Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je pravda, nejhorší je to v noci, mě pomáhá časté měnění poloh
Akorát si připadám, jako bych spala na hřebících
jak sebou pořád vrtím. Ale vydržíme to!!!! Nic jiného nám taky nezbývá
![]()
Já jsem táák ráda že v tom nejsem sama
Jsem ale škodolibá co?
Si přijdu jak důchodec, chodím jak kačena a v noci se otočit mě docela bolí. Musím říct, že já nepatřím mezi ženský co by tvrdili že si těhoteství užívaj … ![]()
Nejsi škodolibá, je přirozené, že máš radost, že v tom nejsi sama ![]()
Já si teda těhotenství užívám naplno i přes to, že mě bolí co mě bolí ![]()
No já právě už byla párkrát na pohotovosti, občas mě chytne šílená křeč do břicha, bolí mě ty kyčle, cítím se jako slon…no už aby bylo po ![]()
Tak pokuď jsou ty problémy co tě trápí až tak velké, tak se vůbec nedivím, že si to těhu ani neužíváš. Já kromě běžných těhu problémů nemám žádné ![]()
Jen teď už přenáším a dnes mi Dr. řekl, že mimi je tak vysoko, jako by se mělo narodit až za měsíc, tak mě moc nepotěšil ![]()
Ale pořád si říkám, že je plno maminek, které na tom byly stejně a porodily třeba druhý den
Tak snad to tak bude i u mě.
Jéé ty už to budeš mít za sebou? A čekáš první nebo už jsi zasloužilá maminka? ![]()
První a vymodlené miminko
Měla by to být holčička a podle Uz měla minulé pondělí 4000g, tak mám docela obavy z toho přenášení, i když ten Uz se může mýlit.
A ty čekáš první mimi?
Taky čekám první, taky vymodlené
A jakpak se těšíš na porod? Já z toho mám docela depku, ale naštěstí na stresování mám ještě čas ![]()
vy jste tady tu debatu teda rozjeli.. ![]()
Me porod ceka v kvetnu kdyz to pujde podle planu… kdyz ne, tak mi hrozi porod uz 3tydny… ![]()
Taky moje prvni vymodlene.. a mocky se tesim ![]()
Koukám že nás bude asi víc co očekává vymodlené miminko
Tak to to máte holky za chviličku
Já si ještě malinko počkám, ale už se taky hrozně těším až tu naši malou kočku uvidím…Musíte mi pak říct jakej byl porod ![]()
byla jsem stim minuly tyden u lekare s tim samym problemem a je to tim ze je deloha mockrat zvetsena a tlaci,potom kdyz blej stydnke kosti,muze to znamenat poslicci,kraceni cipku,predcasny porod,ale ten porod muze prijit az za 2mesice treba,ja mam taky uz 2mesice zkraceny cipek
Kakami píše:
Taky čekám první, taky vymodlenéA jakpak se těšíš na porod? Já z toho mám docela depku, ale naštěstí na stresování mám ještě čas
Ahojky,
na porod se těším moc, nikdo mi to nechce věřit, ale je to asi tím, že nevím do čeho jdu
Hlavně se nemůžu dočkat, až poprvé uvidím miminko, musí to být nádherný pocit.
![]()
Kakami píše:
Koukám že nás bude asi víc co očekává vymodlené miminkoTak to to máte holky za chviličku
Já si ještě malinko počkám, ale už se taky hrozně těším až tu naši malou kočku uvidím…Musíte mi pak říct jakej byl porod
Určitě se taky ozvu, abych dala vědět, jak všechno probíhalo.
![]()
Monny89 píše:
vy jste tady tu debatu teda rozjeli..![]()
Me porod ceka v kvetnu kdyz to pujde podle planu… kdyz ne, tak mi hrozi porod uz 3tydny…
Taky moje prvni vymodlene.. a mocky se tesim
Monny, máš nějaké problémy, že ti hrozí předčasný porod? Musíš věřit, že všechno půjde podle plánu, tak jak má. ![]()