MS v začátcích těhotenství?

1758
6.3.11 19:02

MS v začátcích?

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se některé z Vás třeba stalo, že nějak po termínu, kdy měla přijít menstruace (kterou jste nechtěly), krvácení přišlo, ale jen tak z lehka?
Já se totiž modlila, aby ta potvora nepřišla, no a dnes (32. den) jsem začala špinit. Jenže jindy, když už to mám první den, to mám vždycky hrozně silné, teď je to takový slaboučký, krvácení „sílou vůle“…je možné, že bych byla těhotná? Dělala sjem si test 28. a 29. den od začátku poslední MS a negativní. Dnes je 32. den a přišlo to v té podobě jak říkám. Jinak příznaky na těhotenství bych měla, jen škoda, že jsou od těch před menstruací poměrně nerozeznatelné… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
6.3.11 19:18

Můžeš být tehotná, uvidíš, zda se krvácení rozjede, případně zkus ještě jeden citlivý testík. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.3.11 19:22
Nainuva píše:
Můžeš být tehotná, uvidíš, zda se krvácení rozjede, případně zkus ještě jeden citlivý testík. :palec:

Myslíš? Četla jsem totiž, že pro těhotenství je typické krvácet tak 12.313. den po ovulaci, takže je možné i po termínu MS? Jéžiš, kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.3.11 19:23

oprava…12.-13. den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.3.11 19:37

Mno, co ti rict, udelej si testik, nebo si proste zitra na krev… a uvidis.. drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.3.11 19:38

Mamka to taky tak měla, myslela si, že dostala menzes, i když byla slabá a pak zjistila, že je těhotná.
Tak snad ti to vyjde! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.3.11 19:41

Ahojky, moc se omlouvám,že Vás skáču do debaty ale jen hledám radu. A mám to podobné. 1.3. jsem dostala MS a před jsem měla hodně těhu příznaků,tak jsem si dělala TT a byl negativní,nedalo mi to a 3.3. jsem zajela na odběr krve,kde mi zjistii HCG 17,54. Včera jsem si dělala RÁNO TT ( citlivost 10) a tam se mi zobrazila slabá čárka.Neměla by se ukátzat silná druhá čárka ,kdyby HCG stoupalo??? Dnes ODPOLEDNE byla slabší,ale viditelná druhá / :cry: Jediné,co mne uklidňuje,že je spousta holek,kterým se na nejcitlivějším TT neukázalo nic i když jejich HCG muselo být už daleko víc (když TT provádí např.v 4.týdnu) MS mám normální a myslím,že jesti jsem otěhotněla,tak hodně těsně před MS. Moc děkuju za názory a hodně moc štěstí,ať je to mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.3.11 20:27

já jsem taky ze začátku špinila, skoro celý měsíc… ale dny ti přesně nepovím, nějak jsem to nesledovala, netušila jsem, že se zadaří hned napoprvé :srdce: , bylo to jak píšeš, slabé, jako na začátku nebo konci, ale protože to trvalo zašla jsem na gyn. a ejhle :potlesk:. Jediné co bylo, že jsem musela první 3 měsíce brát Utrogestan
zajdi si zítra na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.3.11 20:29

Testy dělej ráno, abys je mohla porovnávat :palec: Jestliže v krvi bylo 13 jednotek, tak v moči bylo ještě méně a proto na 1Oj.testu byl jen duch. Udělej test ráno z ranní moči čárka snad bude silnější :palec:

K zakladatelce - krvácení, nebo špinění z uhnizďování muže být od cca (teď bych kecala- 7.den?) pořád dál. Já špinila pár týdnů- defakto do 12týdne, jednou jsem i slabě zakrvácela. Uvidíš no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.3.11 20:54
Tíťa píše:
Ahojky, moc se omlouvám,že Vás skáču do debaty ale jen hledám radu. A mám to podobné. 1.3. jsem dostala MS a před jsem měla hodně těhu příznaků,tak jsem si dělala TT a byl negativní,nedalo mi to a 3.3. jsem zajela na odběr krve,kde mi zjistii HCG 17,54. Včera jsem si dělala RÁNO TT ( citlivost 10) a tam se mi zobrazila slabá čárka.Neměla by se ukátzat silná druhá čárka ,kdyby HCG stoupalo??? Dnes ODPOLEDNE byla slabší,ale viditelná druhá / :cry: Jediné,co mne uklidňuje,že je spousta holek,kterým se na nejcitlivějším TT neukázalo nic i když jejich HCG muselo být už daleko víc (když TT provádí např.v 4.týdnu) MS mám normální a myslím,že jesti jsem otěhotněla,tak hodně těsně před MS. Moc děkuju za názory a hodně moc štěstí,ať je to mimi

Zkus si jeste koupit test Clearblue, ten je opravdu hodne citlivej, ale drazsi.
A pak bych sla jeste jednou na krev, abych videla jestli HCG roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.3.11 20:54

moc Vám děkuju,snad to vyjde. Zítra zajedu zase na krev a uvidím,jestli to stoupá. Jediné co mne děsí je ta MS. Jinak prsa mám stále tak o číslo větší a bolestivé hlavně v noci a k tomu mě hodně bolí žíly v nohách. Mamina na ně hodně trpěla. Nedošlo mi,že HCG je více v krvi,než v moči. Děkuju,ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.3.11 21:34

S poslednim ditkem jsem odjela na hory s tim, ze uz se snazime, ale tehotna zrejme jeste nejsem (mela jsem to dostat na tech horach). Na horach jsem to na termin dostala, ale jen tak zlehka, zarazilo me, ze se to nerozjelo jako obvykle, rikala jsem si, ze to je psychikou - byla jsem namichnuta, ze se to nezpozdilo aspon o dva dny, abych si v pohode zalyzovala.
Jenze kdyz se to nerozjelo ani doma, ale menstruace byla odbyta ctyrdennim spinenim sla jsem si pro jistotu kupit test a nasla //

Tak se neplas, pockej 2-3dny a testuj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
6.3.11 21:41
Tíťa píše:
moc Vám děkuju,snad to vyjde. Zítra zajedu zase na krev a uvidím,jestli to stoupá. Jediné co mne děsí je ta MS. Jinak prsa mám stále tak o číslo větší a bolestivé hlavně v noci a k tomu mě hodně bolí žíly v nohách. Mamina na ně hodně trpěla. Nedošlo mi,že HCG je více v krvi,než v moči. Děkuju,ještě jednou

Budu drzet pesti. Nechci davat falesnou nadeji, ale ja mela s dcerou 2× menstruaci, nekdy zena krvaci, kdyz se ühnizduje" vajicko. Tak budu drzet palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
7.3.11 09:13

Moc Vám děkuju,napíšu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.3.11 10:53

Tak nevím, dnes jsem nakonec k doktorovi nešla, protože mám takhlenc furt ještě naději, bojím se, že když tam půjdu, budu zklamaná, to samé s testíkem. Ach jo :cry:
od včera na dnešek mě přes celou noc bolela záda, bolí mě břicho,hlavně v pravo, furt bych jedla a MS stále mám…slabou, ale žádné „kousky“, jen čistá krev. furt bych spala…ale stejně se bojím, že z toho nic nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí