Revize, mám bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozik
18.3.10 22:18

Ahojky,
já mělapo revizi asi 3 den také veliké bolesti, přesně jak jsi to popisovala ty.
Chvíli nic a za chvíli šílené bolesti..silné bodání a křeče v podbříšku. Šla jsem hned na 2. den k doktorovi a ještě tam byly nějaké sraženiny krve…tak mi píchnul injekci..a naštěstí za dva dny ta sražená krev odešla sama a já se tím vyhla 2. revizi.
Tak doufám že i tobě to dopadlo dobře.
Měj se hezky

• Citovat
  • Upravit
marta22
6.5.11 13:59

Ahoj holky tak to tady čtu a vidím , že nejsem jediná které doktoři zvrtali revizi…já měla taky bolesti a krvácela jsem a když jsem přišla na kontrolu muj doktor nestačil koukat , protože jsem v děloze měla něco neidentifikovatelného a když mi zmáčknul břicho, tak ze mě doslova vystříkla krev…tak mě se ulevilo a chudák sestra měla asi spoustu práce :think: …mám špatné zkušenosti i s tou nemocnicí kde jsem byla…hnus…žádná hygiena prostě NIC fuj jak za krále klacka opravdu…doufám , že vy budete v pořádku…přeji pěkný den :hug:

• Citovat
  • Upravit
pigi
16.5.11 18:48

Já jsem si bolest po revizi prodělala také.Po hodině mě začlo občas pobolívat břícho jako křeče při ms a jen občas.Normálně jsem jedla.Ta bolest se zvyšovala až to nebylo jen občas, ale pořád.Došla jsem za dr a nějaký malý čípek nezabral.Pak jsem šla na utz a na vyšetření které bylo dosti nepříjemné.Zjistili,že jsem se uzavřela a očistky nemůžou z dělohy odcházet.Dostala jsem další už větší čípek a injekci na uvolnění a čekalo se jestli to zabere.Bohužel a v 11hod v noci jsem šla na sál znova a epidural.Pak už vše bylo ok.

• Citovat
  • Upravit
Iff
33
5.3.12 12:27

kontrola po revizi...

ahoj holky jsem 5 dní po hodně bolestivý revizi ve 13tt protoze nám přestalo bít srdíčko.. :,( chtěla jsem se zeptat jak probíhá kontrola po revizi?dělá dr. ultrazvuk nebo i nějaké stěry??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
5.3.12 12:35

DR DĚLÁ JEN UTZ TO JE VŠE JEN ABY SE ZJISTILO ZDA JE VŠE O.K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:48

no dělá jen uzv a zjišťuje zda je děloha čistá.někdy ještě bere i krev aby zjistil zda klesá hcg ale to spíš jen v případě že žena sama hlásí nějaké problémy.já třeba hrozně dlouho špinila a měla dlouho pozitivní test tak asi proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
5.3.12 12:55

děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
5.3.12 12:57

a ty máš bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
5.3.12 17:10

po tom zakroku uplně šílený to jsem si rvala po probuzení bolestí vlasy ale to má asi hodně lidí..a ted uz jen tak trosku to cítim ale nic hroznýho to neni..jen jsem chtěla zjistit co se při prohlídce dělá protože se necítim na to aby se ve mě dr. nějak ,,hrabala,, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peťula lucka
6.3.12 00:35

kontrola po revizi

Iff já měla také bolesti po revizi,ale to jsem měla hned po tom zákroku.Nejdříve postupn+ a po 6hodinách jsem se plazila bolestí po zdi,po podlaze,seděla na bobku,mačkala břicho.Tak mi dělali vnitřní utz večer a zjistli,že jsem se uzavřela,že mi neodchází očistky a musela jsem na revizi znova a to už jsem dostala epidural.Ten utz vniřní po revizi nebolel.A kontrola je asi po týdnu či 14dnech.

• Citovat
  • Upravit
Iff
33
6.3.12 12:00

peťula lucka ..to je hrozný :hug: …taky mám hrůzu z toho aby mi tam kousek nezůstal..čtu všude jak museli na revizi po druhý…a to bych se zbláznila…snad bude vše ok a už tohle holky nebudeme muset nikdy znovu zažít.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.3.12 21:40

Ahoj holky, v pondeli jsem byla na revizi asi v 8 tt, prvni tehu. Na druhy den me pustili a stale me boli v podbrisku, jako silnejsi menstruacni bolesti, nekdy i vic, na kontrolu judu v patek,ale zvazuji,zda nejit radeji uz zitra,nebo je to normalni? Moc nekrvacim,teda spise vubec a spinim uplne minimalne, tak ja nevim:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.3.12 09:05

holky, já jsem byla narevizi 13.3., sice to proběhlo asi v pohodě, domů jsem šla ten stejný den a žádné bolesti. ale krvácím do teď, na kontrole jsem byla po cca 14 dnech, dr dělal vnitřní utz a taky zjistil, že mí tam kousek něčeho nechali. dal mi kapky a stahování dělohy a ty mám brát 5 dní, pak buď přijde menstruace a nebo další kontrola. a asi i další revize, tak doufám, že kapky zaberou a ně nebudu muset znovu pod nůž. Ani jsem netušila, kolik holek ten zamlklý potrat prodělá. to je hrůza. a jste po přirozeném těhu nebo po umělém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.3.12 14:23

Ja jsem po prirozenem,ale dalo nam to hodne prace. Kdy jste sli po revizi poprve do prace? Ja jdu zitra na tu kontrolu,bolesti ustaly konecne,ale rikal mi,ze hned pristi tyden nastoupim:-(…je to normalni? Ja myslela,ze me necha aspon 14 dni jeste doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
29.3.12 20:21

ahoj holky ja jsem po prirozenem…a do prace pujdu ted v pondeli po 4 tydnech od revize..

Sarieli to je divný že tě žene takhle rychle do práce..ale záleží na tom jak težkou práci asi děláš..ale stejně mě se dr. sama ptala kdy chci jít do práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty