Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
8.3.11 08:26

To je pravda, nejhorší je to v noci, mě pomáhá časté měnění poloh :-? Akorát si připadám, jako bych spala na hřebících :-? jak sebou pořád vrtím. Ale vydržíme to!!!! Nic jiného nám taky nezbývá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.3.11 18:19

Já jsem táák ráda že v tom nejsem sama :-) Jsem ale škodolibá co? :-) Si přijdu jak důchodec, chodím jak kačena a v noci se otočit mě docela bolí. Musím říct, že já nepatřím mezi ženský co by tvrdili že si těhoteství užívaj … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.3.11 18:53

Nejsi škodolibá, je přirozené, že máš radost, že v tom nejsi sama :roll:
Já si teda těhotenství užívám naplno i přes to, že mě bolí co mě bolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.3.11 19:00

No já právě už byla párkrát na pohotovosti, občas mě chytne šílená křeč do břicha, bolí mě ty kyčle, cítím se jako slon…no už aby bylo po :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.3.11 19:07

Tak pokuď jsou ty problémy co tě trápí až tak velké, tak se vůbec nedivím, že si to těhu ani neužíváš. Já kromě běžných těhu problémů nemám žádné :wink:
Jen teď už přenáším a dnes mi Dr. řekl, že mimi je tak vysoko, jako by se mělo narodit až za měsíc, tak mě moc nepotěšil :-?
Ale pořád si říkám, že je plno maminek, které na tom byly stejně a porodily třeba druhý den :mrgreen: Tak snad to tak bude i u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.3.11 19:34

Jéé ty už to budeš mít za sebou? A čekáš první nebo už jsi zasloužilá maminka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
8.3.11 19:38

První a vymodlené miminko :dance: Měla by to být holčička a podle Uz měla minulé pondělí 4000g, tak mám docela obavy z toho přenášení, i když ten Uz se může mýlit.
A ty čekáš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.3.11 20:29

Taky čekám první, taky vymodlené :-) A jakpak se těšíš na porod? Já z toho mám docela depku, ale naštěstí na stresování mám ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.3.11 20:38

vy jste tady tu debatu teda rozjeli.. :mrgreen:

Me porod ceka v kvetnu kdyz to pujde podle planu… kdyz ne, tak mi hrozi porod uz 3tydny… :roll:

Taky moje prvni vymodlene.. a mocky se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
8.3.11 21:08

Koukám že nás bude asi víc co očekává vymodlené miminko :-) Tak to to máte holky za chviličku :-) Já si ještě malinko počkám, ale už se taky hrozně těším až tu naši malou kočku uvidím…Musíte mi pak říct jakej byl porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.3.11 21:19

neboj napisu hned co porodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.11 07:58

byla jsem stim minuly tyden u lekare s tim samym problemem a je to tim ze je deloha mockrat zvetsena a tlaci,potom kdyz blej stydnke kosti,muze to znamenat poslicci,kraceni cipku,predcasny porod,ale ten porod muze prijit az za 2mesice treba,ja mam taky uz 2mesice zkraceny cipek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 08:46
Kakami píše:
Taky čekám první, taky vymodlené :-) A jakpak se těšíš na porod? Já z toho mám docela depku, ale naštěstí na stresování mám ještě čas :-)

Ahojky,
na porod se těším moc, nikdo mi to nechce věřit, ale je to asi tím, že nevím do čeho jdu :mrgreen: Hlavně se nemůžu dočkat, až poprvé uvidím miminko, musí to být nádherný pocit. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 08:47
Kakami píše:
Koukám že nás bude asi víc co očekává vymodlené miminko :-) Tak to to máte holky za chviličku :-) Já si ještě malinko počkám, ale už se taky hrozně těším až tu naši malou kočku uvidím…Musíte mi pak říct jakej byl porod :-)

Určitě se taky ozvu, abych dala vědět, jak všechno probíhalo. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
9.3.11 08:49
Monny89 píše:
vy jste tady tu debatu teda rozjeli.. :mrgreen:

Me porod ceka v kvetnu kdyz to pujde podle planu… kdyz ne, tak mi hrozi porod uz 3tydny… :roll:

Taky moje prvni vymodlene.. a mocky se tesim :dance:

Monny, máš nějaké problémy, že ti hrozí předčasný porod? Musíš věřit, že všechno půjde podle plánu, tak jak má. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí