi misto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.9.13 15:39

Jo koukala jsem tu Mašinku znám byla jsem tam když otvírali a průběžně je sleduju na FB. Segra se tak trochu znám i s jednou skoro „zakladatelkou“ tak uvidíme. A na ten Dráček jsem už taky koukala. Ostatní jsou docela drahý na naše poměry :( Já právě teď vůbec nevím jak to bude s tou mojí prací, do teď jsem dělala něco trochu z domova, tak jsme si říkala, že v pohodě od května nastoupím nebo, že se s nima nějak dohodnu, že bych do září dělala z domova a nastoupila až pak. Ale teď mi to vzali a nikdo neví co bude od ledna nastávají tam nějaké velké změny, tak doufám, že mi po novém roce řeknou co a jak abych začala řešit tu školku… A jak jsi to měla ty vzala sis neplacený volno nebo jak? Nevím jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišák123
13.11.13 18:33

Sám jsem do této školky chodil v letech 2000-2003 myslím, že je to tak. Můžu jenom doporučit, mam to tam moc rád, jezdím tam i teď a to už jsem nějaký pátek z té školky. Je moc supr a můžu jen doporučit!! :) (školka-Praha5)

• Citovat
  • Upravit
85
2.10.14 12:17

Ahojte maminky,
oživuji diskuzi, prosím máte někdo zkušenosti s MŠ Korálek na Praze 9 - Černý Most?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin