Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Jak jste to měly po revizi?Já jsem skoro 4 týdny po výkonu a mrcha nikde
Za jak dlouho přišla vám?A taky mám takový slabší výtok,nejspíš je to tím jak se děloha čistí?!Nejdřív jsem po revizi krvácela pak špinila a těd mám tenhle výtok.Doufám že je to v pořádku protože před tím jsem měla zánět dělohy a výtok taky ale ten výtok byl jinej.Díky za názory ![]()
Já dostala první MS po kyretáži po 35 dnech a byla víceméně normální. Ovšem může být silnější nebo slabší. S výtokem si to neuvědomuju, ale já na výtoky trpím už hodně dlouho, takže to už skoro beru jako normální
. Přeju, ať je brzy líp
.
Já dostala MS až po dvou měsících od zákroku
Ale období mezi tím už si moc nepamatuju ![]()
po revizi začátkem ledna jsem krvácela a špinila asi 3 týdny,pak jsem měla týden pokoj a teď zase špiním,tak nevím,jestli je to MS v termínu nebo co.No uvidím,co z toho vyleze
Ahoj, já jsem po revizi jen špinila a to asi max 3-4 dny. Dál si nepamatuji, spíš to mělo normální průběh jako mezi MS, akorát jsem fakt nemohla tahat nic těžkého (ani košík s nákupem), hned mě začalo pobolívat břicho. MS jsem pak dostala 38 dni po zákroku a mrcha dost bolela a ta nasledující ještě také.
Ahooj Pájunko,
já dostala první ms po 38 dnech, po revizi jsem krvácela a špinila 14 dní, ale výtok jsem pak neměla…Pokud je nějaký jiný, než si zvyklá - třebas i s nějakým zápachem, možná bych se poradila s dr, aby to nebyla nějaká infekce nebo zánět…
Ahojky,já jsem měla MS po 30 dnech, ale teď na tu druhou se nemůžu dočkat. Těhotná nejsem,ale prostě nepříchází:-(,tak mám z toho hodně špatný pocit:-((Jsem 35 den.Jak ještě dlouho mám čekat a pak jít asi na vyvolávačku,co?Máte s tím některá taky zkušenosti?Díky.
ja jsem 4týdny od revize a menstruace nikde
včera jsem byla u gynekologa a ten že sliznice je obnovená a že je tam už i vajíčko,tak mám radost
výtok mám taky(nikdy jsem výtoky nemývala), ale myslím že je to tím že se děloha ještě malinko čistí…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.