Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Boriska píše:
díky za informaci, mám celkem problém s jednou učitelkou od vás,takže ne
fakt a se kterou malá je tam rok a vše v pohodě chodíme do motýlků
mimochodem mají ještě 12 volných míst berou od 2.5 let
@Boriska píše:
díky za informaci, mám celkem problém s jednou učitelkou od vás,takže ne
hele ale mě to zajímá co co byl za problém a jak teda řešili ty histeráky dětí atd.
@nemolka píše:
hele ale mě to zajímá co co byl za problém a jak teda řešili ty histeráky dětí atd.
sorry, ale tady to psát nebudu, naše děti tam nechodily, ten problém je tak trochu osobní a kdybych napsala, tak možná i rozpoznatelný ![]()
ps a není tak trochu zvláštní, že je tam nejvíce volných míst ze školek v celé Ostravě?
co jsem slyšela, tak školka byla dobrá, ale už to není, co to bývalo, Lechowiczova je oproti tomu zcela plná
No vidíš a já bydlím přímo na Lechovičové a nedal jsem tam malou protože mezi manželovými známími se vykládalo že děs že chtějí jen penízky po dětech křičí a učitelky utíkají od tamní ředitelky která je prý strašná a nemá na svém mistě co dělat ALE to jen že tohle poslouchám 3 roky malá má 4 takže jsem se rozhodli ani lechowiczovou nezkoušet ale vybírali jsme mezi tou v dolině tam nám to nevyšlo tak pak varenská a mrzí mě že nenapíšeš přeci jen třeba mi něco uniklo. Jo ještě jsem zapoměla právě že bydlím hned naproti lechowiczové tak jsem po dobu co malá byla v kočárku sledovala jak často chodí děti ven a právě že jsem je vubec venku nevídala ![]()
Oo ještě mě napadlo že Varenská je jen do 16 hodin to jediné mi vadí protože teď jsem doma s mladší ale pak nevím nevím jak to budeme stíhat
@nemolka píše:
Oo ještě mě napadlo že Varenská je jen do 16 hodin to jediné mi vadí protože teď jsem doma s mladší ale pak nevím nevím jak to budeme stíhat
ne, to je vážně osobní, nevím, jak se ta paní chová ve školce, ale jak se chová mimo ni, se mi vážně nelíbí ![]()
naše děti chodily do přípravky na Lechowiczovu a bylo to fajn, děti jsme tam nedaly, protože v době, kdy jsem nastupovala do práce, nebylo místo a nesplňovali věk pro přijetí, takže jsme pak brali z nouze cnost,
co se týká procházek, tak ti nevím, ale my jsme pravidelně s dětmi venku z Lechowiczovy viděli a děti se k nim někdy i přidávali, paní učitelka jim pěkně vysvětlovala věci z přírody, tož tak no ![]()
Aha tak co si kdo děláme mimo práci to je každýho věc důležité pro mě je ak se chová v práci to je oč tu běží. ![]()
My chodíme do MŠ Varenská už druhým rokem a jsme spokojení všichni, dcera i my. Ono asi záleží jaké má ten daný rodič požadavky a co od školky očekává
Pro mě je důležité, že chodí ven, mají pohyb, něco se naučí, s dětmi se tam pracuje, chodí do solné jeskyně, mají infrasaunu, švp, lyžování, plavání, divadla.
jinak mě pobavil příspěvek, že ostatní školky jsou druhá liga
jak to pak má ve společnosti vypadat, když už se takové názory tlačí do dětí od školky… ![]()
Obnovuji diskuzi. MŠ Na Jízdárně, nebo Dr. Malého. Někdo srovnání, zkušenosti? ![]()
Me by zase zajimaly zkusesti s MS Ostrcilova (klasicka trida) nebo MS Dvorakova. Dekuji.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.