Opakovane zamlklé tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.3.10 11:49

opakovane zamlk.tehotenstvi

Dobry den,chtela bych vas poprosit o radu uz po treti jsme prisli o miminko a jsem zoufala poprve to ze mne odeslo sama a dvekrat zamlk.teh., a tri revize ted naposledy mi tam nechali kousek,tak jsem ji musela podstoupit znovu. Doktorka me poslala na hematologii tam mi brali krev a vysledky budou az za mesic. Ted nas ceka jeste geneticka poradna,tak by me zajimalo co se tam dela za vysetreni a jak to tam probiha mame uz se vseho strach s manzelem tam jdem koncem dubna. Mam hrozny strach,aby jsme se miminka vubec dockaly a jeste jsem zapomela napsat,ze na te hematologii rikali,ze si budu muset urcite pychat nejaky inekce do bricha uz od zacatku tehotenstvi. Moc vam vsem dekuji Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2663
19.3.10 12:13

anonymní,s tímto nemám žádnou zkušenost,ale genetiku by měli dělat jen z krve a co se týká těch injekcí,pravděpod.máš zvýšenou srážlivost krve a ty injekce ti ji „jako“zředí(Fraxipari,Clexane apod.)…toho se neboj,malinko to štípe,ale je to krátká tenounká jehlička…přeji ti ,at se vám brzy zadaří a dočkáte se vysněného miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
19.3.10 12:20

To je mi moc líto, já si to zažila dvakrát. Byli jsme v Gennetu, dělali nám kompletní genetický a imunologický vyšetření. S tou hematologií záleží na tom, co najdou. pravděpodobně ti budou dělat vyšetření na trombofilní mutace, pokud se tam najde, tak pak si budeš muset píchat léky na zředění krve, bo bys jí měla moc hustou, tím pádem se špatně okysličuje. Taky váms určitě pošlou na imunologii, spousta žen má problémy s protilátkama na spermie, to spočívá, že některé nemůžou otěhotnět vůbec a nebo jako já, můžu otěhotnět, ale v těhu moje tělo spustí autoimunitní reakci a snaží se dítě zlikvidovat. Teď jsem těhotná znova a od začátku na to beru léky a beru utrogenstan. Problém může být i v hormonech, pokud žluté tělísko v průběhu těhu produkuje málo hormonů, tak se to neudrží, problém je, že tohle dokážou zjistit až v průběhu těhotenství, proto preventivně nasazujou ten utrogestan nebo Duphaston. Je toho spousta, co ti můžou a nemusí najít. Manžovi budou určitě dělat na imunologii spermiogram. Já vím moc dobře jak se cítíš, já mám taky teď strach, ale říkám si, že když beru ty léky, tak by to snad mohlo být už v pořádku.
Tak se těch vyšetřeních neboj, třeba přijdou na to, čím to je a pomůžou vám. Pokud najdou něco na genetice, tak je to většinou větší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13737
19.3.10 12:28

Taky bych ti z vlastní zkušenosti doporučila navšívit rehabilitační dr. a nechat si zkontrolovat kostrč a pánevní dno. To může také být příčina opakovaných potratů. Musí se potom cvičit dle Mojžíšové a dr. ti kostrč zmobilizuje - vrátí zpátky, u nás se pak zadařilo hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty