Pohlaví miminka jako překvapení

141
5.3.11 21:07

Pohlaví miminka jako překvapení

Ahojky, chci se zeptat, najde se nějaká mamina co si nechce říct pohlaví miminka a chce počkat až do porodu???
Já chci zažít zážitek, kdy budu na porodním sále a až tam se dozvím co to je… :-D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
5.3.11 21:11

Nenechala jsem si říct :-D Akorát muž mi to trochu kazí, protože tvrdí, že viděl jasnýho pinďu :cert:
Moje ideální představa je, že porodím, vezmu si dítě do náručí a sama se podívám, co to mezi těma nožkama vlastně má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.3.11 21:13

my taky nevěděli u první jsem to nechtěla já, teď už oba… překvápko je nejlepší (všichni tipovali u první kluka a byla to holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.3.11 21:13

Já nevím, mě příjde, když ví maminy co to bude, tak žádná radost, nebo očekávání … Jako může se stát, že dr. to nestihnu říct a řekne to, ale prostě nechci .)
Třeba viděl, ale nemusí to být pravda .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.3.11 21:14

vydrželi jsme to,pohlaví jsme si říci nenechali,věděla jsem že je to na 100 procent kluk,nejhezčí zažitek jsem nikdy v životě nezažila,když mi po porodu doktor z radostí řekl,máte krásnou zdravou holčičku,dojetím mi tekli slzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 21:15

Já já já, ale je to boj, jsem totiž děsně zvědavá :mrgreen: Při prvním těhu jsem si to zjistit nechala, doktorka se poprvé sekla, podruhé na 3D UZV to bylo krásně vidět, ale docela jsem byla zmatená, že nejdřív holka, potom kluk. Tak tentokrát jsem si řekla, že na odhady prdím a nechám se překvapit. Výbavu mám neutrálno-klučičí a spíš se těším, že si pár růžových hadříků dokoupím. Moc bych si přála holčičku, ale kluk by byl zas praktičtější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.3.11 21:15

Ahoj, my jsme sice teprve včera objevili || na testu, ale už od té doby, co se o miminku bavíme, jsme se shodli, že si pohlaví necháme jako překvapení. Sebou si ale nejsem jistá, zda to vydržím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 21:18

Teda partner by to vědět chtěl, tak mě furt pošťuchuje, ať to doktor napíše do obálky a dá mu to, ale to bych fakt nevydržela a vytáhla to z něj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.3.11 21:19
Gladys píše:
Nenechala jsem si říct :-D Akorát muž mi to trochu kazí, protože tvrdí, že viděl jasnýho pinďu :cert:
Moje ideální představa je, že porodím, vezmu si dítě do náručí a sama se podívám, co to mezi těma nožkama vlastně má :mrgreen:

Jestli je Tvůj muž stejně dobrý diagnostik jako já, tak to byl nos :mrgreen:
Moje ideální představa je, že mi to řekne muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.3.11 21:20
Gina108 píše:
Já já já, ale je to boj, jsem totiž děsně zvědavá :mrgreen: Při prvním těhu jsem si to zjistit nechala, doktorka se poprvé sekla, podruhé na 3D UZV to bylo krásně vidět, ale docela jsem byla zmatená, že nejdřív holka, potom kluk. Tak tentokrát jsem si řekla, že na odhady prdím a nechám se překvapit. Výbavu mám neutrálno-klučičí a spíš se těším, že si pár růžových hadříků dokoupím. Moc bych si přála holčičku, ale kluk by byl zas praktičtější :mrgreen:

Já ani nevím co bych chtěla - mamka spíš vnuka a z druhé strany zase holku, takže pak si mám vybrat, že??? Nebo si pořídit pak druhé, aby obě strany byly spokojené :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 21:20
modelis píše:
Já nevím, mě příjde, když ví maminy co to bude, tak žádná radost, nebo očekávání … Jako může se stát, že dr. to nestihnu říct a řekne to, ale prostě nechci .)
Třeba viděl, ale nemusí to být pravda .)

No a těch případů, kdy řekl a netrefil se taky existuje dost :wink: a čučeli až na porodním sále. Zrovna jedné kočce od nás se to stalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
5.3.11 21:21

Jéé to vás holky obdivuju,že jste vydržely nebo vydržíte :potlesk: Já jsem tak zvědavá,že jsem musela vědet a hned jsem to vytroubila rodině a přátelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.3.11 21:23

Ahoj. Moc vám to schvaluju, že si nechcete pohlaví miminka nechat prozradit. Já to vydržela u obou holek a jsem za to moc ráda, protože bych přišla o ten nádherný okamžik překvapení. V mém případě o to větší, že jsem v obou případech byla přesvědčená, že to bude kluk, zvlášť teď u mladší, to byl fakt šok, ale krásný :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 21:24

Gladys, já mám taky pocit, že na UZ jsem viděla pinďu, přestože se snažím nekoukat, ale to mě tam ten pohled vyloženě táhlo :roll: Doktor teda že si ničeho nevšiml, ale zrovna čučel jak bije srdíčko, tak furt nevím. Sakra to jsou muka :mrgreen: No a rozbalit si ho sama bych taky chtěla, akorát mám strach, že budu tak vyflusaná, že budu ráda, když to udělají za mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.3.11 21:26

Hkac, tak tos mi dodala sil. Já mám strach, jestli nebudu trochu zklamaná z druhého kluka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí