Revize, mám bolesti

Anonymní
28.2.10 20:02

Revize

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli ma nekdo zkušenosti s revizi o vykendu jsem na ni byla a mam hrozny bolesti v podbrisku je to normalni? Jinak nekrvacim ani moc nespinim jen mam hroznej strach,aby mi to udelali dobre,abych nemusela na tu revizi znovu moc vam dekuji za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
28.2.10 20:10

„hroznbý bolesti“ každopádně normální nejsou. Ano, mužeš se cítit nedobře, může tě bolet v podbřišku, různě píchat a tlačit, to jo. ale nic urputného by to být nemelo…
i krvácení po revizi je normální - skoro bych řekla velmi obvyklý alespon několik dní.

zvrtaný revize bohužel nic vyjímečného nejsou , ale pokud bys musela znovu na revizi, tak se toho neboj. určitě bych kvuli tomu strachu neoddalovala telefon na gynekologii. nejlépe tam, kde ti revizi dělali - a nebo prostě jinam do nemocnice, pokud těmto již nedůvěřuješ…

ach, já vím, proč po potratu na ty revize nechodím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.2.10 20:17

Ahoj, já jsem po revizi tedy žádné velké bolesti neměla, takže pokud tě to bolí hodně, tak bych šla být tebou na gynekologii na kontrolu.

Jinak jsem po revizi musela za 3 dny na kontrolní ultrazvuk, aby se vyloučilo, že tam něco zůstalo, takže jsem byla ráda, že mě pak prohlídli a měla jsem jistotu, že je vše ok.

Přeji Ti ať jsi co nejdřív fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
28.2.10 20:18

Radši bych sjela na gyn.pohotovost, ať ti to zkouknou, třeba je to OK, dáš si pak jen něco proti bolesti, pokud není, je to potřeba řešit co nejdřív :wink:
Mírná bolest je normální, jako silnější před menstruací, ale podle tvýho popisu to tak nevypadá, fakt radši jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.2.10 20:19

v kolikátém tt byla revize? Mohlo by to být zavinování dělohy, pokud už byla větší může to bolet… ale jinak to pak moc nebolí, spíš je to nepříjemný pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
28.2.10 20:20

Myslím,že to moc normální není.Mě po revizi vůbec nic nebolelo,jen jsem ještě malilinko krvácela pár dní..Rozhodně bych doporučovala jít k doktorovi.Vím,že toho člověk má dost po jedné revizi,ale takový zánět není sranda.Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.2.10 20:21

já měla po revizi fakt silné bolesti! dali mi čípek do zadku a bylo to lepší! nekrvácela jsem jen jsem se svíjela bolestí!!fakt mě to bolelo víc než menstruace a všechhno na světě!!!! :zed: držím palce ať jsi brzy OK :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
28.2.10 20:24

no ještě bych odala,přesně jak píšou holky.Záleží asi v jakém tt došlo k potratu…A ještě mě napadlo že bolesti jsem měla,ale to bylo hned po zákroku ,když jsem se probrala.Dali mi injekci a bylo líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.10 20:41

Byla jsem v 8t. A abych jeste dodala ty bolesti jsou po chvilkach chvili nic a pak hrozny bolesti zitra mam nastoupit do prace a mam strach,abych tam vydrzela.Prvne jsem myslela,ze je to v poradku kdyz nekrvacim jen minimalne spinim,tak vubec nevim.

• Citovat
  • Upravit
10480
28.2.10 20:52

Ahoj, mrzí mě čím si procházíš…tohle se prostě nemá dít. Bolesti po revizi normální nejsou a do práce jdeš teda dost brzo (i na mě a to je co říct). Raději si ráno zavolej k dr. ať tě prohlédne, když bude vše v pořádku, nech si napsat Indometacin čípky, na bolesti zabírají skvěle. Nemůžeš si vzít ještě týden dovolené a zůstat doma?

Přeji at je brzy líp … hlavně po duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.2.10 21:59

harpye.. souhlas! lepší je zůstat doma, pokud nejsou komp¨likace a prožít si to v klidu bez revize, kor takhle na začátku---taky jsem měla potrat cca v tom 8 týdnu a bylo to v poho i bez revize

anonym… může to být zánět, mohli to zkazit,,, nemám zkušenost,ale radši bych zašla k dr. teď už to nejspíš sama nevytrhneš…když už se do toho vrtali… ach jo… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.2.10 22:26

A nedělali ti ten kontrolní UTZ? Já byla na revizi 2× ale po porodu, třetí jsem odmítla, ale byla jsem domluvená, že při bolesti nebo krvácení ji provedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.3.10 10:39

Tak já měla po revizi bolesti a to takový, že jsem se plazila doslova po zdi. Ukrutné bodání v břiše. Potom to ale ustalo. Pokud nemáš teplotu, dala bych si ibalgin a čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
1.3.10 11:04

já měla po revizi bolesti a raději jsem na gyndu šla.Dr. mi zjistil krev či tekutinu v děloze,takže mi píchl po 2 dny injekce na stažení dělohy abych to vykrvácela sama,první injekce nic,ale druhá zabrala a já se tak vyhla druhé revizi :) tak raději jdi,třeba to máš taky tak.A já teda velké bolesti neměla a raději jsem šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
5.3.10 20:42

taky doporučuju návštěvu Dr. Po revizi v 8tt jsem bolesti nedřív neměla, přišli až za tři dny s krvácením a tvrdnutím břicha - místo do práce jsem raději šla ke své Dr. a dostala jsem nemocenskou. Neváhej a udělej to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty