Prodělala jsem potrat – s revizí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucka1989
14.1.10 20:05

moc vam všem děkuji za Vaše odpovědi a rady moc mi pomohli jinak ms už dorazila jsem rada taky vam všem držim palečky a mějte se krásně

• Citovat
  • Upravit
15584
14.1.10 22:57

Luci to je určitě dobrá zpráva. Tělo se pročistí a uvidíš že se vám to rychle podaří znovu a tentokrát bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.1.10 16:50

Ahoj holky.Já jsem týden po revizi,zamk.těhu :-( mimi odpovídalo 6+4 bez srdeční akce a já měla být 10 týden.Ke všemu jsem měla výtok hned od začátku ale nebyl obvyklý jako ten v těhu.Prý jsem měla nejspíš zánět dělohy,takže to nemělo podmínky pro vývoj.Bohužel ještě k tomu jde už o druhý potrat.Před rokem a pul jsem samovolně potratila v 11.týdnu,tak jsme všichni doufali že se to tentokrát povede,byl to docela šok že mimi přestalo rust,takže jsem v sobě nosila 3 týdny mrtvý plod :cry: ale nic jsem nepoznala,měla jsem nevolnosti,ruzný chutě,prsa mě taky bolela,takže by mě to nenapadlo,jen mě byla furt zima.Takže je možný že jsem měla už delší dobu teplotu protože než jsem šla na výkon měla jsem 38 a to mě nenapadlo se před tím měřit.Těd beru ATB a furt špiním,někdy víc někdy mín.Břicho nijak nebolí jen třeba během dne je takový citlivější.Jen se bojím co bude dál.DR mě chce poslat na ruzná vyšetření.O tohle mimi jsme se snažili rok už jsem ani nedoufala…ale snad se někdy dočkám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
15.1.10 19:07

to mě strašně moc mrzí........viš musiš doufat že přiště už bude určitě všechno v pořadku ja vim jsou to jen sladke kecy , ale jak řika muj přitel je lepši doufat než se užírat a deptat tím že všechno bude špatne . vim podle sebe jak ti ted je ja nechtěla nikoho vidět, ale jako bonus ke mě chodila těhotna kamaradka kterou jsem strašně moc prosila at nechodi ale stejnak přišla a chtěla po mě věci pro cvrčka a knižky a tak mluvila o tom svojem miminku pořad jen jsem čekala kdy mi ukaže ultrazvuk ja vim těši se toho že bude mit miminko a ja ji to moc přeju ale mohla na mě brat trochu ohled… ale život jde dal a je lepši řict si je to lepši že to dopadlo takhle něž aby to bylo později nebo kdby to bylo nějaké nemocne. třeba jak ja jsem ležela v nemocnici byla tam pani v 9 měsici už to vypadalo že bude rodit a když jsem se ji ptala copak to bude tak mi řekla že je to vni tyden mrtve a že jde zitra porodit už mrtveho chlapečka tak jsem siv tu chvili uvědomila že ta ma bolest se neda srovnavat s jeji ale život jde dal aurčitě se ti brzy podaři mit zdrave miminko a kdo vi třeba i dvojčatka hodně štěstí a sily Ti přeju i tvému manželovi nebo přiteli

• Citovat
  • Upravit
15584
19.1.10 21:14

Pajo, moc mne to mrzí. :-(
Obzvlášť když už je to podruhé. Důležité je, aby doktoři začali zjišťovat jestli mezi těmi potraty mohla byt souvislost nebo jestli to byla jen smutná náhoda. Vím že po té době co jste se snažili je to obzvlášt bolavé.
Poradit nedokázu nic. Mne pomohlo se tady vypsat, přečíst tady nejrůznější osudy a našla jsem tu pár super holky, které mi to pomáhají překonat.
Hrozně moc ti držím palce, ať se co nejrychleji dáš do pořádku a co nejdříve se vám znovu zadaří a tentokrát už to bude v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
12.12.10 21:49

Poprvé jsem potratila samovolně… ve velmi ranném těhotenství - snášela jsem to docela dobře - brala jsem to tak, že příroda to chtěla jinak. Po nějakém čase jsem otěhotnala podruhé, těhotenská průkzka, radost … strach z toho co bude :/ Ale ve 12tt jsem bohužel začala krvácet a v nemocnici mi oznámili, že miminku nebije srdíčko a tudíž musí z těla ven :(. Hrozná bolest, strach, nenávist … 14dní zalezlá doma, probrečené noci!!!! Podpora partnera mi hodně pomohla… Do puntíku přesně do 3měsíců jsem byla těhotná opět, tentokrát … - z toho mám 14-ti měsíční berušku :-) zdravou, krásnou, snaživou a šikovnou … :srdce:
Držím palce, výjde to… určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty