Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn půjde tento rok do školky a spadá pod MŠ Olšava, ale zaslechla jsem něco, co se mi nelíbí a od školky mě to trochu odradilo, tak bych byla ráda o recenze na tuto školku, jak pozitivní, tak určitě i negativní, pokud nějaké jsou, abych si udělala trošku lepší obrázek. Děkuji
Dobrý den, v této školce je víc problémů. Bohužel když na problém upozornila jedna maminka. Byla označena za ulhanou lehářku ze strany ředitelky školky a učitelek. Pokud vím maminka už tam dítko nemá. Mám informace, že tam bylo stížností víc, ale nic tam neřeší.
Ahoj zadavatelko, kamarádka tam má syna a můžu říct, že z chování učitelek vůči mamince které se nelíbilo nehlášeni úrazu dítěte udělala ředitelka a učitelky štvavou zvěř. Ve školce se nejčastěji používá věta: vážně věříte vlastnímu dítěti? Už to je dost divné… Kamarádka také lituje, že tam dala syna. Školka nemá žádné aktivity pro děti jako v jiných školkách. Bohužel většinu času děti tráví pouze na zahradě a kroužky které by rodič zaplatil tam vůbec nefungují. O dané mamince kamarádka řekla toto: milá a vždy usměvavá paní.
@Monty25 děkuju moc za příspěvek, jen mě utvrdil, že tahle školka ne
@Mon707 děkuju moc za příspěvek…a nevíte náhodou, do které školky chlapeček přešel a jak jsou spokojení?
@Íra179 to buhužel nevím. Hodně dobré ohlasy jsou na školku MŠ primátora Hájka na zidovne. Školka na Olšavě je opravdu kapitola sama o sobě. Bohužel…
Ahoj, dala si nakonec prcka na mš Olšava? Můžeme si napsat více, jaké že další problémy jsou známy tady na školce prosím? Díky
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.