MS po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
7.4.10 17:10

MS po revizi

Mám prosím dotaz,11.3 jsem byla na revizi pro zamlkle tehu,uz je to 4 týdny a MS pořád nikde,nemate s tím nekdo zkusenost ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.4.10 17:55

Mně říkal doktor, že by měla dorazit za 4-6 týdnů a dostala jsem ji za 35 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.4.10 18:04

ahoj Katty už jsi sa na to někde nedávno ptala :wink: vím že jsem Ti odepisovala… já ji dostala za 6 týdnů a jeden den..takže v klidu vyčkej, já vím je to dlouhý ale nic s tím neuděláš prostě jen vydrž dorazí až bude ten správný čas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
7.4.10 18:16

jjj diky ja uz v tom mam zmatek takze zadna panika,no jednou nam to s manzelem ujelo,ale tehotna byt asi nemuzu,aspon myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10949
7.4.10 20:00

kkattty to jste s manzou nedodrzeli sestinedeli? Ty brdo, tak aby jsi nebyla zase tehu. Jinak ja MS dostala posledni den sestinedeli takze po 42 dnech a mela jsem pred tim dva dny silny krece do bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 16:24

Ahoj,

jsem po revizi, dneska je to presne 33 dni, zacinam byt lehce nervozni, normalni cyklus mam na den presne 28 dni… je mi jasne, ze ted je to rozhozene, ale stejne mi to neda nad tim nepremyslet, jak dlouho jeste neprijde? ovulaci dle hlenu, byla tak pred tydnem, tak tim by se cyklus asi posunoval, ale stejne jsem nervozni, uz bych byla rada, kdyby vse bylo, tak jak ma, navic mi ani neprijde, ze by v nejblizsi dobe mela dorazit…otazka je tedy asi jasna, kdy vam prisla prvni MS po revizi?

• Citovat
  • Upravit
1676
24.1.16 17:04

Já mám rozmálně ms po 28 dnech, ale po revizi byla až za šest týdnů, takže máš ještě čas. Po rwevizi trvá déle než sliznice doroste, další cyklus už jsem pak měla normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
24.1.16 20:00

Přesně tak - po revizi následuje normální šestinedělí, takže jakoby až po těch šesti týdnech by se ti měl cyklus srovnat…pokud se ti nesrovná, tak lepší chodit na vyvolávačky (tak mi to aspoň říkala mudra, že se tak ten cyklus časem srovná líp). I když mě se třeba nesrovnal vůbec - třičtvrtě roku jsem měla menzes tak jednou za dva měsíce a to jsem jen třeba dva dny špinila, jinak nic nebylo 8o pak jsem otěhotněla a po porodu se mi to zase upravilo, tak jak to bylo před revizí 8o tak držím palce, ať je brzo vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 16:44

Ahoj holky, jsem 6 týdnu po revizi pro zamlkle těhotenství v 10+3.MS stále nikde, včera jsem byla na kontrole, doktor mi řekl že sliznice je ještě velmi málo, MS se nechystá a pro jistotu mi napsal léky proti infekci dělohy. Má někdo zkušenost podobnou? Za 14 mám jít znovu na kontrolu, pokud MS nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty