Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky,
je tu nějaká maminka co má dítě ve školce na ulici Slovenská ve Zlíně? Zajímalo by mě jestli vám dítě přijali bez problémů a co musí dítě umět při přijetí? Děkuji.
Na Slovenské jsou dvě školky, jedna Stonožka a druhá Delfínek, kterou myslíš?
Ahoj, máte někdo zkušenosti se školkou Stonožka na Slovenské? Přijali nás tam, tak by mě zajímalo, jak jste tam spokojeni. Původně jsme preferovali jinou školku, ale tam nás nevzali.
@Sofie2013 jedná se o jednu z nejlepších školek, buď v klidu.
Kde vás nevzali?
@Trojlístek Dekuji, to jsem rada. Nevzali nas na Stefanikove, tu mame nejbliz.
@Trojlístek Ne, Šneček na Štefánikově 2222. Ty máš dítě na té Slovenské?
@Sofie2013 Ne, Nad Ovcirnou, ale v září jde dcera do školy. Tohle vše jsou školky v pohodě ![]()
@Trojlístek Vzali nás nakonec ještě na Morysák, nemáš prosím informace i o této školce? Zda je lepší ta Stonožka na Slovenské nebo ten Morysák? Děkuji.
@Sofie2013 lepší bude Slovenská, ale dejte odvolání na Snecka, ten je nejlepší.
@Trojlístek Zrovna mi volala reditelka Snecka, ze by dceru vzali. Takze ji dam asi tam. Ty mas o Sneckovi nejake podrobnejsi info?
@Sofie2013 Snecek je nejlepší. Je to malá školka a jsou tam hodné paní učitelky. Ale dej i na své dojmy, ať nejsi naštvaná. Nikde to není ideál.
Dam ji do Snecka, slysela jsem na tuto skolku chvalu z vice stran. Dekuji moc za informace!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.