MŠ Moravská Prostějov - zápis

787
24.3.11 22:22

MS Moravska Prostejov- zapis

v dobe zapisu tam jsou deti ktere tam normalne chodi kazdy den? Muze se chodit napr i v dobe odpoledniho spanku? zapis trva do zaviraci doby skolky ten den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
beruska4891
5.1.12 15:55

kdy jit k zapisu

ahoj.chci se zeptat kdy jit k zapisu do MS ´kdyz ma dcera pristi rok v dubnu 3 roky a me konci materska?mam jit uz ted nebo az v tom dubnu pristi rok?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
5.1.12 16:06

Určitě teď.Školky většinou během roku nepřijímají děti a když už tak ze seznamu těch které byly u zápisu.

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
5.1.12 19:37

kdy jit k zapisu

aha takze uz tedmuzu teda jit k tomu zapisu aby mi ji pristi rok vzaly?

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
5.1.12 20:00

kdy jit k zapisu

a jeste se chci zeptat kdy ten zapis biva?ktery mesic?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
5.1.12 20:03

Většinou bývají v březnu.Ale může se to lišit.Některé školky vypisují už na konec ledna.Zkus omrknout webovky školky a nebo si tam zavolat.

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
5.1.12 20:05

kdy jit k zapisu

ok.mooooc dekuji za rady mam prvni dite trakze se v tomhle moc nevyznam. :)

• Citovat
  • Upravit
zichisek
5.1.12 20:27
beruska4891 píše:
ok.mooooc dekuji za rady mam prvni dite trakze se v tomhle moc nevyznam. :)

Není zač, já mám taky první a taky nás to čeká.Ale jsem učitelka ve školce, tak mám informace i z druhé strany :-)
Jo a u zápisu vás zapíší už od září(zapisuješ se na šk.rok) s tím, že můžeš dávat malého od 2,5 let na 5 dní v měsíci.Je lepší ho potom od těch 2,5 let zvykat na školku ať tam pak není ve 3 letech najednou celý den.

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
6.1.12 10:11

kdy jit k zapisu

Aha tak to je super mala ma strasne rada deti,tak snad si brzo zvykne :) ted jeste jestly mi ji tam vubec vemou,protoze sem slysela ze se berou nejdriv starsi deti?a jeste se zeptam.kolik se tak orientacne plati v te skolce?moc otazek ja viiim :lol:

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
6.1.12 10:13

kdy jit k zapisu

a jeste otazecka co by vse mela umet nez nastoupi do skolky?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.1.12 10:26

Přednostně se přijímají děti předškolní a s odkladem školní docházky.Potom má každá školka nějaká svá kriteria-místo bydliště v místě školky, zaměstnanost rodičů, starší sourozenec již v MŠ apod… Školkovné je různé podle města většinou v rozmezí 300,– až 800,–

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.1.12 10:27

A co by měla umět…No bylo by dobré aby chodila bez plín na wc,uměla se sama najíst,umýt si ruce, oblíknout se a svléknout.Oni jim stejně učitelky se vším pomáhají.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.1.12 10:28

Ono se to u toho zápisu zas tolik nehrotí, protože stejně zapisuješ dítě třeba už ve dvou letech aby mohlo nastoupit potom v tom školním roce až mu budou tři a do té doby se toho ještě spoustu naučí a to ti všechno řeknou i u zápisu.

• Citovat
  • Upravit
beruska4891
6.1.12 12:48

kdy jit k zapisu

super.diky diky moooooc za rady :D a muzu se jeste zeptat,ty delas nekde v PV MŠ?

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.1.12 13:00
beruska4891 píše:
super.diky diky moooooc za rady :D a muzu se jeste zeptat,ty delas nekde v PV MŠ?

Pracovala jsem ve státní školce v Ostravě s programem „Začít spolu“, potom waldorfská MŠ a nakonec v soukromé školce. Teď jsem na mateřské :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin