Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
i s manzelem.. no jeeeeje
![]()
No, kazdou MS jsem probrecela.. uz jsem fakt nevedela co delat, a to jsem teda nebrala zadne vitaminy a nic takoveho, protoze jsem to chtela proste prirozene.. takze jsem delala maximalne stojky ![]()
No jo i s manželem…nestyď se ![]()
Jako já už to taky vzdávala a myslela si že jsem neplodná a byla jsem z toho vyřízená…zatím jsme to řešili jen s mojí doktorku ale pak už mě poslala i na specializovanou kliniku, tam jsme šli na první konzultaci a taky naštěstí to byla rovnou poslední, protože v době, kdy jsme tam byli jsem byla už těhotná ![]()
Hele vy jste pražští?
mno, stydim se
![]()
Jj, my jsme puvodne prazaci, ale v zari jsme se prestehovali do Hradce ![]()
tak to je dobre, ze ti to takhle vyslo… ![]()
Monny moc krásné to video.Sluší vám to.Krásná vzpomínka.Vy jste tak mladé.Mě je už 29 no skoro 30.Hrůza.
No vidíš to, my jsme zase s manželem původně brněnští a bydlíme v Praze ![]()
Tak hlavně že nám všem to vyšlo přesně tak jak jsme si to přály ![]()
j-zicek - dekuju ![]()
kakami - faaakt, a kde v Praze? Ja jsem bydlela vsude mozne ![]()
chjooo… jsem nestihla dat Kelisovou.. tak snad ji dam dneska.. mno nic, jdu spat… ![]()
Ahojte
No Mony nebydlíme teda přímo v Praze, ale Praha-Východ, Odolena Voda, v Praze oba pracujeme ![]()
Hele a proč jste se odstěhovali zrovna do Hradce?
Ták Zuzu už to má určitě za sebou.. jsem zvědavá na její dojmy ![]()
ahojky, dobre ranko ![]()
Mno, do Hradce jsme sli za praci (pres znameho)… meli jsme pracovat oba, jenze ja zjistila ze jsem tehu, takze nastoupil jenom manzel… ![]()
Noo, zuzka uz urcite u sebe ma malyho prcka ![]()
A co dělá manžel jestli to není tajné?
Musím teda tvýmu mužovi vzdát hold, pač ve 20ti si dobrovolně založit rodinu, to chce pořádnou dávku odvahy a zodpovědnosti ![]()
No, taky jsem na nej cumela, kdyz z nej tenkrat poprve vypadlo, ze chce dite
![]()
Jinak manzel dela IT technika, support systemu, oprava PC a mobilu… atd… A vsechno na Linux (Windows mi nemame radi) ![]()
no silene, ja uz bych nejradsi rodila ted… jak se mi tam prcek krouti, uz me to i boli, a to brisko uz mi hold i prekazi, no… uz ho chci mit v naruci… a chci konecne zase spat na brise
![]()
No jo ty už to máš ale za pár… ![]()
O tom spaní na břiše mi ani nemluv, já byla zvyklá spát vždycky na břiše a teď mi to nejde, takže jsem furt vzhůru pač jsem otlačená ze všech stran a hrozně mi to vadí…
A co že čekáte? Holčička nebo chlapeček?
No, ja uz tak poslednich 14dni vubec nespim, bud se mi tam tak bolestive otaci, nebo jsem proste tak moc otlacena… ![]()
Jo, a cekam kluka Davidka ![]()