Prodělala jsem potrat – s revizí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucka1989
3.1.10 19:49

prosím poradtě

Hezky večer holčiny. cthěla jsem se tady svěřit se svým příběhem. Před 32 dny jsem prodělala potrat - s revizí. Nejhorši bylo , že celou dobu meho bezproblemoveho těhotenství aspon jsem si myslela , že je bezproblemove. celou dobu mi totiž ma doktorka řikala , že je všechno vpohodě až jednou mě poslala do nemocnice na pozorovani jen tak prostě z ničeho nic a v nemocnici mi bylko řečeno, že me těhtenství ktere trvalo 6 tydnu a 6 dni bylo pry už dlouho jasne že je beznadějne že tam nic neni a že budu muset na revizi po tam byl jen ges. vaček bez embria tak jsem druhy den musela na potrat. Je to sice už dlouha doba, ale až ted jsem se stim jakž takž vyrovnaala. Tak jsems e chtěla zeptat po jak dlouhe době si myslite , že bych mohla znovu otěhotnět jsem bez problemu nic mě neboli akorat MS ještě nedorazila moc Vam děkuji za odpověd ahoj

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6416
3.1.10 19:54

Doporučuje se 6 měsíců, aby se srovnala hormonální hladina a taky děloha může být po revizi lehce poškozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty

Ahoj, myslím, že tělo si řekne samo, kdy je ta správná doba pro další miminko. Držím palečky

• Citovat
  • Upravit
2675

Ahoj, je mi líto, že se tentokrát nezadařilo, ale ono to určitě vyjde, uvidíš :-). Mně doktoři v nemocnici radili počkat na další těhotnění 3 - 6 měsíců, moje gyndařka 3 menstruace. To je tak standardní čekací doba, někdo na to ale prdí a otěhotní hned :-) . Je to na tobě, ale radši bych počkala nějaký ten měsíc, aby ses dala do kupy po fyz. i psych. stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
3.1.10 20:01

Ahoj Lucko, moc mne mrzi co te potkalo. :-(
Stalo se mi totez take v 6tt v pulce listopadu. Ja jsem nesla na revizi, doktorka mi rekla zacit po prvni MS, takze ted v lednu to zacneme znovu zkouset. Jinak po revizi se nekdy doporucuje po sestinedeli, nekdy po 3 mesicich a nekdy po 6. Celkem dost jsem toho procetla a ty 3 mesice jsou asi nejcastejsi. Ale jsou i pripady, kdy holka otehotne hned v sestinedeli. Urcite je dobre pit kontryhelovy caj a pockat nejaky mesic nez se hormony srovnaji. I kdyz treba ja jsem takova nedockava, ze chci zacit hned, myslim ze telo otehotni ve chvili, kdy na to bude pripravene.
Tak drzim palecky, at je ti brzo lip a rychle se vam znovu zadari a tentokrat to bude vse v poradku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
3.1.10 20:10

jak už bylo řečeno doporučuje se 3-6měsíců,potratila jsem své první mimi v 16.týdnu,po třetí menstruaci jsme na to vlítli a výsledkem je naše princezna Magdalénka,která už má rok a půl a je zdravá jako řípa,i když se narodila o 6neděl dřív!
:kytka: Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
3.1.10 20:16

Ahojky Holky, já mám za sebou něco podobného. V prosinci roku 2006 jsem byla na revizi z důvodu zamlklého potratu v 9+6. Doktorka mi doporučila počkat tři menstruace a pak se začít snažit znovu. My jsme nakonec počkali 4MS a otěhotněla jsem napoprvé. Těhotenství proběhlo v pořádku a v lednu 2008 se nám narodil zdravý chlapeček. Takže nezoufejte, určitě se to podaří, jen raději vydržte alespoň ty tři měsíce. Přeji hodně síly. Pěkný večer Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
4.1.10 19:13

tak já vám trochu zkazím statistiku, jsem po potratu od července, snažit jsme se začali hned po šestinedělí, každej říkal, že to půjde na poprvé a dodnes nic, takže podle mě se začít snažit hned a doufat že to vyjde a nemusí člověk čekat jako my

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
5.1.10 10:22

Goldenko, já jsem před potraty těhotněla na lusknutí prstů a po revizi jsme čekali ty 3 MS a stejně jsem otěhotněla až za půl roku snažení. Takže nezoufej, není všem dnům konec :-). Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.1.10 19:10

Luci já jsem revizi podstoupila tento týden v pondělí…a doktor mi řekl že po třetí menstruaci se můžeme pomaličku začít snažit…někdo říká po půl roce…ale to si myslím že záleží na tom jak se člověk bude cítit jak fyzicky tak psychicky…já jsem se rozhodla po tom půl roce, ale to jen z toho důvodu že je to vše čerstvé a pořád by se mi to vracelo…ale většina holek zde píše že po 2-3 mensturaci a v pohodě otěhotněly a teď mají krásné zdravé děti…takže si myslím že záleží na tom jak se budeš cítit …přeji ti hodně štěstí…a všem které nás to potkalo tak hodně síly a další radosti z těhotenství a následně z miminka…miminek :-))…třeba pak budou rovnou dvojčata :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
9.1.10 19:26

Ahojky moc mě mrzí že si tim musela taky projít, ale neboj bude liip sice si sem tam po čase vzpomeneš poplačeš ale věř mi nejhorši je prvnich 14 dni potom je to už o moc lepší musiš myslet na hezke věci mě strašně moc pomohl muj přitel. Přišel zamnou a ptal se mě jestli si chci popovidat atak..... moc ti jinak děkuji za odpověd a držim ti palečky at si v pořadku a at se ti zadaři.........hezky večer a kdyby něco ozvy se rada Ti pomužu pa

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
10.1.10 13:35

Ahojky, já potratila 2× - respektive se jednalo o zamlklé těhotenství. Poprvé v září 2004 - v 9. tt. Byla jsem hospitalizovaná tuším 4 dny, pořád bylo na UZ srdíčko…nakonec to ale dobře nedopadlo. Znovu jsem otěhotněla v květnu 2005 (v lednu 2005 jsem byla na LPSK) a v březnu 2006 se mi narodil syn Matýsek. Znovu jsem pak potratila na konci května 2009 - v 8.tt (dle UZ byl ale plod mrtvý tak od 5.tt). V nemocnici se názory na „znovuotěhotnění“ docela lišily - ale nejčastěji mi doporučovali počkat alespoň 3 měsíce. Přeji hodně moc štěstíčka…

• Citovat
  • Upravit
3226
10.1.10 18:56

ahojky i mě se to stalo.čekaly sme na mimi rok moc sem ho chtěla ale bohužel… :-( osud to tak chtěl mudr řek že stačí max 3 měs tak sme to hned zkusily a po měsíci sem byla těhotná možná pomohlo že sem se na to už nesoustředila jak dřív zařizovaly sme tehdy svatbu byla jiná starost a povedlo se sice sem byla celý těhotenství přecitlivělá a přehnaně opatrná.porod byl šílený nešlo to nakonec akutní císář ale ted máme skoro už 8 měsíční holčičku a je krásná a zdravá(ťuky ťuk)takže bych nabrala sílu a za 3 měs hurá do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.1.10 19:10

zamlklé těhotenství

I já jsem se dostala do této situace.Doma mám 4 roky starého kloučka a skoro 1,5 roku se s manželem snažíme o druhé.Již jsem podstoupila i inseminaci-ihned jsem otěhotněla a v 10tt mi bylo řečeno, že mám v sobě pouze gestační váček bez srdeč.činnosti.30.10.jsem byla na kyretáži :-( a 7.12.jsem dostala první menstruaci po tomto zákroku.Radila jsem se se svou lékařkou a ta mi řekla,že se o další těhotenství mužem pokoušet až se na to budu cítit já.Neměla jsem žádný zdrav.problém, cítila jsem se po fyz.i psych.stránce dobře, tak jsem podstoupila inseminaci ihned po první menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elianto1
11.1.10 09:59

Milá Lucko staší počkat 3 měsíce musíš počkat na menstruaci aby se tvé tělo pořádně vyčistilo a zregenerovalo a potom se mužete s partnerem snažit.Já jsem po potratu už 5měsícu a ted jsem znovu těhotná v 9tt.Musíš jen vydržet všechno bude zase fajn měj se pá petka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty