Očistky po revizi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
2.2.10 14:52

Po revizi

Ahoj holky.Jak jste to měly po revizi?Já jsem skoro 4 týdny po výkonu a mrcha nikde :-( Za jak dlouho přišla vám?A taky mám takový slabší výtok,nejspíš je to tím jak se děloha čistí?!Nejdřív jsem po revizi krvácela pak špinila a těd mám tenhle výtok.Doufám že je to v pořádku protože před tím jsem měla zánět dělohy a výtok taky ale ten výtok byl jinej.Díky za názory :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
2.2.10 15:04

Já dostala první MS po kyretáži po 35 dnech a byla víceméně normální. Ovšem může být silnější nebo slabší. S výtokem si to neuvědomuju, ale já na výtoky trpím už hodně dlouho, takže to už skoro beru jako normální :nevim: . Přeju, ať je brzy líp :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.2.10 16:00

Já dostala MS až po dvou měsících od zákroku :roll: Ale období mezi tím už si moc nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
5.2.10 23:31

po revizi začátkem ledna jsem krvácela a špinila asi 3 týdny,pak jsem měla týden pokoj a teď zase špiním,tak nevím,jestli je to MS v termínu nebo co.No uvidím,co z toho vyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
6.10.10 16:47

Ahoj, já jsem po revizi jen špinila a to asi max 3-4 dny. Dál si nepamatuji, spíš to mělo normální průběh jako mezi MS, akorát jsem fakt nemohla tahat nic těžkého (ani košík s nákupem), hned mě začalo pobolívat břicho. MS jsem pak dostala 38 dni po zákroku a mrcha dost bolela a ta nasledující ještě také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
6.10.10 17:06

Ahooj Pájunko,
já dostala první ms po 38 dnech, po revizi jsem krvácela a špinila 14 dní, ale výtok jsem pak neměla…Pokud je nějaký jiný, než si zvyklá - třebas i s nějakým zápachem, možná bych se poradila s dr, aby to nebyla nějaká infekce nebo zánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.10 07:29

Ahojky,já jsem měla MS po 30 dnech, ale teď na tu druhou se nemůžu dočkat. Těhotná nejsem,ale prostě nepříchází:-(,tak mám z toho hodně špatný pocit:-((Jsem 35 den.Jak ještě dlouho mám čekat a pak jít asi na vyvolávačku,co?Máte s tím některá taky zkušenosti?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
16.10.10 15:02

ja jsem 4týdny od revize a menstruace nikde :-( včera jsem byla u gynekologa a ten že sliznice je obnovená a že je tam už i vajíčko,tak mám radost :-D výtok mám taky(nikdy jsem výtoky nemývala), ale myslím že je to tím že se děloha ještě malinko čistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty