MS po LPS

21
15.9.12 14:34

MS po LPS

Ahojte babulky. Potrebovala by som poradit. Som po LPS s chromopertupaciou (kontrola priechodnosti vajickovodov). Vsetko dopadlo OK, vajickovody mam priechodne. Problem je v tom, ze cca tyzden po LPS som mala dostat MS, ktora sa vsak nedostavila. Mala som sice dva dni po zakroku krvacanie, ktore trvalo cca 4 dni, ale ako MS to nevyzeralo. Ani lekar mi nevedel povedat, ci to MS bola alebo nie. Totiz ide o to, ze teraz neviem, ci som mala alebo nemala plodne dni. Neviem, kedy by mi mala prist dalsia MS. Posledna bola 3.augusta a od vtedy nic, pricom dovtedy som ju mala pravidelnu. Ma s tym niekto skusenost? Snazime sa s manzelom o babo uz vyse roka :( Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
15.9.12 15:25

Já jsem také dostala třetí den po LPS menstruaci (asi o týden dřív než obvykle) a pak jsem hned další měsíc otěhotněla. (Bohužel to tehdá bylo ZT, ale s tím neměla LPS nic společného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.12 15:46
@Kaczenka píše:
Já jsem také dostala třetí den po LPS menstruaci (asi o týden dřív než obvykle) a pak jsem hned další měsíc otěhotněla. (Bohužel to tehdá bylo ZT, ale s tím neměla LPS nic společného).

Moc dakujem za odpoved. Takze to mozem povazovat za menstruaciu? pride mi divne, ze ani lekar mi to nevedel potvrdit. Mozem sa este opytat, ako dlho ti trvala? lebo mne len nejake 3 dni a 4-ty uz len take slabe krvacanie. Okrem toho odvtedy pocitujem v podbrusi taku pichavu bolest. Neviem si to vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.9.12 16:58

@zuzu1122, doktor asi nevěděl, protože po LPS se může i mírně krvácet…Já tehdá měla MS asi jako obvykle, ale už je to skoro dva roky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.12 17:13

@Kaczenka, a aj ty si mala taku pichavu bolest v podbrusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.9.12 17:59

@zuzu1122, pamatuju si, že jsem v tříslech dlouho cítila takové táhnutí až mírnou bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.9.12 18:08

@Kaczenka, dakujem ti za odpoved. Aspon niekto sa mi ozval. Este raz velka vdaka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí