Kvasinky po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
20.3.10 10:41

Kvasinky

Ahoj holky,jsem po potratu jsou to 3nedele,a mam kvasinky,je sobota a nevím jestli mám pockat do pondelí nebo mam jet do nemocnice,je to nepříjemne:-(prosím poradte Papa Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
20.3.10 11:46

Zkus na tampon bily jogort a zavezt.Nevyleči,ale zmirni obtiže.
Pokud je to,ale hodně nepřijemne asi bych jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.3.10 12:13

Leni jestli ti dělali revizi,tak bych aspon brnkla na pohotovost,tam ti určo poradí a řeknou,zda přijet nebo ne.Jinak v lékarně bez předpisu je dobrý GynoPevaryl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.3.10 12:20

Bohužel, to je práve ono nemám číslo na pohotovost:-(v pondelí jdu pro vysledky histologie,tak me rovnou vyšetří,potrat jsem prodelala skoro ve 3mesíci,začla jsem krvacet,tyden to drželo,po tydnu pod narkozu na vyčištení:-(nebyli odezvy:-(zkusím ten jogurt,vydrzet se to dá,ale svedí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.3.10 12:27

Leni to je mi líto s tím potratem,jak můžeš vidět na metříku,taky jsem si tím nedávno prošla :-( A na internetu si číslo na pohotovost nehledala?Tam to určo bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.3.10 12:31

ahoj, tak tak, číslo najdeš na netu nebo tam bude číslo aspoň na nemocnici a tam Ti číslo určitě rádi řeknou.
Nebo určitě můžeš zavolat i na oddělení kde jsi byla (je mi to moc líto)tam Ti taky poradí.
A možná bych se nebála se zeptat třeba v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.3.10 12:32

Jsou to teprve 3tydny,jen se bojím aby to nedopadlo příste stejne:-(tak to je mi líto že jsi stím take prosla:-(nene nehledala,zkusim to najít,nemuže ten jogurt nejak uškodit?když jsem po potratu?nemam moc zkučenosti napiš Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.3.10 12:32

jooo a pokud jsi po revizi, tak bych tam jogurt necpala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
20.3.10 12:33

Omlouvam se,převlidla jsem,že jsi po revizi.
Pak bych raději jela na pohotovost a ten jogurt nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.3.10 12:37

Dani to je v pořádku,zkusím do spitalu zavolat,jsem zvedava co mi řeknou zatím pa a všem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.3.10 12:38

Právě že po revizi je děložní hrdlo roztažené,takže lehce můžeš dostat infekci i do dělohy nebo dál,takže určo si najdi tel.číslo a raději se zeptej odborníka,at si ještě neuškodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.3.10 12:43

Tak jsem se tam dovolala,přepojily me na gynekologii tam doktorka řekla že mužu pockat do pondelí,tak tedy počkam,jen vydržet jeden den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.3.10 12:44

Super :wink: No snad to nějaka vydržíš,kvasiny dokážou pěkně potrapit,hlavně to svědění,fuj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.3.10 12:51

To mi povídej :-( ale vydržet to asi budu muset :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
20.3.10 12:54

Co taky člověku jiného zbývá,že :roll: Děs,co všechno se na nás ženský lepí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty