Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
„hroznbý bolesti“ každopádně normální nejsou. Ano, mužeš se cítit nedobře, může tě bolet v podbřišku, různě píchat a tlačit, to jo. ale nic urputného by to být nemelo…
i krvácení po revizi je normální - skoro bych řekla velmi obvyklý alespon několik dní.
zvrtaný revize bohužel nic vyjímečného nejsou , ale pokud bys musela znovu na revizi, tak se toho neboj. určitě bych kvuli tomu strachu neoddalovala telefon na gynekologii. nejlépe tam, kde ti revizi dělali - a nebo prostě jinam do nemocnice, pokud těmto již nedůvěřuješ…
ach, já vím, proč po potratu na ty revize nechodím ![]()
Ahoj, já jsem po revizi tedy žádné velké bolesti neměla, takže pokud tě to bolí hodně, tak bych šla být tebou na gynekologii na kontrolu.
Jinak jsem po revizi musela za 3 dny na kontrolní ultrazvuk, aby se vyloučilo, že tam něco zůstalo, takže jsem byla ráda, že mě pak prohlídli a měla jsem jistotu, že je vše ok.
Přeji Ti ať jsi co nejdřív fit ![]()
Radši bych sjela na gyn.pohotovost, ať ti to zkouknou, třeba je to OK, dáš si pak jen něco proti bolesti, pokud není, je to potřeba řešit co nejdřív ![]()
Mírná bolest je normální, jako silnější před menstruací, ale podle tvýho popisu to tak nevypadá, fakt radši jeď.
v kolikátém tt byla revize? Mohlo by to být zavinování dělohy, pokud už byla větší může to bolet… ale jinak to pak moc nebolí, spíš je to nepříjemný pocit…
Myslím,že to moc normální není.Mě po revizi vůbec nic nebolelo,jen jsem ještě malilinko krvácela pár dní..Rozhodně bych doporučovala jít k doktorovi.Vím,že toho člověk má dost po jedné revizi,ale takový zánět není sranda.Držím palce!
já měla po revizi fakt silné bolesti! dali mi čípek do zadku a bylo to lepší! nekrvácela jsem jen jsem se svíjela bolestí!!fakt mě to bolelo víc než menstruace a všechhno na světě!!!!
držím palce ať jsi brzy OK
![]()
no ještě bych odala,přesně jak píšou holky.Záleží asi v jakém tt došlo k potratu…A ještě mě napadlo že bolesti jsem měla,ale to bylo hned po zákroku ,když jsem se probrala.Dali mi injekci a bylo líp..
Byla jsem v 8t. A abych jeste dodala ty bolesti jsou po chvilkach chvili nic a pak hrozny bolesti zitra mam nastoupit do prace a mam strach,abych tam vydrzela.Prvne jsem myslela,ze je to v poradku kdyz nekrvacim jen minimalne spinim,tak vubec nevim.
Ahoj, mrzí mě čím si procházíš…tohle se prostě nemá dít. Bolesti po revizi normální nejsou a do práce jdeš teda dost brzo (i na mě a to je co říct). Raději si ráno zavolej k dr. ať tě prohlédne, když bude vše v pořádku, nech si napsat Indometacin čípky, na bolesti zabírají skvěle. Nemůžeš si vzít ještě týden dovolené a zůstat doma?
Přeji at je brzy líp … hlavně po duši.
harpye.. souhlas! lepší je zůstat doma, pokud nejsou komp¨likace a prožít si to v klidu bez revize, kor takhle na začátku---taky jsem měla potrat cca v tom 8 týdnu a bylo to v poho i bez revize
anonym… může to být zánět, mohli to zkazit,,, nemám zkušenost,ale radši bych zašla k dr. teď už to nejspíš sama nevytrhneš…když už se do toho vrtali… ach jo… ![]()
A nedělali ti ten kontrolní UTZ? Já byla na revizi 2× ale po porodu, třetí jsem odmítla, ale byla jsem domluvená, že při bolesti nebo krvácení ji provedou.
Tak já měla po revizi bolesti a to takový, že jsem se plazila doslova po zdi. Ukrutné bodání v břiše. Potom to ale ustalo. Pokud nemáš teplotu, dala bych si ibalgin a čekala.
já měla po revizi bolesti a raději jsem na gyndu šla.Dr. mi zjistil krev či tekutinu v děloze,takže mi píchl po 2 dny injekce na stažení dělohy abych to vykrvácela sama,první injekce nic,ale druhá zabrala a já se tak vyhla druhé revizi
tak raději jdi,třeba to máš taky tak.A já teda velké bolesti neměla a raději jsem šla.
taky doporučuju návštěvu Dr. Po revizi v 8tt jsem bolesti nedřív neměla, přišli až za tři dny s krvácením a tvrdnutím břicha - místo do práce jsem raději šla ke své Dr. a dostala jsem nemocenskou. Neváhej a udělej to taky.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Dobry den,chtela bych se zeptat jestli ma nekdo zkušenosti s revizi o vykendu jsem na ni byla a mam hrozny bolesti v podbrisku je to normalni? Jinak nekrvacim ani moc nespinim jen mam hroznej strach,aby mi to udelali dobre,abych nemusela na tu revizi znovu moc vam dekuji za pomoc