Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Porad me boli ten podbrisek, fakt jo, jsem zvedava,co mi zitra rekne. Navic podle vlozky,jak tak na to koukam se mi zda, ze nespinim jen z pochvy,ale i z mocove trubice asi, je to mozne?
jestli tě to pořád bolí tak to rekni dr. ze se proste jeste necitis jit do prace ze te to porad boli..a s tou moč. trubici vubec netusim.. ![]()
Já jsem šla do práce po 12 dnech a to už mi doktor říkal, že jsem doma dlouho, ale je fatk ,že já jsem neměla bolesti a potřebovala jsem si po tom všem odpočinout.
tak ono záleží asi na doktorovi… me prestalo bolet bricho po 2 tydnech..a v praci zvedam hodne tezky kusy tak proto jdu az po 4 tydnech..
Ahoj holky,já jsem byla na revizi před velikonocema v pátek a pustili mě po revizi 1,5 hod (bez kontroly po revizi) domu, prolezela jsem velikonoce,ale zdalo se mi, že něco není dobře (ale byla jsem poprve těhotná a po revizi tak jsem nevěděla jestli se mi to nezdá),dnes ve středu jsem zašla na gynekologii a mám ATB,protože mám zánět dělohy,jinak pracuji v kancelaři,tak mi ani nenabídl nemocenskou…takže jsem vubec nebyla a nejsem doma…po dotazu řekl,že pokuid sedím v teple tak muzu do prace…ale jestli mi nebude dobře zůstanu doma. Jinak ten zánět se mi projevoval bolestí při jakémkoli úkonu na WC nebo jen že se mi střeva kroutili,tak to bolelo,hlavně nic nezanedbat,možná pro tu nemocenskou zajdu.....
@m. K. Se zánětem dělohy bych pro nemocenskou rozhodně šla, to neni žádná sranda!!! Hlavně, že jste na to přišli takhle celkem brzo… Ona ta kontrola po revizi stejnak vypadá tak, že ti prohmátne břicho a koukne jak moc krvácíš - dovnitř se už nekoukaj, právě aby nezanesli infekci. Tak hlavně ať atb co nejdříve zaberou a je ti líp… ![]()
Ahoj, včera jsem byla na revizi dělohy a dnes mě pustili domů. Od noci vůbec nekrvácím a mám docela silné bolesti v levém podbřišku. Vzala jsem si ibalgin a docela to pomohlo. Myslíte, že mám počkat jestli se bolest znovu objeví nebo je lepší pro jistotu jet na kontrolu? přijde mi divné, že vůbec nekrvácím…
děkuji za radu ![]()
Ahoj, já bych radši jela. Mně bylo řečeno, při bolestech či krvácení přijeďtě.
Ahoj,
po revezi jsem nekrvácela skoro vůbec, jen v den revize. U mne se objevily velké bolesti asi za 14 dní a našli mi tam po dlouhé hledání pekně velkou cystu. Naštěstí na další kontrole už tam nebyla. Jestli se ti něco nezdá, jeď do porodnice. ať se raději kouknou.
Děkuji. Mě právě celý den nic nebolelo a až teď večer, chvílema to byla docela síla, ale ibalgin zabral. Bojím se, jestli to nesouvisí s tím, že jsem odpoledne na chvilinku zvedla malýho. Asi ještě počkám a když to začne znovu, tak radši pojedu.
To zvednutí by nemělo vadit, myslím. Mě břicho bolelo hodně asi dvě hodiny po zákroku, pak už jen takové lehké pobolívání, prášků nebylo třeba. A přešlo to, když jsem odpočívala.
Uvidíš, jak ti bude. Přeju, ať už se to nevrátí! ![]()
Ja budu zitra tyden po revizi lezim ve špitále protoze tri dny příšerný bolesti… sle zadny zanet a ns ultrazvuk u takx nic nevidi… prej kdyztak prrcistime ale proc kdyz tam nic není je to strasne ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.