Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte
chci se zeptat zda s tím máte někdo zkušenost. Jde o to, že mě neustále bolí kyčle a třísla, nevím čím to je, jestli je to tím že se to ve mě všechno zvětšuje a otevírá nebo tím že se málo hýbu nebo by mohlo jít o nějaký problém? Jsem ve 22 týdnu. Poradíte?
Ahoj, já myslím, že je to normální. Měla jsem to taky, i když možná trochu později. Je to tím, že se tvá pánev připravuje na porod - tak mi to aspoň vysvětlila gynekoložka. A pokud ti na prohlídce neshledali žádný problém, byla bych asi v klidu ![]()
ahojky, tak ja te utesim - je to naprosto normalni ![]()
Je to rozsirovani panve, a priprava porodnich cest…
Taky jsem si rikala, ze mam velkou pr… uz dost, ze to bude v pohode, a ono ejhle, ja sotva chodim, kdyz vstavam z postele tak mi musi partner pomahat, jsem jak duchodce… takze bud v klidu… je to naprosto normalni ![]()
Taky mě bolely kyčle a mudra mi napsala nějaké prášky (nakonec jsem je nebrala, šlo to vydržet) Prý je to způsobeno hormony, jak změkčují/uvolňují vazivo, tak se vše více namáhá tou tíhou.
ahoj, taky jsem to měla a to tak, že jsem skoro nemohla chodit ale až trošku později, možná to ovlivnila i moje váha, moc jsem přibrala a břicho jsem měla strašně velký… musíš vydržet, u prvního mě zas bolely žebra
Mám to samé, někdy si připadám jako bych předešlý den strávila v posilovně
. Pravda u prvního jsem to tolik neměla, ale je to běžná věc ![]()
Ahoj.
Jsem ve 22.tt a dost mě bolí zadek
( jako kdybych to měla namožené) - myslíte, že je to od kyčlí? A ještě mě začala bolet stydká kost když chodím. Je to normální? V prvím těhu jsem nic takového neměla. Jen mě ke konci těhu bodalo v tříslech.
Moc díky
Anonymní píše:
Ahoj.
Jsem ve 22.tt a dost mě bolí zadek( jako kdybych to měla namožené) - myslíte, že je to od kyčlí? A ještě mě začala bolet stydká kost když chodím. Je to normální? V prvím těhu jsem nic takového neměla. Jen mě ke konci těhu bodalo v tříslech.
Moc díky
je to normalni
![]()
Přecitlivělá nejsi, mě kyčle začaly bolet už kolem 20tt, docela mi pomáhalo plavání. Ale teď, 40tt mi nepomáhá už nic, jen časté měnění poloh v leže i sedě
A k tomu se přidala ještě bolest stydké kosti
Všechno se dá vydržet, když tě motivuje výsledek
![]()
Tak vidím,že nejsem sama.Taky jsem měla tu samou otázkz jestli s tím má někdo problém a vidím,že všichni.Nejhorší je to v noci.