Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem po potratu jsou to 3nedele,a mam kvasinky,je sobota a nevím jestli mám pockat do pondelí nebo mam jet do nemocnice,je to nepříjemne:-(prosím poradte Papa Lena
Zkus na tampon bily jogort a zavezt.Nevyleči,ale zmirni obtiže.
Pokud je to,ale hodně nepřijemne asi bych jela
Leni jestli ti dělali revizi,tak bych aspon brnkla na pohotovost,tam ti určo poradí a řeknou,zda přijet nebo ne.Jinak v lékarně bez předpisu je dobrý GynoPevaryl.
Bohužel, to je práve ono nemám číslo na pohotovost:-(v pondelí jdu pro vysledky histologie,tak me rovnou vyšetří,potrat jsem prodelala skoro ve 3mesíci,začla jsem krvacet,tyden to drželo,po tydnu pod narkozu na vyčištení:-(nebyli odezvy:-(zkusím ten jogurt,vydrzet se to dá,ale svedí:-(
Leni to je mi líto s tím potratem,jak můžeš vidět na metříku,taky jsem si tím nedávno prošla
A na internetu si číslo na pohotovost nehledala?Tam to určo bude
ahoj, tak tak, číslo najdeš na netu nebo tam bude číslo aspoň na nemocnici a tam Ti číslo určitě rádi řeknou.
Nebo určitě můžeš zavolat i na oddělení kde jsi byla (je mi to moc líto)tam Ti taky poradí.
A možná bych se nebála se zeptat třeba v lékárně.
Jsou to teprve 3tydny,jen se bojím aby to nedopadlo příste stejne:-(tak to je mi líto že jsi stím take prosla:-(nene nehledala,zkusim to najít,nemuže ten jogurt nejak uškodit?když jsem po potratu?nemam moc zkučenosti napiš Lena
Omlouvam se,převlidla jsem,že jsi po revizi.
Pak bych raději jela na pohotovost a ten jogurt nezkoušela.
Dani to je v pořádku,zkusím do spitalu zavolat,jsem zvedava co mi řeknou zatím pa a všem dekuji
Právě že po revizi je děložní hrdlo roztažené,takže lehce můžeš dostat infekci i do dělohy nebo dál,takže určo si najdi tel.číslo a raději se zeptej odborníka,at si ještě neuškodíš.
Tak jsem se tam dovolala,přepojily me na gynekologii tam doktorka řekla že mužu pockat do pondelí,tak tedy počkam,jen vydržet jeden den!!
Super
No snad to nějaka vydržíš,kvasiny dokážou pěkně potrapit,hlavně to svědění,fuj ![]()
Co taky člověku jiného zbývá,že
Děs,co všechno se na nás ženský lepí ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.