Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kakami - tak aspon ze jsi v poradku
nejspis praskla jen nejaka cevka ne? ![]()
zuzi - zkus vytrit na ctyrech podlahu.. umyt okna
![]()
Jojo holky, jak říkáte, důležitý je, že je vše OK…tak snad nám to vydrží ![]()
Zuzu zkus si vyjít a sejít schody párkrát takhle za den hm?
Horkou vanu si dej, pak ten sex…to pude tomu věřím…:-)
Me se prave moc ceska jmena nelibi, tak jsem chtela neco co jde i anglicky.. ![]()
Holky, já mám doma umytá okna, záclony a závěsy jsem si sundávala i nasazovala sama, každá večer nahřívám bříško ve sprše, toto střídám obden s horkou vanou, sem tam si dám červený svařák, sexujeme minimálně 1 x denně, včera jsme měli procházku 10 km, piji čaj se zázvorem, na prohřátí,.....už opravdu nevím co bych zkusila. Ale pořád si myslím, že záleží jen a jen na malé, až se prostě sama rozhodne. já pořád věřím tomu, že do čtvrtku porodím
![]()
Kakami píše:
Nooo tak vidím že tady je každá rada marná
Jo, jo už to tak se mnou vypadá
![]()
zuzi zuzi… co ti poradit..?
Nevim, ale to neni dulezite, hlavni je, ze je mimi v poradku, a ze se ma u tebe v brisku dobre ![]()
Už to tak vypadá, že mu je tam fain
Dnes mám v plánu zase dlouhou procházku, tak uvidíme co se bude dít.
Přeji pěkný den, u nás je už teď 13 stupňů a svítí nádherně sluníčko.
zuzko, tak hezkou prochazku
a kdyby cokoliv, tak napis.. jsem zvedava kdy to prijde
![]()
Holky, myslíte že je možnost si nějak ulevit od těch bolestí stydké kosti a kyčlí? Já se s tím docela trápím ![]()
Kakami, já si myslím že se to nedá. Mě už bolí stydká kost tak, že skučím u každého sedání a každého otáčení v posteli. drží mě jen nad vodou vidina toho, že už to mám za pár ![]()
Jinak jsem měla dnes pěkný den, procházka se sestrou a synovcem, umyla jsem si auto, ale odpoledne jsem už odpočívala, asi 2 hodiny mě intenzivně bolelo celé bříško, tak jsem myslela, že se už něco děje, ale pak se to uklidnilo a teď je zase fain ![]()
Ahojte holky,
Monny moooc gratuluji ke svatbě.Hlavně,že vám vše dobře dopadlo.
Zuzana. k píše:
Kakami, já si myslím že se to nedá. Mě už bolí stydká kost tak, že skučím u každého sedání a každého otáčení v posteli. drží mě jen nad vodou vidina toho, že už to mám za pár
Jinak jsem měla dnes pěkný den, procházka se sestrou a synovcem, umyla jsem si auto, ale odpoledne jsem už odpočívala, asi 2 hodiny mě intenzivně bolelo celé bříško, tak jsem myslela, že se už něco děje, ale pak se to uklidnilo a teď je zase fain
Zuzi dočkáš ty se vůbec.To čekání je nejhorší.Držím palce ať je vše v pořádku.