Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
jak jste nebo byli jste spokojený s touhle školkou?
@maminka189 píše:
Ahoj,
jak jste nebo byli jste spokojený s touhle školkou?
Kterou myslíš? Tu v Praze 5 s ředitelkou Babjakovou?
Ahoj Jitko1976 ty máš nějaké zkušenosti s MŠ Korálek na Velké Ohradě? Teď jsme procházela školky na Praze 13 a tahle mě taky zaujala nějaké info bych ocenila. Díky
Blejzy muj kluk chodi do koralku na ohradu od 2 let, zacinal v jeslich, ted je predskolak a jsme maximalne spokojeni, predevsim s temer nemennym personalem, ucitelky jsou bezvadny, musim rict ze jsme na ne meli opravdu stesti a nam rodicum i synovi vzdy sedly i na kolektivy deti, leckdy maji individualni pristup, ocenuji i mene deti ve tridach, radu aktivit samozrejme jako vsude
takovy ty jako den deti, zahradni slavnost, karneval, velikonoce, cary, vylet, meli krasnou vanocni besidku, to jsme uplne smekali, loni byli kazdy mesic v divadle, maji pravidelne saunovani, chodi tam logopedka, z krouzku se otvira letos pro vetsi deti anglina, fletna, keramika a tanecky, samozrejme kazdy tyden ma sve tema..kluka jsme se nebala poslat v necelych 5letech na SvP a dle fotek ktere jsme dostali to byl moc fajn tyden..vyzdvihuji i skvelou kucharku, synovi tam moc chutna…tot za mne a mou rodinu, mam tam prihlasenou jiz i dceru..ale samozrejme zalezi co ocekavas a sto matek sto nazoru..samozrejme i casy se meni a rada veci je bohuzel dneska i o penezich, ja pevne doufam, ze skolka zustane takova jakou ji ja znam, uz kvuli dceri
.. ![]()
@jez Ahoj…můžu se tě zeptat…zažila jsu v Korálku (u Babjakové) učitele Michaela Novotného? Můžeš klidně i SZ…díky
@blejzy píše:
Ahoj Jitko1976 ty máš nějaké zkušenosti s MŠ Korálek na Velké Ohradě? Teď jsme procházela školky na Praze 13 a tahle mě taky zaujala nějaké info bych ocenila. Díky
Ne tak, jak by si asi potřebovala…znám ředitelku…řešili jsme společně určité problémy s jedním jejím zaměstnancem, který chtěl pracovat i u nás ve školce…ale vzhledem k tomu, jak to p. ředitelka vyřešila, tipuju, že má školku jako své dítě…a chce pro ni to nejlepší…
Jito nezazila, jen vim z predlonske tridni schuzky, ze nejaky pan ucitel nastupoval tenkrat do druhe skolky kterou pani reditelka vlastni na Strahove, vim ze to rikala jako perlicku neb slo o chlapa, coz neni uplne do skolky bezne ze jo..ale co vim pouze z doslechu tak to byl zrejme nejaky exot a nedopadlo to asi dle predstav ale podrobnosti neznam, tedka uz v druhe skolce dle netu uci jen same ucitelky nezneho pohlavi…
@jez No…asi tak…
u nás vydržel 4 dny, pak ho zřizovatelka vyhodila na hodinu…chlap, nechlap…padlo i trestní oznámení…
Buď ráda, že jsi nezažila…
Ahoj Jez děkuju za informace. Já bych se měla od května vracet do práce tak nevím co s malým. Jestli mi ho někde už třeba od dubna vezmou, aby si zvyknul. Budu muset asi zkusit nějakou soukromou školku jestli bude místo…
@blejzy
pokud si z P13 tak je tady soukromych vicero, ja mela kluka na tyden pres leto na primestskym tabore na Stodulkach v MC Mašinka a bylo to tam super, moc laskavy personal a bezva napln..funguji taky jako malá školka, ale ptala bych se skoro co nejdriv a treba postupne zvykani uz od ledna, nevim jak berou v prubehu roku a ktere jedou i pres leto..pak jeste cenove dostupna je školička Dráček na točne 174,ale neznam tu školku z referenci a tedka je nova i v Reporyjich ale ta je cenove uz vys bych rekla…tak uvidis..ja mam taky obe deti kvetnovy a nastup jsem mela u prvniho az od rijna, zari jsem si nechala na aklimatizaci ve skolce a v rijnu sla makat, stejne to planuji u drhueho..ten kveten je takovej nestastnej, ze je pak leto, coz zase je otazka hlidani ve dnech kdy skolka neni, ale smaozrejme zalezi jak ti drzi misto ![]()
Jo koukala jsem tu Mašinku znám byla jsem tam když otvírali a průběžně je sleduju na FB. Segra se tak trochu znám i s jednou skoro „zakladatelkou“ tak uvidíme. A na ten Dráček jsem už taky koukala. Ostatní jsou docela drahý na naše poměry
Já právě teď vůbec nevím jak to bude s tou mojí prací, do teď jsem dělala něco trochu z domova, tak jsme si říkala, že v pohodě od května nastoupím nebo, že se s nima nějak dohodnu, že bych do září dělala z domova a nastoupila až pak. Ale teď mi to vzali a nikdo neví co bude od ledna nastávají tam nějaké velké změny, tak doufám, že mi po novém roce řeknou co a jak abych začala řešit tu školku… A jak jsi to měla ty vzala sis neplacený volno nebo jak? Nevím jak to funguje.
Sám jsem do této školky chodil v letech 2000-2003 myslím, že je to tak. Můžu jenom doporučit, mam to tam moc rád, jezdím tam i teď a to už jsem nějaký pátek z té školky. Je moc supr a můžu jen doporučit!!
(školka-Praha5)
Ahojte maminky,
oživuji diskuzi, prosím máte někdo zkušenosti s MŠ Korálek na Praze 9 - Černý Most?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.