Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
9.3.11 20:12

Nooo tak žádný rozrušování, a moc v den D neponocovat :wink: Jsem to asi nějak tooo zasklila že jsi to už psala :oops:
Tak ať ti tam ten uzlíček vydrží co nejdéle a ještě jednou přeju ať se vám ten den D povede podle vašich představ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 20:15

dekuju, dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
9.3.11 20:19

Tiše závidím :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.3.11 22:19
Kakami píše:
Tiše závidím :oops: :lol:

co konkretne…? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
10.3.11 13:33

Myslím asi,že ti závidí tu svatbu.A celý ten den.Hlavně se Monny drž,pěkně si to užij a hlavně ať jste s mimčem v pořádku.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.3.11 14:33

dekuju mockrat holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.3.11 15:02

Ahoj holky, tak jsem zase po poradně. Už se něco děje, mám měkčí čípek a zkrácený ze 2cm na 1,5cm. Ale malá je pořád hodně vysoko. Mám naordinovanou velkou fyzickou námahu, tak jsem dnes po dlouhé procházce a za chvíli mě manžel vyvenčí po obchodech :-)
Tak přemýšlím, co podniknu zítra, jestli se trošku vyčasí, tak asi umyji okna :dance:
Dnes je u nás psí počasí, ráno hodně sněžilo, během, poledne pršelo a teď vylízá sluníčko.

Monny, nehty bych taky nalakovala bezbarvým, nebo přírodním lakem.

A jak jste si psaly o tom holení, tak já už manžela přemlouvám 4 měsíce, ať mě oholí, ale pořád má strach. Tak se holím po paměti a jen mi to pak manžel zkontroluje :wink: A nechala bych se oholit ještě od sestry, ale kamarádku zase tak blízkou nemám, abych se nechala od ní :oops:

Přeji vám pěkný den. :mavam:

Monny a tobě ještě jednou ŠTĚSTÍČKO :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
10.3.11 15:22

Ty jo u vás sněžilo.Tady pršelo a občas vysvitne sluníčko.Tak se držte holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
10.3.11 15:24
J-Zicek píše:
Ty jo u vás sněžilo.Tady pršelo a občas vysvitne sluníčko.Tak se držte holky.

Sněžilo celé dopoledne a asi 5 cm velké vločky, takové jsem neviděla celou zimu, bylo to jako v pohádce, ale teď už po sněhu není ani památky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.3.11 15:31

tady teda jenom prselo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
10.3.11 17:42

Mony no samozřejmě závidím ti tu svatbu že :-)Je to jeden z nejkrásnějších dní v životě ženské, tak neřeš prkotiny a užij si to :palec:
Zuzi tak že by uuuuž? :-) Já už bych taky moooc chtěla porodit, už mě to těhu moc neba… dneska mi doktorka řekla že už bych měla asi zůstat doma, kvůli těm kyčlím atd…prej mám úzkou pánev 8-o Což mě opravdu překvapuje vzhledem k velikosti mého zadku :roll: :lol:
Proboha kde to bydlíte že u vás sněží? 8-o Já bydlím v Praze, teda kousek od Prahy, v Praze pracuju… no a tady teda bylo zlehka zataženo ale celkem teplo a teď už tam zase krásně svítí sluníčko :-)
Já si teda nedovedu představit že bych se teď měla holit sama, nevidím si tam a ještě bych u toho funěla jak pohádkovej drak :lol: Musíte si ty chlapy vycvičit, ono jim to půjde uvidíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.3.11 08:16

Ahoj Kakami,
já jsem ze severní moravy, Karvinsko :-? tam kde máme ten nejhorší vzduch z celé ČR :poblion:
A já taky svatbu závidím, hned jsem si zavzpomínala na tu mou, na plánování, zařizování atd. :lol: a ten samotný den D byl nádherný. Monny ho určitě bude mít taky jedinečný :wink:
Jinak doufám, že se malá rozhoupe, dnes mám poslední termín, Dr. říkal, že mě nechá max. 10 dní přenášet. Ale vyvolávání se vyhýbám jako čert kříži :evil:
Tak snad se to rozhoupe samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
11.3.11 14:29

Zuzi tak držím palce ať vše dobře dopadne.
Monny má dnes svůj velký den.Hlavně ať je spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.3.11 15:04
J-Zicek píše:
Zuzi tak držím palce ať vše dobře dopadne.
Monny má dnes svůj velký den.Hlavně ať je spokojená.

Moc děkuji, mám to tak naplánováno, tak snad to vyjde :mrgreen:
Na Monny myslím od rána, snad mají taky tak pěkně jako my dnes tady, teď už je určitě po dobrém obídku :wink: a pěkně se baví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.3.11 22:06

Ahojky holky, tak hlasim, ze je ze me uz vdana pani :dance: :dance:
Svatba byla rychla, prekotna, az jsem nejak nevnimala co tam ten pan rikal, jen jsem brecela a do toho dusila smich :lol:
Pak podpisy - tragedie, malem jsem neudrzela tu propisku v ruce :oops:
Mno, pak obidek - svickova… Potom posezeni u nas doma, vybalovani svatebnich daru…
A ted s manzelem kino, a pohodicka uz konecne doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky