Mimoděložní těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kimila
6.3.10 14:21

mimoděložní těhu..

ahojky holky, jsem už rok po mimoděložním těhotenství a už bych se chtěla začít snažit o další miminko! vzali mi jeden vaječní :cry: tak se chci zeptat jak to je s tim otěhotněním s jedním vaječníken a s ovulací jestli je každej měsíc nebo ob měsíc! moc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
6.3.10 15:04

já mela mimodeložní v listopadu a od te doby mi ovuluje jen strana bez vejcovodu, jinak sem byla na laparce a druhej vejcovod mi zpruchodnily, ale my už chodíme na genet tak se to vyřeší..jinak holky tehotní v pohode i s jedním vejcovodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.3.10 16:18

ja mela mimodelozni tehu v prosinci 2008 odebran vejccovod i vajecnik. .v unoru jsem zjistila // na testu a ted mam pulrocni zdravou holcicku,sice narozenou ve 32tt,ale to s laparkou po mmt nema nic spoelcnyho. drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 16:50

holky děkuji moc doufám že se mi povede otěhotnět bez problému :lol:

• Citovat
  • Upravit
13415
6.3.10 18:39

A co ti teda vzali? Vaječník nebo vejcovod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 18:48

no prej vaječník

• Citovat
  • Upravit
13415
6.3.10 18:54

Já jen, že holky odpovídaly na vejcovod, tak mě to zmátlo. Myslim ale, že pokud máš druhý v pořádku, tak ovulovat budeš každý měsíc, já ovulovala pořád na straně bez vejcovodu a na té, co mám celou, tak vůbec, tak jen vím, že můžeš ovulovat každý měsíc ne jedné straně a i tak se dá otěhotnět, já dokonce i s ovulací na straně bez vejcovodu a tělo to zvládlo a těhu jsem. Trvalo mi to při novém snažení něco přes 3 měsíce, ale s podporou hormonů - clostilbegyt a utrogestan. Držím palce, ať ti to vyjde co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 19:02

děkuji, budu se snažit aby mi to vyšlo co nejdřív!

• Citovat
  • Upravit
28
6.3.10 19:42

Otehotnet se da,vysledek je v ikonce pod nickem.tohoto casu pulrocni )korigovane 4 mesicni)
a tez mam jen levou stranu funkcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.3.10 19:43

To je pěkný výsledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 20:18

holky děkuju moc za podporu ste hodné :-D

• Citovat
  • Upravit
7887
6.3.10 20:21

ahoj, taky jsem mela stejny problem, zacala jsem dochazet na akupunkturu, no a vysledek se dostavil za 3 mesice a dnes mame 4,5 mesicniho broucka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 21:12

tak to je nádhera a já měla strach že to jen tak nepujde! paráda :dance: děkuji holky

• Citovat
  • Upravit
7887
6.3.10 21:14

pujde to neboj, hlavne si to moc nepripoustej, jak se k tomu moc upnes tak to nejde vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
6.3.10 21:17

budu se snažit :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty