MS + špinění s přestávkami

Anonymní
12.11.12 17:50

MS+ Špinění s přestávkami

Mám takový dotaz, přes rok se snažíme s partnerem o miminko. Vím, že mi tady nedokážete říst stoprocentní odpověĎ, spíš jde o to, jestli ste to některá měli taky tak a prostě jde mi o názor… MS mám pravidelnou jak hodinky. Tentokrát přišla s 3 denním zpožděním pouze na dva dny, pak přestala, potom přes den malé špinění, pak zase nic a dnes dopoledne malé špinění! Občas mě píchne v podbřišku, nachvilku cítím menstruační bolest ale tak na pár minutek a svědí mě prsa ;-) Otázka zní přes tu dvou denní MS a špiněním může se jednat o těhotenství??? Vím, že test mi řekne víc, ale po tolik zklámání zatím nemám odvahu ho dělat, doufám že mi rozumíte…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
12.11.12 18:09

Bohužel, mám zkušenost. Taky jsem to tak mívala, třeba i den ms, pak špinení pak ružoví vytok, a zatim to nikdy těhu nebylo.Taky jsem měla často duchy na testu a taky nic :-O..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.11.12 13:48

Tak už je asi pozdě, ale takhle jsem menstruovala, když jsem byla těhotná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.17 08:37

Ms a pak spineni

Nechapu to. Mivam cyklus 26-27 dni. Mela jsem nechraneny sex 15. den cyklu v dobe ovulace. Pote jsem mela uplne vsechny tehotenske priznaky. Bolelo me skoro kazdy den divne v podbrisku, pichalo me ve vajecnicich, prsa se mi zvetsila, zvracela jsem, zavrate atd., ze jsem si myslela, ze uz to nedostanu. Tento cyklus trval 32 dni a pak jsem to dostala. Od ovulace do MS byl zcela negativni test, jenze dnes 3. DC mam na testu mini pidi slabouckeho ducha. Ve skutecnosti jde lip videt a carka je doruzova. Je blbost, abych byla v tom, ze? MS byla normalni, mozna lehce slabsi. Ode dneska uz od rana spinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
17.6.17 10:33

Vidím negativní test, menstruaci si měla, takže nejspíš těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.17 16:08
@karkarka píše:
Vidím negativní test, menstruaci si měla, takže nejspíš těhotná nejsi.

Zkusila jsem ho udelat znovu a ted vypada takto :nevim: :nevim: :nevim: Krvaceni se strida se spinenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15179
17.6.17 19:13

Skoč si jako samoplatce na hcg.na tom druhem ducha vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.6.17 19:33
@karkarka píše:
Skoč si jako samoplatce na hcg.na tom druhem ducha vidim.

Jeste se otestuji v pondeli/utery a podle vysledku si asi radsi zajdu. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí