Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
736
16.3.11 07:59

Kakami, moc děkuji, ale zatím to teda vůbec nevypadá, že by se malá dnes rozhoupala, je mi opět moc fain. Chtěla jsem dnes ještě uklízet, ale manžel mi to už zakázal 8-o Je asi fakt, že bych měla před tím zítřkem odpočívat :lol:
Proč budete s manželem odděleni? Pracuje daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 08:02

No to už asi fakt toho moc nenahoníš když se budeš dneska dřít…Tak jako tak zítra porodíš takže asi má pravdu, odpočívej a užívej si poslední chvíle ticha a klidu :-)
No u nás je to složitější, my oba jsme původně z Brna, bydlíme a pracujeme v Praze, doktorku mám v Brně a rodit budu taky v Brně a dohodli jsme se, že tak zhruba ten měsíc a půl před porodem už zůstanu v Brně, ale to bohužel manžel nemůže, takže za mnou bude jezdit jen na víkendy… tak proto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 08:08

Asi máš pravdu, že budu nes jen lenošit a užívat si pohodičku a sladké nic nedělání :mrgreen:
Tak to ti určitě bude smutno po manželovi, ale uvidíš, uteče to jako voda a budete zase spolu i s miminkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 08:14

Ještě se chystám dnes zkontrolovat tašku do porodnice, balila jsem jí už tak dávno, že ani nevím co v ní mám, tak ať mě zítra nečeká překvápku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 08:14

To víš že mám pravdu :-) Já už si taky užívám sladké nicnedělání i když je to docela nuda, ale uklízet se mi nechce…:-)
Zrovna si teď užívám jak do mě malá kope a lítá tam jak hadr na holi, protože to jsou kopance každý jinde… :-)
No bude to divný být bez manžela, protože jsme spolu každý den…no nemám z toho radost ale nedá se nic dělat, protože manžel má takovou práci, že cestuje různě po ČR a kdyby to na mě přišlo tak by mě neměl kdo odvést do porodnice.. tak proto musím být u rodičů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 08:15

A co sis všechno zabalila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 08:47

Abych ti pravdu řekla, tak si to nedokážu představit bez manžela, ale zase na druhou stranu, kdybych byla v situaci jako ty, tak bych nic nenadělala a díky bohu az rodiče, že. kdyby si tak měla být sama :-? Kamarádka má manžela taky pořád na cestách a když na ní přišel porod, tak jela taxíkem :-?
A co jsem si sbalila do porodnice? Mám připravené 3 tašky, jednu si beru sebou zítra, druhou mi přiveze druhý den manžela a třetí mi manžel přiveze až v den odjezdu.
V té první tašce, kterou mám jen na den porodu mám pití, hroznový cukr, CD s oblíbenou hudbou, masážní olej na záda, jelení lůj, hygienické potřeby, ručníky, spodní prádlo, kojící podprsenku, jednorázové kalhotky, porodnické vložky, noční košili, časopis, pleny pro mimi, 2 látkové pleny,no a to je asi všechno, ale určitě jsem na něco zapomněla, protože si opravdu už moc nevzpomínám co jsem tam balila.
V té druhé tašce mám další ručníky, noční košili, další vložky, pleny pro mimi, látkové pleny pro miminko, malou hračku, kartáček na vlasy, olejíček.
A v té třetí tašce mám oblečení pro miminko na cestu domů.
Rozdělila sjem is to do více tašek, abych nejela hned první den s kufrem :mrgreen: ale hlavně tam bude manžel jezdit každý den, tak mi může tu tašku vzít a zpět zase špinavé prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 08:48

Jdu se mrknout na tu tašku a když tak ještě doplním, na co jsem zapomněla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 08:53

NO však to pro mě bude hrozný být bez manžela.. už teď se mi skoro stýská :-) No to je právě ono, takhle bych nerada dopadla, abych začala rodit a musela jet do porodnice taxíkem.. hrozná představa
Ty jo ty máš ale bagáže :-)Ale máš to rozumně rozdělený, asi to pak taky tak udělám a nechám si to vozit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 09:04

To mě právě napadlo, než to všechno tahat s sebou hned první den, sice se to nezdá, ale tu první tašku mám docela malou, jako bych jela na výlet a pěkně se mi to tam vlezlo :-)
A určitě ti to bez manžela rychle uteče a je fain, že nebudeš sama, ale u rodičů :palec: ti tě budou určitě opatrovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 09:04

Tak tady píšu co jsem ještě našla v první tašce :mrgreen:
Papíry a tužku, gumové boty do sprchy, papíry (tehu průkazku, rodný list, oddací list, dotazník z porodnice), sprchový gel s dubovou kůrou,nabíječka na telefón, kapesníky, vlhčené ubrousky pro mimi, kapesníky, ponožky, čaj na podporu kojení, pilník na nehty.
A to je teda vše co mám zatím v první tašce, pokud by tě něco napadlo, tak prosím napiš, já už opravdu nevím, co by mi mohlo ještě chybět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 09:07

Vložky do kojící podprsenky máš? :-) Vlhčené ubrousky jsi asi psala že? :-) No hele já ti toho moc neporadím, sama nevím co všechno bych měla mít :lol: Naopak se budu inspirovat tvým seznamem :-)
Jo a župan máš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 09:16

Župan nemám, ten si půjčím v porodnici, ano vlhčené ubrousky jsem psala a vložky do podprsenky mám taky, ale to jsem nenapsala :-?
Já se radím se sestrou, která rodila před 9 měsíci, ta to má v živé paměti. Hlavně mi říkala, že je důležitý jelení lůj a nějaké bonbóny, protože jak budeme dýchat, nebo funět :mrgreen: tak budeme mít suché rty a bonbon nás osvěží :wink:
Já o tom jen píšu a už se tam vidím. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.3.11 09:17

Jo a ještě jsem si vzpomněla na sváču pro manžela, jestli tam budeme celý den, tak si ho nedokážu přestavit jak bude vypadat bez jídla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
16.3.11 09:18

Tvoje nadšení z porodu bych chtěla taky mít :-) A co sestra ta ti popisovala porod? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí