Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, nemate nektera zkusenost se skolkou Kovarska na P 9? Libi se mi, ale nemam zadne doporuceni. Diky.
Co jsem slyšela tak nic moc. A umístit triletaka je nemožný snad všude ve Vysočanech
Taky teď řeším co bude dal
@24Martina známe tam rekli, ze když ma manžela tak má smůlu a přednost mají ve školce samoživitelky
![]()
@24Martina už je to dyl… ale fakt se to stalo, je to na palici…
@24Martina píše:
@hapolda A kolik ji je?
Ted v kvetnu budou tri. ![]()
@hapolda No, tak to s přijetím moc nepočítej, moji budou 3 v červnu a pochybuju že to vyjde. Ještě pivovar, to je velká školka ale šance tomu moc nedávám.
@24Martina zkusim dve skolky a uvidi se. jsem na matersky s hruhou dcerou jeste takze me to netrapi zatim. Spis ona se hrozne tesi, miluje kolektiv a denne se pta kdy pujde do skolky
![]()
Obnovuji.
Prosím, nějaké zkušenosti s touto školkou?
@hapolda Chodili jste nakonec do této školky?
Případně, jak staré děti vám do školky vzali? Dá se to někde třeba zjistit, jak staré děti kam brali v minulých letech? ![]()
Díky! ![]()
@Anonymní píše:
Obnovuji.Prosím, nějaké zkušenosti s touto školkou?
@hapolda Chodili jste nakonec do této školky?
Případně, jak staré děti vám do školky vzali? Dá se to někde třeba zjistit, jak staré děti kam brali v minulých letech?
Díky!
My jsme chodili ale vzali nás až když měl syn 4 roky. Jinak jsme tam byli moc spokojeni, paní ředitelka byla moc fajn a taky paní učitelky. Je pravda, že první dva roky měl starší paní která byla tak trochu stará škola ale děti ji měli rádi. Ale odešla na důchod. Poslední rok měli mladou slečnu ale byla super. Těžko se odcházelo.
@Belis151 píše:
My jsme chodili ale vzali nás až když měl syn 4 roky. Jinak jsme tam byli moc spokojeni, paní ředitelka byla moc fajn a taky paní učitelky. Je pravda, že první dva roky měl starší paní která byla tak trochu stará škola ale děti ji měli rádi. Ale odešla na důchod. Poslední rok měli mladou slečnu ale byla super. Těžko se odcházelo.
Díky, to jsem ráda za pozitivní zkušenost.
Ale naše malá má až v červenci 3, tak se trochu bojím, že jsme bez šance kdekoliv na Praze 9… ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.