MŠ Kovářská Praha 9

40
3.2.16 12:48

MS Kovarska Praha 9

Ahoj maminky, nemate nektera zkusenost se skolkou Kovarska na P 9? Libi se mi, ale nemam zadne doporuceni. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
14.3.18 16:53

Obnovuji diskuzi se stejnym dotazem ;) chodite tam nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
14.3.18 17:11

Co jsem slyšela tak nic moc. A umístit triletaka je nemožný snad všude ve Vysočanech :roll: Taky teď řeším co bude dal

• Citovat
  • Upravit
123
14.3.18 17:27

@24Martina známe tam rekli, ze když ma manžela tak má smůlu a přednost mají ve školce samoživitelky :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
14.3.18 17:32

@MalinkaMil to jako fakt? No, tak to je šílený :zed:

• Citovat
  • Upravit
123
14.3.18 17:35

@24Martina už je to dyl… ale fakt se to stalo, je to na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.3.18 22:07

Tak jsem zvedava jestli ji od zari nekam umistim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
15.3.18 08:17

@hapolda A kolik ji je?

• Citovat
  • Upravit
1299
15.3.18 14:27
@24Martina píše:
@hapolda A kolik ji je?

Ted v kvetnu budou tri. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
15.3.18 14:41

@hapolda No, tak to s přijetím moc nepočítej, moji budou 3 v červnu a pochybuju že to vyjde. Ještě pivovar, to je velká školka ale šance tomu moc nedávám.

• Citovat
  • Upravit
1299
15.3.18 22:48

@24Martina zkusim dve skolky a uvidi se. jsem na matersky s hruhou dcerou jeste takze me to netrapi zatim. Spis ona se hrozne tesi, miluje kolektiv a denne se pta kdy pujde do skolky :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.24 15:40

Obnovuji.

Prosím, nějaké zkušenosti s touto školkou?

@hapolda Chodili jste nakonec do této školky?

Případně, jak staré děti vám do školky vzali? Dá se to někde třeba zjistit, jak staré děti kam brali v minulých letech? :think:

Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19
17.1.24 09:38
@Anonymní píše:
Obnovuji.

Prosím, nějaké zkušenosti s touto školkou?

@hapolda Chodili jste nakonec do této školky?

Případně, jak staré děti vám do školky vzali? Dá se to někde třeba zjistit, jak staré děti kam brali v minulých letech? :think:

Díky! :kytka:

My jsme chodili ale vzali nás až když měl syn 4 roky. Jinak jsme tam byli moc spokojeni, paní ředitelka byla moc fajn a taky paní učitelky. Je pravda, že první dva roky měl starší paní která byla tak trochu stará škola ale děti ji měli rádi. Ale odešla na důchod. Poslední rok měli mladou slečnu ale byla super. Těžko se odcházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.24 10:12
@Belis151 píše:
My jsme chodili ale vzali nás až když měl syn 4 roky. Jinak jsme tam byli moc spokojeni, paní ředitelka byla moc fajn a taky paní učitelky. Je pravda, že první dva roky měl starší paní která byla tak trochu stará škola ale děti ji měli rádi. Ale odešla na důchod. Poslední rok měli mladou slečnu ale byla super. Těžko se odcházelo.

Díky, to jsem ráda za pozitivní zkušenost.

Ale naše malá má až v červenci 3, tak se trochu bojím, že jsme bez šance kdekoliv na Praze 9… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin