Před papáním pláče :-(

211
24.1.11 12:42

před papáním pláče.-(

Milé maminky, potřebujeme radu :roll:
maličké budou 3 měsíce, pije odstříkané mm z lahvičky a doted bylo vše v pořádku,ale poslední týden už jen když jí před papáním položím do vodorovné polohy a přiložím dudlíček k pusince, spustí děsnej řev :cry: po 10-ti munutovém přemlouvání a povídání, zpívání a nevím čeho ještě flaštičku vypije.v pusince jsem taky nic nenašla co by jí boleelo.je plně kojená, nemáte s tím někdo zkušenost?děkujem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
24.1.11 12:50

tak to jsme měli taky a máme s pauzama do dneška…ukážu flašku, začne kňourat,otáčet hlavu a stačí chvilka a pak to celý vyžahne.Myslím,že je to normální,hlavní je že ti to nakonec vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
24.1.11 12:59

Ahoj,
náš Dominik nechtěl papat když ho bolelo v krku a taky plakal.tak třeba je nachlazená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
24.1.11 13:12

Nemá třeba v tom dudlíku velkou dírku ,nebo naopak malou .Třeba jí to teče málo nebo naopak moc a Mě to malá dělala,když jsem měla moc mlíčka a teklo jí toho moc do pusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
24.1.11 13:16

Ahoj a proč nemá MM rovnou z prsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
24.1.11 13:33

Zkus jiný dudlík nebo komplet jinou flašku, výrobci dělají různé dudlíky :think: MM nemusí mít z prsa třeba proto, že se malá prostě nechytla, my to měli taky tak, akorát že mně došlo brzy mlíko :-( my máme dobrou zkušenost s NUK širokými flaškami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.1.11 13:47

U Máji něco podobnýho taky proběhlo, prý bojkot kojení :nevim: Jak to samo přišlo, tak so samo vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.1.11 14:12

A proč nepije rovnou s prsa?Proč má odstříkaný?Pro miminko je přece lepší když se přisaje,když máš mlíčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
24.1.11 14:37

rodila jsem v zahraničí a po porodu maličká byla na jipce kde jí boužel vrazili flašku aniž by se ptali a i přestoo že jsme zkoušeli přikládat, tak se boužel nechytla,ale alespon že ho pije néé? :lol: jedno jak
flaštička je v pořádku i dudlík tak budeme čekat jestli to přejde a ještě jednou děkuji všem za komentáře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reia
9.2.11 10:48

Zdravim, mala kdyz mela 3 mesice tak se taky pri kojeni rozcilovala a vymyslela si, zprvu jsem nevedela co se deje a pak sem na etu nasla, ze se jedna o rustovy spurt, ktery za chvili odezni…tak uvidis…

• Citovat
  • Upravit
211
9.2.11 11:24

tak už to je pryč, ted zase papá litr denně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat