Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,tak jsem byla na krvi a hodnota po 4 dnech vzrostla na 38,51 ze 17,54,odpovídá to za 3 dny o jednou tolik,tak nevím
![]()
Ahoj, já jsem měla menstruaci až do 12tt, kdy jsem náhodou na těhotenství přišla. Je sice pravda, že byla slabší než obvykle. Ale nijak jsem tomu nevěnovala pozornost, protože se nám nedařilo už 3 roky, ani mě nenapadlo, že bych mohla být těhotná.
Držím palečky, ať to vyjde
![]()
Bekynka píše:
Tak nevím, dnes jsem nakonec k doktorovi nešla, protože mám takhlenc furt ještě naději, bojím se, že když tam půjdu, budu zklamaná, to samé s testíkem. Ach jo
od včera na dnešek mě přes celou noc bolela záda, bolí mě břicho,hlavně v pravo, furt bych jedla a MS stále mám…slabou, ale žádné „kousky“, jen čistá krev. furt bych spala…ale stejně se bojím, že z toho nic nebude
Neboj se, musíš věřit, že to vyjde.
![]()
ahoj,
a jak to dopadlo? já teď řeším něco podobného, krátká ms termínu, před ms test negativní, po ms test pozitvní, teď hcg 83, ale zatím nemám další odběr ![]()
Ahojky všem, Nepíši sem poprvé,ale stejně trochu nabrnknu svůj příběh. Před měsícem a půl jsem byla va revizi a začala si s partnerem dávat pozor. Před 14.dny jsem začala mít úplně stejné příznaky těhu,jako poprvé. Asi patřím mezi ty,které to poznají,což je horší a jen více strachu. Minule mi nevěřil ani Dr. a tak jsem při MS šla na krev,jako samoplátce a HCG bylo,pak krvácení atd. Dnes se cítím šíleně,příznaky zůstávají a MS znovu,jen silná. Jak kdo z Vás krvácel při těhotenství,myslím jestli je možné při normální nebo silnější MS udržet těhotenství.
Po zákroku KO úplně zdravá. Jinak už ta raději pokoušet nebudu a Všem přeji moc a moc zdravíčka
ach jo, to máš ale smůlu. já jsem letos už potřetí.
porpvé biochemická gravidita + nízká sliznice, mikropotrat krátce po 5tt, hned nato to samé…
pak měsíc pauza.. a teď mám hcg v krvi. mám taky hrozný strach. a jančím…
tíťa: to nevím, jestli to je možné, ale myslím, že ano. je tu dost diskusí, kde holky píšou, že normálně krvácely třeba až do čtvrtého měsíce.
a kolik jsi měla to hcg a kolikátý den?
Koblizek8 - Já měla moc málo,nikdo mi nevěřil tak jsem šla i při MS a hodnota 17 HCG a pak po 3 dnech 38 a něco,ale cítila jsem,že něco neni v pořádku a za další 3 dny jen na 43 HCG a to je moc málo. Teď vím,že jsem byla znovu těhotná,cítím to. Ale MS je daleko silnější než kdy jindy,tak si mé tělo nejspíš poradilo. Jen doufám,že nezačnu krvácet znovu po MS a nebudu muset do nemocnice
Nevím jak na to,pracovat musím a nejde být při každém pocitu a příznaku těhotenství doma a odpočívat. Jsem ve stavu,kdy to vzdávám,nevím,co dál a co udělat,aby jsem mimi v pohodě udržela alespoň do 3 měs. a pak mohla být doma. Jinak čtu tady hodně a když se to povede některé z Vás,mám upřímnou radost ![]()
ten první skok byl pěkný, ale to druhý už bylo špatný..
někde jsem tu objevila odkaz na stránky betabase.info, kde jsou krásně rozepsané hraniční hcg hodnoty den po dni. třeba ti to někdy pomůže. když jsem měla podruhé falešnou naději zmařenou, tak jsem hrozně bulela. předevčírem jsem si trochu pobrečela, a až definitivně odpísám tenhle pokus, tak taky, ale myslím, že to ještě jde.
taky chodím normálně do práce, ale moc tam toho neudělám - hlavička v pejru ![]()