MŠ Poruba - Ostrava

5697
15.3.10 11:18

MŠ Poruba - Ostrava

Ahoj holky,
chtěla bych zkusit jít s Terezkou k zápisu, i když si myslím, že to spíš nevyjde - ale za zkoušku nic nedám a aspoň si trochu obhlídnu „terén“
Poraďte školku v Porubě, někde blízko Kauflandu Jižní svahy popř. směrem k Hlavní třídě, po trase busu 44, klidně si i dojedeme. Třeba kde jsou vaše děti spokojené nebo kde si myslíte, že by byla reálnější šance na přijetí.
Jsem náplava, takže tu školky ani školy neznám… některé školky už měly zápisy, takže budu ráda za kažýd tip… dcera má zítra 3roky a zítra už některé probíhají, tak to prubneme.
Co k zápisu potřebujeme? myslíte si, že můžu mít mladšího syna s sebou? (v šátku třeba, ať tam nekočárkujeme). Nemám pro něj jiné hlídání…
děkuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
15.3.10 11:47

Ahoj Zuzi,

taky to zítra jdeme zkusit - ale mladšího raději nechávám doma…když ho nevezmou svět se nezboří… :-)
kolem Kauflandu se nevyznám - kamarádka měla holčičku tady: http://www.ms-vetrna.unas.cz/index.php a nestěžovala si…
přeji hodně štěstí!
S sebou musíš mít rodný list dítěte - podívej se na stránky školky a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.3.10 12:39

Zuzi co tohle? Ukrajinska
Neni to od Kaufu daleko a kamaradky dcerka tam chodi,zapis je zitra a ve stredu.
Ja chodila do skolky na Bulharskou,je to za skolou ale nemuzu to najit na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.3.10 14:07

holky moc děkuji…tyhle dvě mám úplně u baráku :-D tak to zkusíme tam a uvidíme, za zkoušku tu stojí ;-)
ještě jednou moc díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.3.10 08:30

holky nemáte někdo dítě konkrétně ve školce v Porubě:
MŠ Větrná
anebo:
MŠ Dětská?

řeším utopickou situaci, že by mi dceru vzali do obou a musela bych se rozhodnout… popřípadě bych chtěla vědět, jestli kdyby mi ji vzali do jedné a druhé ne, jestli by ta druhá nebyla lepší…
vím, že si nemůžu vybírat, ale jako každá maminka mám trápení, aby si Terka ve školce zvykla, nechodily tam určité skupiny dětí - anebo zkušenost s učitelkama…
děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin