MS při kojení

Anonymní
25.1.11 08:53

MS při kojení

Ahoj maminky,jsem pět měsíců po císaři a plně kojím.Včera jsem ale dostala menstruaci,ale krev je hnědá někdy až jakoby černá.Nevíte jestli je to normální?Začala jsem brát antikoncepci,ale ms bych mít neměla,prášky se berou stále bez pauzy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
25.1.11 08:59

Ahoj, já dostala MS necelý dva měsíce po císaři, přestože prášky beru.. sice slabou a jeden den jo, druhý den ne, ale přišla.. Doktor říkala, že přijít může kdykoli i když kojíš a máš antinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
25.1.11 09:30

Já dostala MS 4 měsíce po císaři, kojící antinu jsem brala měsíc a kousek, pak jsem ji vysadila, nesedla mi (časté špinění, žádná chuť na sex). MS jsem dostala cca 6 týdnů po vysazení, ale nemyslím, že by to na to mělo nějaký vliv. Kojím dosud plně a docela často. Ze začátku byla krev „normální“, pak taky do černa. Taky byla o dost silnější než na co jsem byla zvyklá před těhu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
25.1.11 09:32

Já dostala MS 4 měsíce po porodu, kojím doteď. Taky úplně jiná MS než dřív. Jestli máš pochybnosti, zavolej doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.1.11 10:58

Ahoj já jsem taky po císaři,kojím a prášky neberu.MS jsem dostala někdy kolem 7.měsíce.U každého je to trochu jiný.MS mám normální.Zkus se zeptat doktorky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.2.13 00:23

Ahoj holky, mám také dotaz ohledně MS při kojení… Jsem skoro 6 měsíců po porodu, první MS jsem dostala hned po ukončení šestinedělí (stejně jako po prvním porodu :mrgreen: ) ta byla „normální“, další přišla za 14 dní, ale to jen asi 2 dny lehce červený „výtok“ :nevim: pak po 86 dnech, to už jsem se začínala bát jestli nejsem opět těhu 8o ale byla taky slabá a jen jako výtok :nevim: no a teď jsem dostala po 38 dnech, je to tak na „1 vložku“ za den (samozřejmě měním už při tečce na ní :lol: s jednou bych to asi fakt nedala :poblion: )… a je taková „čistá“, je to jen krev a žádné kouksy sliznice :think: může to být? Máte to některá při kojení taky tak? Nebo je něco špatně a mám raději zajít na gyndu? Asi bude lepší tam zavolat a optat se, co? Po prvním porodu se mi normálně nastartovala MS hned a nic takovéhoto nebylo… taky jsem kojila (až do 22 měsíců :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
15.2.13 07:44

@Mysicka31 tak já jsem po porodu po císaři skoro ani nešpinila skoro už ani v porodnici,. byl to můj druhý a kojím a MS jsem taky ještě nesdostala a těhotná určitě nejsem. V březnu jdu na kontrolu na gynekologii, ale zle mi není nebo tak, že by mi něco bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.2.13 08:13

Ahoj ja to mám podobne. Jsem tři mesice po císaři jeste na kontrole po sestinedeli mi říkal doktor u ultrazvuku ze to na brzskou MS nevypada ale dva týdny na to jsem ji dostala a po dvou týdnech krvavý výtok tak uvidím co bude dal. Taky plne kojǐm a antinu neberu pry kojení a přerusovany styk by měl stačit a kdyz se pan doktor sekne tak říkal ze bude mit manžel radost :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
15.2.13 09:03

Ja jsem po prvnim cisari, plne kojim, zadne prasky neberu. Jemne ocistky mi odchazely ani ne 14 dni a MS jsem dostala po dvou mesicich, ta byla silna, nekolik dni dost, detska sestra poradila at si dam Kanavit, co mi zbyl po synovi a pomohlo to. Pak jsem to dostala po 48 dnech, to uz jsem tedy taky delala test a vysilovala, i kdyz jsem si porad opakovala, ze hned ze zacatku je preci normalni, ze to neni pravidelny. Dalsi MS jsem dostala po 42 a ta uz byla normalni jako pred tehotenstvim, co se intenzity tyce. No a ted uz jsem mela dvakrat po 32 dnech, coz je moje normalni delka cyklu a jsem zvedava, jestli uz mi to tak tedy zustane nebo se jeste neco zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
15.2.13 11:22

No vidíte, to jsem taky nenapsala, taky neberu žádnou antikoncepci, ani pro kojícíc, ála jsem se kvůli mlíku, u první dcery jsem ji brala @Barry tak to my raději používáme ochranu, přeci jen ten přerušovaný styk je taky houb ochrana, je to nahouby, ale stejně při té frekvenci s dvou děckama se to dá i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.2.13 15:06

Holky díky za info :hug: :hug: :hug: taky nic neberum když jsem antiko nebrala nikdy, tak teď určitě nezačnu :think: a jsem i proti ní :nevim: a poté co švagrová kvůli ní dostala v 25 letech plicní embolii a málem umřela, tak už tedy úplně, úplně :cert: tím to samozřejmě nikomu nezakazuji :nevim: to byla jen odbočka…
MS jsem měla 2 dny a to fakt na ty intimky :nevim: ale myslím, že ovulku normálně mám :think: asi začnu měřit BT abych věděla jak to vlastně je :think: kurňa, že mě to nenapadlo dřív :zed: nebo ještě jinak, není při kojení BT trvale zvýšená/snížená? :think: já nevim, mám nerva, tak asi fakt raději v pondělí na tu gyndu zavolám, i když bych měla vypadat jako hysterka největší… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.13 11:39

Ahoj, po šestinedělí jsem měla jakési špinění a příznaky, to se opakovalo 3 x pak už normální MS a ted nic - test zatím negativní..mám to nějak řešit nebo prostě při kojení může být MS dost nepravidelná???

• Citovat
  • Upravit
12743
8.12.13 11:41

Neresila bych. Pri kojeni si ms muze delat co chce. Ono tělo dost hormonalne bouri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.12.13 11:53

Já nemám MS už přes dva roky (plus doba těhotenství) za tu dobu jsem dvakrát špinila, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
8.12.13 12:57

Při kojení je všechno jinak, ms si děla co chce a muže se dostavit až za dlouho. Ja to po každy dostala až 8a9 měsíců po porodu, za to to pak bylo děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová