těhotenství nepřichází

12681
1.1.10 22:47

těhotenství nepřichází

ahoj, už je to trapný, ale tonoucí se stébla chytá :roll: v červenci jsem potratila, začali jsme se o mimčo snažit hned po 1.menzes a doteď to nevyšlo. cyklus mám pravidelnej, doktor nic neshledal, prý to chce čas. štítnou žlázu mám v pořádku a teď čekám na výsledky hormonálního profilu. beru duphaston.na mimčo jsme čekali 6 měsíců než to s duphastonem vyšlo, jenže ve 12tt. zaniklo a teď další těhotenství nepřichází a jsem z toho dost zklamaná, čekala jsem že po potratu to půjde samo a ono nic, taky je tady někdo, kdo čekal dlouho než znovu spontálně otěhotněl? a s jakým výsledkem? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2466
1.1.10 23:14

Ahoj.
Asi bych Ti neměla sem psát, když nemámám, nebo jsem neměla problém s otěhotněním..
Jen bych Tě chtěla moc podpořit! Chápu, že jsi zklamaná, ale myslím, že Ti to dělá hlavně psychika, když je vše ostatní v pořádku.. Je těžké radit, ať se na to tolik nesoustředíš, když se na miminko tolik těšíte!! Základ máš, jsi zdravá, máš milujícího partnera a to ostatní se dostaví! Jen se zkus zaměřit na něco jiného.. Kolikrát se stane, že manželé adoptují dítě a tím, že se přestali soustředit na otěhotnění, tak se to najednou povedlo! Tím nechci říct, že máte adoptovat dítě, ale jen třeba trávit čas s nějakou kamarádkou co má dítě, občas jí ho pohlídat a najít si nějaký koníček!!! Psychika je potvůrka a musí se na ní fikaně :mrgreen:
Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
1.1.10 23:17

Mám kámošku a ta otěhotněla za 2 měsice znova tak se nenervuj. Možná právě proto to nejde že jsi ve stresu. Snaž se být v pohodě a uvidiš že to půjde.Držim palce at ti mimi vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebett
2.1.10 07:48

Na podobné potíže doporučuji můj evergreen - užívání růžového Sarapisu. Já - s jinak obvykle anovulačním cyklem - mu vděčím za obě své děti.

Takže doporučuji koupit růžový Sarapis (ne ten s obsahem sóji), prvních deset dnů cyklu užívat dvě tablety (ráno a večer) a po zbytek cyklu po jedné. Jakmile zjistíš, že jsi těhotná, tablety užívat přestaň. Zkus to vydržet aspoň dva až čtyři měsíce - jestli je jinak všechno v pořádku a miminko je nachystané (jen tělo potřebuje trochu srovnat), tak se to chytí.

• Citovat
  • Upravit
10683
2.1.10 09:31

Ahoj, tak já mám za sebou samovolný potrat na konci května 2006 a od té doby se těhotenství nepovedlo a to jsme to i zkusili za pomocí lékařů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
2.1.10 09:52

Goldenko, ja ti moc rozumim. O dite se snazime od ledna. V rijnu se to podarilo, ale v 6tt zkoncilo.
Vis ja moc neverim tomu ze si to zpusobujes sama psychikou. Ja jsem otehotnela, kdyz jsem na to uplne nejvic myslela, merila teplotu, jedla vitaminy, pila kontryhel, po sexu delala stojky a podobny silenosti. Myslela jsem na to 24 hodin denne a vyslo to. A vyslo to myslim prave kvuli tomu, ze jsem nacasovani presne zpocitala.
Pribehy kdy po adpotovani zena otehotni, nebo kdyz na to prestane myslet tak to konecne vyjde sice existuji, ale myslim ze existuje uplne stejne procento zen, ktere otehotni kdyz na to mysli. Jen tyhle pribehy zni zajimaveji tak se o nich vic mluvi.
Taky mam casto stavy kdy si rikam sakra jak se z toho nezblaznit? Uz rok si pripadam uplne nepouzitelna, nemam chut zacinat jakoukoliv aktivitu, ziju v takovem provizoriu protoze porad cekam kdy uz to vyjde. A ono nic.
Vcera jsem zrovna byla u kamaradky, ktera otehotnela hned napoprve s trimesicni znamosti. Je v sestem mesici a tri hodiny mi vypravela vsechny jeji zazitky z tehotenstvi s tonem, ty o tom nic nevis, tak abys vedela, jak to chodi. V duchu jsem si rikala ze ji asi zaskrtim.
Nemam zadny lek na to jak to zvladnout. Sama s tim bojuju co to jde. Vanoce byly absolutni krize, horsi jsem jeste nezazila.
Jedine co mi pomaha je delat si z toho legraci. Proste to preklopit do ironie… Rict lidem ktere mam rada kolem sebe ze se snazim, ze nam to nevyslo a bavit se o tom s lidma. To jediny mi pomaha.
Verim tomu ze taky mame svyho andelicka, ktery se o nas stary a to ze to poprve nevyslo melo nejakej duvod. Ale sakris ted uz to klapnout musi, a hned v lednu!!!
Verim tomu, tak zkus nechat smutnou naladu spolu s vanocemi za nama a v lednu se nam to urcite podari a sejdeme se spolu v diskuzi Rijnu 2010. Pojdme si dat tohle predsevzeti :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stazie
2.1.10 11:26

Potratila jsem v srpnu 2008 v 10.tt (napoprvé), od té doby se snažíme a taky nic. Od září jsem v CARu, měla jsem dvě IUI a nic, jsem taky zdravá, všechny vyšetření máme v pořádku.
Byla jsem rehabky, zjistila mi stažené pánevní dno, teď měsíc cvičím Mojžíšku, pak půjdu na mobilizaci kostrče, jestli i po měsíci vydrží na svém místě, tak se zas můžem snažit. Pokud to nevyjde napoprvé normálně, půjdu ještě do dvou IUI a pokud ani to ne, půjdu na IVF.
Nemám už na co čekat, jsem na tom podobně jako Andik, taky nezačínám nic nového, jenom pořád čekám, kdy už to vyjde a už mně to nebaví…
A nemyslet na to je kravina :roll: , otěhotněla jsem, když jsem na to taky myslela nejvíc, taky jsem si to přesně určila a vyšlo to. Navíc, když chceš mít dítě, jak na to asi můžeš přestat myslet :roll:

• Citovat
  • Upravit
Caty
2.1.10 12:20

Holčiny, držím moc palečky. Nám se podařilo po skoro třech letech a jednom potratu 1.IVF, takže to nevzdávejte.

• Citovat
  • Upravit
5165
2.1.10 12:41

Tak ja se take pridavam,prirozene jsem otehotnela 11/08 a skoncilo to v 9tt.Od te doby se snazime a zatim bohuzel nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
2.1.10 12:43

ze za to muze psychika je pitomost, jink bych tak rychle netvrdila, ze si zdrava, dokud te neposlou na genetiku a imunologii, coz v caru delaji az tak po 2 nevydarenem ivf… jo a uspesnost iui je nula nula prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
2.1.10 12:58

Ha a já už myslela, že letos otěhotněly snad všechny kromě mě. Pracujem na tom už od února a výsledek nulový :-( Jsme se těšili,že malá dostane sourozence, pořád mluví o miminkách, a já jí toho „parťáka“ na hraní neumím dát :nevim: Podle dotora jsem v pořádku, na CAR se ještě necítím, budeme to zkoušet dál, ale třebas u mě v okolí není snad žádná,které by to tak dlouho trvalo, spíš mi přijde,že lusknou prsty a mimčo je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
2.1.10 13:32

Taky se nám podařilo otěhu přirozeně ani jsme to nečekali a pak v červenci 09 v 11tt jsem musela na revizi, vývoj se zastavil a od té doby se snažíme a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
2.1.10 14:56

díky moc, tvoje reakce mě potěšila, vím že psychika je svině, ale myslím si, že u mě nehraje zase takovou roli, jsou holky na otěhotnění závislejší než já a taky to vyjde. ráda by jsem porodila do konce roku 2010, ale už moc času nezbývá, držím palce a až ti to vyjde ozvi se mi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
2.1.10 16:28

Ahojky, zítra to bude přesně rok po revizi a jak vidíš podle metříku , 4 měsíce po jsem otěhotněla..Je pravda, že jsem dodržela 3 měsíční nesnažení a cvičila poctivě Mojžíšovou , podstoupila obě mobilizace a hnedka po jsem otěhotněla..
Nevěš hlavu, však to štěstí se jednou obrátí na každého a já jen držím pěsti , ať je to čekání co nejkratší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
3.1.10 18:46

Já taky něco přidám. Poprvé mě otěhotnět trvalo 10 měsíců. Ala pak asi 9 týdnu zamklé těhu. Říkali nám 6 měsíců pauzu. Poprvé to nešlo hned tak jsme začali po 5ti měs. a hned jsem byla těhu. A vše OK. Narodil se první kluk. Pak následovali ještě dvě těhu počaté na první pokus a se zdárným koncem. Předloni r.2008 na podzim opět plánovaně první měsíc,ale ještě ve dvanáctém týdnu bylo vše OK a ve 14. špinění a jasný verdikt srdíčko netluče. Revize. Opět nám řekli půl roku, tak jsme to dodrželi a teď se snažíme už asi 7 měsíců a nic. Každý si můžë říct, máš 3 děti, tak co chceš. Ale trápí mě to taky, asi určitě ne tolik jako poprvé, ale to jsem naštěstí potom hned otěhotnila. Je to dost složité, ale musíme BOJOVAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty