Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to doufám, že se dočkám, už mám domluvené vyvolávání na čtvrtek ![]()
Ale je to zvláštní pocit, když vím, kdy to přijde. jsem strašně zvědavá, jak to bude všechno probíhat
.
Jinak zatím mi to čekání vůbec nevadí, kdyby záleželo na mě, tak ještě počkám do příštího týdne, ale Dr. už mě čekat nenechá, mám velké otoky a pořád vysoký tlak. Jinak já se cítím moc fain, klidně bych vydržela ještě i 14 dní, ty bolesti kyčlí, stydké kosti a kyčlí za to miminko určitě stojí. Myslím, že hned jak mi dají malou, tak na toto všechno rychle zapomenu ![]()
Jéé to ti závidím až to budeš mít za sebou a malou budeš mít u sebe.Krásný pocit.Taky už se těším,ale já si musím ještě počkat.
Tak se hlavně pak ozvi.Držím palce ![]()
Ahoj Zuzu, noo přesně jak říkáš, každé otočení v posteli je pro mě šílený…a to jsem teprve ve 23 týdnu, jako nevím co bude až budu v takovým 35… ![]()
No jo čoveče, když hodně tak už jen 2 dny a už se dočkáš ![]()
J-Zicek píše:
Jéé to ti závidím až to budeš mít za sebou a malou budeš mít u sebe.Krásný pocit.Taky už se těším,ale já si musím ještě počkat.
Tak se hlavně pak ozvi.Držím palce
Děkuji moc, určitě se ozvu a ráda se pochválím ![]()
Kakami píše:
Ahoj Zuzu, noo přesně jak říkáš, každé otočení v posteli je pro mě šílený…a to jsem teprve ve 23 týdnu, jako nevím co bude až budu v takovým 35…
No jo čoveče, když hodně tak už jen 2 dny a už se dočkáš
Třeba tě to přejde, to se taky může stát, vyzkoušej plavání, to mi sem tam pomohlo, chodila jsem 2 x týdně, ale pak po 35tt už nezabíralo vůbec nic
.
No pavat bych mohla to máš pravdu…Manžel ten už se samozřemě nabízel že mi to nějak namasíruje ale copak to jde?
Ve finále se budu modlit ať už porodím…a to se teda toho porodu bojím jak čert kříže ![]()
Kakami píše:
Ahoj Zuzu, noo přesně jak říkáš, každé otočení v posteli je pro mě šílený…a to jsem teprve ve 23 týdnu, jako nevím co bude až budu v takovým 35…
Já mám to samé.Kyčle mě bolí úplně hrozně a nejhorší je to,že se v noci překulím asi tak 50krát.A hodně mě bolí ten ocas jako konec kostrče.Taky nevím co bude později jsem 24tt.
J-Zicek píše:Kakami píše:Já mám to samé.Kyčle mě bolí úplně hrozně a nejhorší je to,že se v noci překulím asi tak 50krát.A hodně mě bolí ten ocas jako konec kostrče.Taky nevím co bude později jsem 24tt.
Je to hrůza holky, to je pravda, ještě když se k tomu přidá nespavost tak je to na skok do zdi
ale určitě bude lépe
Musíte tomu věřit ![]()
Kakami píše:
No pavat bych mohla to máš pravdu…Manžel ten už se samozřemě nabízel že mi to nějak namasíruje ale copak to jde?![]()
Ve finále se budu modlit ať už porodím…a to se teda toho porodu bojím jak čert kříže
Hlavně mě bylo ve vodě strašně příjemně, vůbec jsem se nezadýchávala a nic mě ve vodě nebolelo
Vyzkoušej to a uvidíš, ale hlavně tě nesmí trápit záněty
NO masáž tu si nedokážu přestavit, i když chlapi jsou docela koumáci ![]()
A porodu se neboj, vždyť tě čeká nádherný výsledek, já se teda na porod hrozně těším a jsem zvědavá jak to bude probíhat ![]()
Já na bazén chodím 2krát týdně i na chvíli do páry a je to super.Nemůžu si stěžovat,ale záda a kyčle mě bolí tak aji tak.Ale aspoň ten pocit.
Já se právě taky kulím v noci každou chvíli.. zkusím ten bazén a uvidím ![]()
Ty jo jsi zvláštní, těšit se na porod
To je v podstatě věc, které se bojím už od chvíle, když jsem zjistila jak se děti dostávají na svět ![]()
J-Zicek píše:
Já na bazén chodím 2krát týdně i na chvíli do páry a je to super.Nemůžu si stěžovat,ale záda a kyčle mě bolí tak aji tak.Ale aspoň ten pocit.
A zkoušela si cvičit na záda, různé posilovací cviky, nebo cvičit na gymnastickém míči? Mě na záda docela míč pomáhal
![]()
Kakami píše:
Já se právě taky kulím v noci každou chvíli.. zkusím ten bazén a uvidím
Ty jo jsi zvláštní, těšit se na porodTo je v podstatě věc, které se bojím už od chvíle, když jsem zjistila jak se děti dostávají na svět
Nejsi první, kdo mi toto říká, že jsem „divná“ že se na porod těší, někteří mi dokonce říkali, že mi to nevěří, ale je to opravdu tak. Je to možná tím, že nevím do čeho jdu a co mě čeká ![]()
No to já taky nevím do čeho půjdu, ale je mi úplně jasný že to není sranda…všude se o tom mluví jako o dost bolestivé činnosti…
A já jsem právě taková srágora, já strašně špatně snáším bolest ![]()