Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já mela mimodeložní v listopadu a od te doby mi ovuluje jen strana bez vejcovodu, jinak sem byla na laparce a druhej vejcovod mi zpruchodnily, ale my už chodíme na genet tak se to vyřeší..jinak holky tehotní v pohode i s jedním vejcovodem
ja mela mimodelozni tehu v prosinci 2008 odebran vejccovod i vajecnik. .v unoru jsem zjistila // na testu a ted mam pulrocni zdravou holcicku,sice narozenou ve 32tt,ale to s laparkou po mmt nema nic spoelcnyho. drzim palecky
holky děkuji moc doufám že se mi povede otěhotnět bez problému ![]()
Já jen, že holky odpovídaly na vejcovod, tak mě to zmátlo. Myslim ale, že pokud máš druhý v pořádku, tak ovulovat budeš každý měsíc, já ovulovala pořád na straně bez vejcovodu a na té, co mám celou, tak vůbec, tak jen vím, že můžeš ovulovat každý měsíc ne jedné straně a i tak se dá otěhotnět, já dokonce i s ovulací na straně bez vejcovodu a tělo to zvládlo a těhu jsem. Trvalo mi to při novém snažení něco přes 3 měsíce, ale s podporou hormonů - clostilbegyt a utrogestan. Držím palce, ať ti to vyjde co nejdřív ![]()
Otehotnet se da,vysledek je v ikonce pod nickem.tohoto casu pulrocni )korigovane 4 mesicni)
a tez mam jen levou stranu funkcni.
ahoj, taky jsem mela stejny problem, zacala jsem dochazet na akupunkturu, no a vysledek se dostavil za 3 mesice a dnes mame 4,5 mesicniho broucka ![]()
tak to je nádhera a já měla strach že to jen tak nepujde! paráda
děkuji holky
pujde to neboj, hlavne si to moc nepripoustej, jak se k tomu moc upnes tak to nejde vubec
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
ahojky holky, jsem už rok po mimoděložním těhotenství a už bych se chtěla začít snažit o další miminko! vzali mi jeden vaječní
tak se chci zeptat jak to je s tim otěhotněním s jedním vaječníken a s ovulací jestli je každej měsíc nebo ob měsíc! moc děkuji za odpovědi