Zemřelo mi miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
1.2.10 21:35

venoušku je mi to opravdu líto.. mě umřela holčička v 11měsících bohužel nečekaně a rychle.. :cry: :cry: cítím s tebou.. u mě už je to víc jak rok , ale pořád to stejně bolí

• Citovat
  • Upravit
17745
1.2.10 21:44

Leni,
neboj čas Ti pomůže.Můžu se Tě zeptat jaké je tvé zaměstnání?Pracuješ mezi lidmi nebo někde o samotě?Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
1.2.10 21:46
Nihaska píše:
venoušku je mi to opravdu líto.. mě umřela holčička v 11měsících bohužel nečekaně a rychle.. :cry: :cry: cítím s tebou.. u mě už je to víc jak rok , ale pořád to stejně bolí
Nihasko ahoj!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
1.2.10 21:48

Ahoj Alice.. máš pravdu čas pomůže bohužel ve všem né..

• Citovat
  • Upravit
1609
1.2.10 21:49

Ali - pracuji mezi lidma, jsem tam dobrá banda. Když jsem odcházela na mateřskou tak mi koupili dárek a pro miminko taky. To jěště nikdo netušil co se nám přihodí. víš, ale já se bojím vrátit. bojím se lidí a těch pohledů.

Nihaska - proč se takové věci dějí ? Ty už máš dlouhou cestu za sebou. Jak jsi to vše zvládla ? plánuješ další mimi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
1.2.10 21:51

venoušku zvládla, ale byla jsem na to sama.. Exmanžel (díky bohu už) byl parchant první třídy řeknu-li to takhle hnusně.. zvládla? hold mi nic jiného nezbývalo, škola, matura, vysoká.. To víš v té době mi nebylo ani 20..
Další mimi bych chtěla, snad se začneme snažit koncem roku

• Citovat
  • Upravit
17745
1.2.10 21:52
Nihaska píše:
Ahoj Alice.. máš pravdu čas pomůže bohužel ve všem né..

To je samozřejmý.Holky smekám před vámi.Já tyhle fráze nemám ráda,ale tady to je na místě.
S tím časem se říká,že obrousí,ale ne do ztracena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
1.2.10 21:55

Zbrousí, ale pořád je to takový divný.. Holky co rodily stejně už mají krasný dětičky a já si miminko moc přeju, ale bez bytu, bez zajištění do toho nejdu.. a mam docela i strach, ptž nikdo pořádně neví proč umřela

venoušku taky jsem se ptala proč zrovna já.. Hold asi jsem si toho měla zažít v mládí hodně abych teď byla moudřejší, jenže je to pořád horší a horší.. ex má 2děti a je bez problémů a já čekám až mi zaplatí alimenty.. ale český stát má času dost ale jen já musím pořád myslet, co kdyby na to přišli dřív, co kdyby nebyla jeho

• Citovat
  • Upravit
17745
1.2.10 21:56
venoušek píše:
Ali - pracuji mezi lidma, jsem tam dobrá banda. Když jsem odcházela na mateřskou tak mi koupili dárek a pro miminko taky. To jěště nikdo netušil co se nám přihodí. víš, ale já se bojím vrátit. bojím se lidí a těch pohledů.

Leni,
já myslím,že kolegové jsou obeznámeni a budou taktní.Nikdo není takový pitomec,aby se vyptával.Neboj se toho,ta společnost lidí pro Tebe bude přínosná,uvidíš.Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
1.2.10 21:57

Kanárko - jj, problém s otěhotněním zatím žádný nebyl. U Rozárky i teď u Boříka se povedlo po půl roce a to jsme se nijak extra nesnažili.
Tak dávej info, jak se to u vás vyvíjí. Náhodou by bylo fajn, kdyby se tu časem objevili těhulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.2.10 21:58

já bych se chtěla pokusit hned pošesti nedělí. Nechci ztrácet čas. Jo taky můj exmanžel s ním jsem byla na um.oplod. a hned se to povedlo, ale na druhém měsíci jsem potratila. Když mě přivezl z nemocnice tak hned šel za svou milenkou a později mi řekl, že jsem jen brečela a nebyla se mnou řeč. Můj nynější manžel, je Zlatíčko. vše prožívá se mnou a někdy i hůř. Moc ho miluji a už jen pro něj musím jít dál. Slíbila jsem mu, že budu bojovat a že miminko spolu budem mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
1.2.10 22:00

Ahoj Marti bylo by dobrý kdyby se znás zase stali těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee

tak to je dobře že teď je nový manžel jinačí.. u nás to bylo trošku horší.. mě mlátil ale milenkou mu byl chlast.. takže kdo ví jak bychom na tom byli, kdybych s ním zůstala

• Citovat
  • Upravit
AmyLee

Ahoj Potápko, tak Bořík už je na světě??.. tak to gratuluju :)

• Citovat
  • Upravit
17745
1.2.10 22:01
Nihaska píše:
Zbrousí, ale pořád je to takový divný.. Holky co rodily stejně už mají krasný dětičky

Tomu věřím.Pochopila jsem to správně,že máš ještě dítě?Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty