Zemřelo mi miminko

• Fotoalbum (107)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1609
9.1.10 21:29

zemřelo mi miminko

Byla jsem ve 38 týdnu těhotenství a vše bylo v pořádku. Čekala jsem chlapečka. Dne 31.12.09 jsem byla na kontrole a Venoušek byl zcela v pořádku. 1.1.2010 už jsem měla bolesti tak jsem jela hned do porodnice a tam mi sdělili VAŠE MIMINKO JE MRTVÉ. ALE JÁ JEŠTĚ TOHO RÁNA CÍTILA JAK MĚ KOPE. Hned mi vyvolali porod a já porodila mrtvého Venouška. Měl 2700g a 50cm. Měla jsem Venouška v náručí a vypadal, že jen spinká. Pak mi ho odnesli a já už svého Venouška nikdy neuvidím. Už mu nikdy nepohladím jeho černé vlásky.

" Venoušku můj jsem bez Tebe už tolik dní, ale není chvilka abych na Tebe nemyslela. Tolik moc bych chtěla vidět Tvé oči a slyšet Tvůj pláč. Jsem Tvá mamainka, která jednou za Tebou přijde a budem spolu. Chci Ti říct MILUJI TĚ, Tvá maminka Lenka

Příspěvek upraven 13.02.10 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5304
9.1.10 21:36

Bože to je mi moc líto já sice potratila 9 a 10 týdnu ale to je úplně něco jiného, ikdyž to bolelo. Ty jsi musela porodit a nechat si ho vzít. Co víc říc přeji tobě a muži at se z toho dostanete a bolest se zmenší. Drž te se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.1.10 21:37

Je mi to opravdu moc líto… Tohle asi nikdy úplně nepřebolí, ale myslím, že tu najdeš maminky, které prošly něčím podobným - snad ti to pomůže ulevit.

Přeji ti hodně sil!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12561
9.1.10 21:37

To je mi moc líto. Nový rok začal tedy velmi smutně. My jsme přišli o miminko ve 24 tt pro vývojovou vadu. Moc držím palce, ať se smutek co nejdříve zmírní, dáte se do pořádku a brzy se Vám narodí další krásné miminko!
Pokud se na to cítíte, mrkněte na www.anjeliky.sk jsou to stránky plné takových a ještě smutnějších příběhů než Váš. Mně to tehdy pomohlo, když jsem zjistila, že v tom nejsem sama. Ale zvažte sama, jestli Vás to nerozesmutní ještě víc.
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
9.1.10 21:39

Je mi to moc líto,přeju hodně síly do dalších dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
9.1.10 21:41

je težké cokoli napsat,posíláme ti hodne síly abys tu bolest překonala,držte se celá rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.1.10 21:42

To je strašné,je mi to moc líto :-( .
Přeji ti at to brzy přebolí ,ačkoli vím že to nepřebolí nikdy ,ale at už necítíš takový smutek a snad jediné co ještě přát abyste co nevidět držely v náručí zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.1.10 21:44

Nevim co na to rict snad jen ze je mi to strasne moc lito,urcite ta bolest nikdy uplne nepomine ale jak psala Lesi jsou tu holky ktere prosly necim podobnym.

Preji moc sily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2771
9.1.10 21:48

Ahoj,

nejsou slova,která by Ti pomohla. Jen věř, že bude líp, vše přebolí a v tuto chvíli hodně sil do dalších dnů.

LuckaH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.1.10 22:47

Ach Venoušku :cry: :cry: .
Je mi to strašně líto, co se ti přihodilo.
Dám ti tady odkaz na diskusi u sousedů (doufám, že to nevadí), jsou tam maminky, které mají stejný osud jako ty, věřím, že pokud o tom budeš chtít psát, dostane se ti tam, ale samozřejmě i tady, podpory.

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

www.anjeliky.sk

Posílám objetí. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.1.10 22:52

Leni, je mi líto jak to dopadlo. Přeji Ti hodně sil do dalších dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.1.10 23:17

Bože, to je tak smutné až mi z toho tečou slzy. Když si člověk představí..jak je to vůbec možné,že život dokáže být tak krutý a dokáže vzít mámě její dítě, to nejcennější..je těžké vůbec cokoli napsat,i když taková bolest nikdy nepomine, přeji vám ze srdce ,ať alespoň ten pocit beznaděje , co nejdříve otupí..

Příspěvek upraven 09.01.10 v 23:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
9.1.10 23:46

Venousek..je mi to velmi luto.. drzim palce..aby si casom nasla dovod na usmiate a vas chlapcek bude stale pri vas..ma svoje miesto vo vasich srdieckach ..posielam pohladenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
10.1.10 00:24

Leni - zdravím. My už jsme si psaly mail. Takže tady mě máte i pod nickem :wink: Víte, že nás potkalo to samé, takže přesně vím, jak vám je.
Jak to zvládáte? A co okolí? Já byla ty první dny zalezlá jen doma, měla jsem úplně hrůzu z toho někam jít. Nechtěla jsem slyšet tu otázku: jé vy už máte miminko? :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.1.10 01:03

Cítím s Tebou. Moc Ti přeji, abys jednou poznala takovou radost, jakou teď bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty