MŠ Olšava, Uherský Brod - recenze

3
13.1.23 13:30

MŠ Olšava, Uherský Brod_recezce

Syn půjde tento rok do školky a spadá pod MŠ Olšava, ale zaslechla jsem něco, co se mi nelíbí a od školky mě to trochu odradilo, tak bych byla ráda o recenze na tuto školku, jak pozitivní, tak určitě i negativní, pokud nějaké jsou, abych si udělala trošku lepší obrázek. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
14.1.23 07:27

Dobrý den, v této školce je víc problémů. Bohužel když na problém upozornila jedna maminka. Byla označena za ulhanou lehářku ze strany ředitelky školky a učitelek. Pokud vím maminka už tam dítko nemá. Mám informace, že tam bylo stížností víc, ale nic tam neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.1.23 10:01

Školka

Ahoj zadavatelko, kamarádka tam má syna a můžu říct, že z chování učitelek vůči mamince které se nelíbilo nehlášeni úrazu dítěte udělala ředitelka a učitelky štvavou zvěř. Ve školce se nejčastěji používá věta: vážně věříte vlastnímu dítěti? Už to je dost divné… Kamarádka také lituje, že tam dala syna. Školka nemá žádné aktivity pro děti jako v jiných školkách. Bohužel většinu času děti tráví pouze na zahradě a kroužky které by rodič zaplatil tam vůbec nefungují. O dané mamince kamarádka řekla toto: milá a vždy usměvavá paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.23 17:19

@Monty25 děkuju moc za příspěvek, jen mě utvrdil, že tahle školka ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.23 17:20

@Mon707 děkuju moc za příspěvek…a nevíte náhodou, do které školky chlapeček přešel a jak jsou spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.23 18:07

@Íra179 to buhužel nevím. Hodně dobré ohlasy jsou na školku MŠ primátora Hájka na zidovne. Školka na Olšavě je opravdu kapitola sama o sobě. Bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.25 16:16

Ahoj, dala si nakonec prcka na mš Olšava? Můžeme si napsat více, jaké že další problémy jsou známy tady na školce prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.25 21:22

@Íra179 ahoj psala jsem ti sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin