muže mít miniiterupce vliv

Anonymní
7.4.10 15:09

muže mít miniiterupce vliv

Dobry den,narazila jsem na tyto stranky,a chtela bych poradit ,pred 5 lety jsem byla z vaznych osobních duvodů na miniiterupci.Dnes jsem štastně vdaná,a na minulost jž radeji nevzpomínám.Podařilo se nám s manželem miminko hned na první pokus,ale bohužel to bylo zamlklé tehotenství,tak jsem se chtěla zeptat zda prodělaná miniinterupce muže mít na to vliv .Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
7.4.10 15:58

Nejsem odborník, ale jestli zamlklé těhotenství=nevyvíjející se plod, tak by to podle mne vliv mít nemělo. Plod se nevyvíjí z příčin hormonálních nebo nějakých vnějších vlivů (př.působení virů, některých léků atd.), které působí přímo na něj, kdežto postižení sliznice po interupci, eventuelně po miniinterupci, by spíš způsobilo neudržení těhotenství, tedy potrat normálně se vyvíjejícího plodu.

Uvidíš, třeba ti tu ještě odpoví nějaká odbornice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
7.4.10 16:16

Také nejsem odborník ale myslím že to vliv nemá.Bohužel se takové věci stávají:(Zkus se zeptat svého lékaře ale pokud jsi po mini interupci neměla problémy tak by vliv nemělo.Myslím že kdyby to mělo na něco vliv tak na to že ti otěhotnět nepůjde ale jak říkám nejsem odborník.Moc držím palečky at to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.10 16:23

ne ,žádné problémy jsem nemela,vse dopadlo v rámci možností dobře,měla jsem strašný strach zda vůbec otěhotním,a povedlo se,tak snad to bude příště v pořádku.Mívám i výčitky že jedno miminko jsem nechtela a proto se druhe nepovedlo,jakoby nejakou daň za to nechtěný těhotenství,nevim,byla jsem tenkrat v hrouné situaci,asi už z toho blbnu.

• Citovat
  • Upravit
1112
7.4.10 16:32

Ano, jak píše Crystal - takové věci se stávají … Ono se to stává i ženám, které žádnou (mini)interupci nepodstoupily a stejně mají zamlklé těhotenství nebo časný spontánní potrat. A je to poměrně častý jev.
Každopádně, nijak si to zpětně nevyčítej. Píšeš, žes měla závažný důvod, prostě jsi tenkrát udělala to cos musela … Držím palce, ať to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.4.10 16:41

Ahojky,taky si myslím,že to nebude mít vliv,tchýně byla taky na interupci a v pohodě otěhotněla,dvě dětičky.Já na žádný interupci nebyla a během 5 měsíců mám za sebou spontanní potrat a zamlklé těhu v 11 tt.A neházím flintu do žita.Začínáme se snažit znova a pevně věřím,že se dočkám a ty určitě taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
7.4.10 16:44

určitě si nic nevyčítej sama víš proč jsi se tak tenkrát zachovala,měla jsi své důvody.
Já když minulý rok v létě o mimi přišla v 5tt tka mi lékař řekl že se to stává,že pokud si ženská neudělá test že někdy neví ani že je těhu a že je to poměrně časté.Takže se neboj a uvidíš příště to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.10 17:01

Moc dekuji,jste super,prihlasila jsem se anonymne protoze jsem se bala ze me za to odsoudite,ze tady spousta holek touzi po miminku,a já ktera jsem ho mohla mít jsem ho dala pryč.Byla to težká doba,ale chvala bohu je pryč,a ten člověk ,ktery to všechno zavinil taky.Díky moc za podporu,je mi fakt lépe,mam výčitky od začátku co se to stalo,pak to bylo v pohode a ted jsem byla tak stastna a je to pryc.Doufam ze pristi pokus vyjde a brzo budeme mit miminko.

• Citovat
  • Upravit
24320
7.4.10 17:12

Myslim si ze vliv to nema.Ale taky nejsem odbornice.Souhlasim s holkama.Tenkrat jsi byla ve spatne situaci.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21589
7.4.10 18:27

ahoj, určitě si nic nevyčítej. miniinterupce na zamlklé těhu vliv neměla. mohla jsi prodělat na úplném začátku lehkou virozu a prostě se zárodek nevyvíjel dál. tole bývá nejčastější důvod zamlklých těhu (vysvětloval mi to doktor loni v létě, kdy jsem si to také absolvovala, a po půl roce se zadařilo.)takže neklesej na mysli, dejte si chvilku oddech, aby se tělo vzpamatovalo a užívejte si snažení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty