Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
14.3.11 19:49

kakami - tak aspon ze jsi v poradku :palec: nejspis praskla jen nejaka cevka ne? :think:
zuzi - zkus vytrit na ctyrech podlahu.. umyt okna :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.3.11 19:51

Jojo holky, jak říkáte, důležitý je, že je vše OK…tak snad nám to vydrží :-)
Zuzu zkus si vyjít a sejít schody párkrát takhle za den hm? :-) Horkou vanu si dej, pak ten sex…to pude tomu věřím…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.3.11 19:52

Me se prave moc ceska jmena nelibi, tak jsem chtela neco co jde i anglicky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.3.11 20:05

Holky, já mám doma umytá okna, záclony a závěsy jsem si sundávala i nasazovala sama, každá večer nahřívám bříško ve sprše, toto střídám obden s horkou vanou, sem tam si dám červený svařák, sexujeme minimálně 1 x denně, včera jsme měli procházku 10 km, piji čaj se zázvorem, na prohřátí,.....už opravdu nevím co bych zkusila. Ale pořád si myslím, že záleží jen a jen na malé, až se prostě sama rozhodne. já pořád věřím tomu, že do čtvrtku porodím :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.3.11 20:06

Nooo tak vidím že tady je každá rada marná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
14.3.11 20:07
Kakami píše:
Nooo tak vidím že tady je každá rada marná :lol:

Jo, jo už to tak se mnou vypadá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.3.11 20:51

zuzi zuzi… co ti poradit..? :nevim: Nevim, ale to neni dulezite, hlavni je, ze je mimi v poradku, a ze se ma u tebe v brisku dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.3.11 21:34

No očividně se tam má dobře když se miminku ven nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 08:48

Už to tak vypadá, že mu je tam fain :dance: Dnes mám v plánu zase dlouhou procházku, tak uvidíme co se bude dít.
Přeji pěkný den, u nás je už teď 13 stupňů a svítí nádherně sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 10:15

zuzko, tak hezkou prochazku :wink: a kdyby cokoliv, tak napis.. jsem zvedava kdy to prijde :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
15.3.11 11:11

Dobré ráno a hezkej den dámy :-)
Zuzu, myslíme na tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
15.3.11 19:01

Holky, myslíte že je možnost si nějak ulevit od těch bolestí stydké kosti a kyčlí? Já se s tím docela trápím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
15.3.11 19:14

Kakami, já si myslím že se to nedá. Mě už bolí stydká kost tak, že skučím u každého sedání a každého otáčení v posteli. drží mě jen nad vodou vidina toho, že už to mám za pár :wink:
Jinak jsem měla dnes pěkný den, procházka se sestrou a synovcem, umyla jsem si auto, ale odpoledne jsem už odpočívala, asi 2 hodiny mě intenzivně bolelo celé bříško, tak jsem myslela, že se už něco děje, ale pak se to uklidnilo a teď je zase fain :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 19:17

Ahojte holky,
Monny moooc gratuluji ke svatbě.Hlavně,že vám vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
15.3.11 19:18
Zuzana. k píše:
Kakami, já si myslím že se to nedá. Mě už bolí stydká kost tak, že skučím u každého sedání a každého otáčení v posteli. drží mě jen nad vodou vidina toho, že už to mám za pár :wink:
Jinak jsem měla dnes pěkný den, procházka se sestrou a synovcem, umyla jsem si auto, ale odpoledne jsem už odpočívala, asi 2 hodiny mě intenzivně bolelo celé bříško, tak jsem myslela, že se už něco děje, ale pak se to uklidnilo a teď je zase fain :palec:

Zuzi dočkáš ty se vůbec.To čekání je nejhorší.Držím palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí