Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ještě bych ráda dodala, že žádný jiný těhu příznaky nemám, krom bolesti břicha(jako před menzes), ale příznaky jsem neměla ani při minulým těhotenství a to vůbec žádný až do3 měsíce a pak přišla revize, takže jedinou mojí záchranou je teď o víkendu test, na jistotu
hm s tou štítnou mám ted šroub v hlavě, takže asi v týdnu zajdu. jinak nezbývá než čekat:-( díky moc…
nemaj z toho obavy, z tej stitky, mozem sa mylit, je to len pre Tvoje dobro, ak si ju nechas skontrolovat, i ked len preventivne- tiez som to tak urobila este pred zaciatkom snazenia, nastastie bolo vsetko v poriadku ![]()
drzim palce, nech to je tehu a nech je stitka v poriadku ![]()
ahoj, testovala a byla na krvi a hcg je negativní, já to furt ještě nedostala, takže sem z toho na nervy. na tu štítnou jdu až ve čtvrtek, ale tak ta by neměla souviset s opožděním, nebo jo? díky za optání ![]()
ahoj, na 99% Ti meska kvoli tomu, ze si mala neskor ovulaciu. niekedy sa to stane. alebo si mala anovulacny cyklus. ak si z toho na nervy, chod na vyvolavacku ![]()
ahoj, moooc díky. a mám na ni právo?? co když mi ji nebude chtít dát? bude k dispozici až za cca 10 minut…
tak mi ho sestra nechce dát ani k telefonu a prývyvolávačky stejně nedává, takže já už sem s ním asi skončila:-(
změň gynekologa…má zvláštní postupy…
Příspěvek upraven 25.01.11 v 14:46
vyvolavacka sa predsa bezne dava, ked zene meska ms, ak ani len tolko nie je ochotny urobit, asi by si ho skutocne mala zmenit. ![]()
podla mna Ti vazne len meska ovulacia, takze ms by mohla prist aj sama do niekolkych dni.
ale moze robit sarapatu aj cysta ako som pisala, uz len z toho dovodu by Ta mal dok pozvat k sebe a urobit sono. ![]()