MS nikde, přesto nízká BT

56
15.11.11 17:51

Ms nikde, přesto nízká BT..

Ahojky :)
Jsem tady prvně, po doporučení mé sestry :) ale je to tu parádní :) Hned jsem se zorientovala.. :))
Mam dotaz, budu moc vděčná, za odpovědi :)
Měla jsem teď trošku jinačí teploty než obvykle mívám.
do 8DPO se teploty držely kolem 36.8, Ještě 8DPO byla 36.8 a den nato už 37.1 pote prudky pokles na 36.7 a dalsi den zase vysplhala na 37. Tak jsem zajásala s naději uhnízdění… Ale další den opet klesla na 36.6 a dneska 36.5. MS měla přijít už včera, ovšem nedorazila ani dnes.. :nevim: A teď mi vrtá hlavou, jestli bych mohla být tehu i pres nizkou teplotku.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
15.11.11 20:28

teplotku neřeš a udělej si test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
15.11.11 22:42

Takze myslis ze je to mozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.16 22:09

Maminky, je možné těhotenství, když jsou poovulační hodnoty BT nízké - 36,4 až 36,6 maximálně, měřeno pravidelně mezi 6. a 7.hod. ráno.
Kojím, nedostala jsem MS, ráno mi bývá trochu nevolno. Já sama bych svůj cyklus podle teplot vyhodnotila jako anovulační, rozdíl mezi předovulačními a poovulačními hodnotami je pouze 0,1-0,2 stupňů, navíc to každý den trochu skáče. Ale womenzone, kam jsem svoje teploty poprvé v životě ze zvědavosti zadala, mi vyhodnotilo ovulaci :mrgreen: BT si měřím spíš pro zajímavost. Před posledním otěhotněním jsem mívala prudší skoky a vše jasnější, předovulační hodnoty 36,1/36,2,po ovulaci 36,5/36,6, po otěhotnění 36,9.Vím, že nezáleží na těch absolutních hodnotách, ale i tak se mi to zdá „nízké“ na těhotenství. Jde mi o to, jestli si mám koupit test nebo je to nesmysl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.18 16:20

Nízká BT a duch na testu

Ahojte, mám podobný dotaz jako všechny předchozí maminky a snažilky. Třeba mi někdo poradí.
Podle BT jsem tento cyklus zhodnotila jako pravděpodobně anovulační. Ovulační hlen a bolesti byly kolem 16-18 DC, ovšem ještě 22. DC byla BT kolem 36,5-6, což jsou moje běžné předovulační teploty. Dál jsem neměřila, neřešila. Minulou středu mě v noci vzbudily docela silné křeče, na wc byla krev, tak si říkám je to jasný, ms dorazila trochu dřív (měla dorazit v pátek).
Ovšem kromě toho jednorázového zakrvácení nic nebylo. Teplotu jsem si měřila včera a dneska a je trochu vyšší, ale pořád to nejsou moje úplně typické po-ovulační teploty (normálně mívám běžně nad 37, teď tak 36,8-9).
Nicméně dneska jsem měla ráno nějak hodně divný pocit a prostě jsem si udělala test. A něco na něm je! Řekla bych něco mezi duchem a slabou čárkou. Ale ta teplota na to fakt nesedí. Dokonce ani přes den nejde nad 37.
Stalo se někomu, že měl nízkou bazální teplotu (v poměru ke svým hodnotám) a přesto byl těhotný? Nebo mám čekat spíš cystu nebo něco podobného??? Ještě jsem to neřekla ani drahé polovičce, protože planých poplachů už bylo několik a mrcha vždy nakonec dorazila :cert: (snažíme se rok a kousek)
Děkuju,
Ještěrka

• Citovat
  • Upravit
14637
31.7.18 17:13
@Anonymní píše:
Ahojte, mám podobný dotaz jako všechny předchozí maminky a snažilky. Třeba mi někdo poradí.
Podle BT jsem tento cyklus zhodnotila jako pravděpodobně anovulační. Ovulační hlen a bolesti byly kolem 16-18 DC, ovšem ještě 22. DC byla BT kolem 36,5-6, což jsou moje běžné předovulační teploty. Dál jsem neměřila, neřešila. Minulou středu mě v noci vzbudily docela silné křeče, na wc byla krev, tak si říkám je to jasný, ms dorazila trochu dřív (měla dorazit v pátek).
Ovšem kromě toho jednorázového zakrvácení nic nebylo. Teplotu jsem si měřila včera a dneska a je trochu vyšší, ale pořád to nejsou moje úplně typické po-ovulační teploty (normálně mívám běžně nad 37, teď tak 36,8-9).
Nicméně dneska jsem měla ráno nějak hodně divný pocit a prostě jsem si udělala test. A něco na něm je! Řekla bych něco mezi duchem a slabou čárkou. Ale ta teplota na to fakt nesedí. Dokonce ani přes den nejde nad 37.
Stalo se někomu, že měl nízkou bazální teplotu (v poměru ke svým hodnotám) a přesto byl těhotný? Nebo mám čekat spíš cystu nebo něco podobného??? Ještě jsem to neřekla ani drahé polovičce, protože planých poplachů už bylo několik a mrcha vždy nakonec dorazila :cert: (snažíme se rok a kousek)
Děkuju,
Ještěrka

Možné to je, jde spíš o tu křivku. Já taky mívám dost rozpoznatelné předovulační a poovulační teploty, ale třeba s tím hýbe i teď to vedro venku. Možná spíš změř normální teplotu, ta může být v těhotenství zvýšená. Každopádně spíš bych se řídila testem – za dva dny zkus znovu. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.18 17:22

Já pořád nějak nechápu, proč to některé ženy řeší všechno ještě před menstruací nebo pár dní po očekávané MS, která se nedostavila. :nevim: Myslela jsem si, že je to jasné, to se prostě stává a MS se může dostavit i o týden později a je to ok :roll: a když se nedostaví do té doby, tak snad testuju a pak řeším :roll: Nemyslím to zle, ale je to jako otázka typu ,, měla jsem sex, můžu být těhotná? ''. I kdyby BT byla nízká nebo se střídala, z toho nikdo závěry dělat snad nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.18 17:25

@Phelenka Já to ale řešit musím, protože beru léky, které se v těhu nesmí. :-/ Proto testuju a zjišťuju tak brzy. Jinak zpoždění mám 4 dny, tak to se snad už testuje docela běžně ne?…

• Citovat
  • Upravit
24
31.7.18 17:31
@Anonymní píše:
@Phelenka Já to ale řešit musím, protože beru léky, které se v těhu nesmí. :-/ Proto testuju a zjišťuju tak brzy. Jinak zpoždění mám 4 dny, tak to se snad už testuje docela běžně ne?…

Jo, tohle zrovna chápu. Ale víš jak to myslím. :think:

Příspěvek upraven 10.08.18 v 18:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.18 06:12

Ahoj všichni, jsem 38.den cyklu, zpoždění cca týden. Ve čtvrtek mi klesla bt z hodnot lehce nad 37 na 36,8. Doteď se drží lehce pod 37. Přes den teda leze teplota v pochvě až ke 38, ale to bude asi tím vedrem. :mrgreen: Ovu byla 19. den. Bt měřím mezi 5. a 6. hodinou. Jak je možné, že bt je už 6. den nižší a ms nikde? Vždy dorazila v den poklesu nebo max následující den. Má cenu testovat? Stalo se to někomu a byl těhu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex