Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nooo tak žádný rozrušování, a moc v den D neponocovat
Jsem to asi nějak tooo zasklila že jsi to už psala ![]()
Tak ať ti tam ten uzlíček vydrží co nejdéle a ještě jednou přeju ať se vám ten den D povede podle vašich představ ![]()
Myslím asi,že ti závidí tu svatbu.A celý ten den.Hlavně se Monny drž,pěkně si to užij a hlavně ať jste s mimčem v pořádku.Držím palce.
Ahoj holky, tak jsem zase po poradně. Už se něco děje, mám měkčí čípek a zkrácený ze 2cm na 1,5cm. Ale malá je pořád hodně vysoko. Mám naordinovanou velkou fyzickou námahu, tak jsem dnes po dlouhé procházce a za chvíli mě manžel vyvenčí po obchodech ![]()
Tak přemýšlím, co podniknu zítra, jestli se trošku vyčasí, tak asi umyji okna ![]()
Dnes je u nás psí počasí, ráno hodně sněžilo, během, poledne pršelo a teď vylízá sluníčko.
Monny, nehty bych taky nalakovala bezbarvým, nebo přírodním lakem.
A jak jste si psaly o tom holení, tak já už manžela přemlouvám 4 měsíce, ať mě oholí, ale pořád má strach. Tak se holím po paměti a jen mi to pak manžel zkontroluje
A nechala bych se oholit ještě od sestry, ale kamarádku zase tak blízkou nemám, abych se nechala od ní ![]()
Přeji vám pěkný den. ![]()
Monny a tobě ještě jednou ŠTĚSTÍČKO
![]()
Ty jo u vás sněžilo.Tady pršelo a občas vysvitne sluníčko.Tak se držte holky.
J-Zicek píše:
Ty jo u vás sněžilo.Tady pršelo a občas vysvitne sluníčko.Tak se držte holky.
Sněžilo celé dopoledne a asi 5 cm velké vločky, takové jsem neviděla celou zimu, bylo to jako v pohádce, ale teď už po sněhu není ani památky ![]()
Mony no samozřejmě závidím ti tu svatbu že
Je to jeden z nejkrásnějších dní v životě ženské, tak neřeš prkotiny a užij si to ![]()
Zuzi tak že by uuuuž?
Já už bych taky moooc chtěla porodit, už mě to těhu moc neba… dneska mi doktorka řekla že už bych měla asi zůstat doma, kvůli těm kyčlím atd…prej mám úzkou pánev
Což mě opravdu překvapuje vzhledem k velikosti mého zadku
![]()
Proboha kde to bydlíte že u vás sněží?
Já bydlím v Praze, teda kousek od Prahy, v Praze pracuju… no a tady teda bylo zlehka zataženo ale celkem teplo a teď už tam zase krásně svítí sluníčko ![]()
Já si teda nedovedu představit že bych se teď měla holit sama, nevidím si tam a ještě bych u toho funěla jak pohádkovej drak
Musíte si ty chlapy vycvičit, ono jim to půjde uvidíte ![]()
Ahoj Kakami,
já jsem ze severní moravy, Karvinsko
tam kde máme ten nejhorší vzduch z celé ČR ![]()
A já taky svatbu závidím, hned jsem si zavzpomínala na tu mou, na plánování, zařizování atd.
a ten samotný den D byl nádherný. Monny ho určitě bude mít taky jedinečný ![]()
Jinak doufám, že se malá rozhoupe, dnes mám poslední termín, Dr. říkal, že mě nechá max. 10 dní přenášet. Ale vyvolávání se vyhýbám jako čert kříži ![]()
Tak snad se to rozhoupe samo ![]()
Zuzi tak držím palce ať vše dobře dopadne.
Monny má dnes svůj velký den.Hlavně ať je spokojená.
J-Zicek píše:
Zuzi tak držím palce ať vše dobře dopadne.
Monny má dnes svůj velký den.Hlavně ať je spokojená.
Moc děkuji, mám to tak naplánováno, tak snad to vyjde ![]()
Na Monny myslím od rána, snad mají taky tak pěkně jako my dnes tady, teď už je určitě po dobrém obídku
a pěkně se baví ![]()
Ahojky holky, tak hlasim, ze je ze me uz vdana pani
![]()
Svatba byla rychla, prekotna, az jsem nejak nevnimala co tam ten pan rikal, jen jsem brecela a do toho dusila smich ![]()
Pak podpisy - tragedie, malem jsem neudrzela tu propisku v ruce ![]()
Mno, pak obidek - svickova… Potom posezeni u nas doma, vybalovani svatebnich daru…
A ted s manzelem kino, a pohodicka uz konecne doma ![]()