Bolest kyčlí a třísel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
18.3.11 11:03

Tak už tak nějak postupně chápu, proč ty ženský těsně před koncem už chtěj aby porodily :-)
No tak to je manžel určitě šťastnej že bude mít kluka hm :-) Já si celou dobu myslela že čekáme kluka a nakonec je to holka…zpočátku jsem z toho byla trošku v šoku ale teď už bych neměnila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 11:14

Mno, pockej az budes v tom 30tydnu a dal.. to budes uz taky chtit porodit :lol:
Jo, manzel ma radost, jako jediny rikal, ze to bude kluk, vsichni mi rikali holcicku, podle vsech testu a kalendaru a vypoctu vychazela holka.. ve 13tt na UTZ mi rekli holku.. tak jsem byla stastna.. ale pak ve 20tt mi rekli 100% kluka.. a to jsem teda byla zklamana, ale pak jsem to nejak vstrebala.. a ted jsem stastna za kluka :mrgreen:
A manzel vsem vyklada, jak mel jako jediny pravdu, ze vedel, ze to bude kluk :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
18.3.11 11:28

Holky, můžu se k vám přidat? Takyjsem celá rozbolavělá. Už měsíc mám klidový režim a strašně se to vleče. Do otho mě štve, že se pořádně nemůžu věnovat malé, ale nedá se nic dělat.

Monny, gratulka ke svatbě, že jsi to zvládla i s mimískem :palec: Jak to u Tebe vypadá, nález dobrý?

Taky jsem byla zvyklá nejlíp se vyspat na břiše, a tak teď moc spát nemůžu, otáčím se z boku na bok na zádech mě vždycky začne tvrdnout bříško, tak to moc nemůžu. Jsem tu z vás asi nejmíň, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
18.3.11 11:29

No jooo chlapi jsou vždycky nejchytřejší že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 11:47
Kakami píše:
No jooo chlapi jsou vždycky nejchytřejší že :lol:

presne tak.. ale co.. mam radost, ze on ma radost, bude to pysnej tatka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 11:49

hany - urco se muzes pridat :palec:

Dekuju :kytka: no, zvladla jsem to, porad me zevnitr nakopaval, a prislo mi to hrozne vtipny, jak jsem se porad chytala za bricho.. ten pan co nas oddaval, se bal, ze rodim :lol:
Jinak muj nalez zatim dobry, v utery jdu na dalsi KO, tak jsem zvedava co se dozvim,… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
18.3.11 12:03

Monny, tak to přeju, ať je to stále dobré. A jen ležíš, nebo jak to máš?
Já jsem byla teď u dr. ve středu a čípek 42mm a zavřený, tak se modlím, ať se to drží co nejdýl, nechci zase zpátky do nemocnice :-( I když je mi jasné, že mě to asi nemine. U malé jsem zničehonic tam ležela od 33. do 36.týdne. Nakonec mi porod vyvolali kvůli vysokému tlaku ve 38.týdnu. Jsem teď konečně změnila dr., protože u toho bývalého jsem chodila na kontroly i po 30.týdnu, kdy jsem byla na neshcopence po 3týdnech, a kdybych po týdnu nešla do nemocnice s otokama na pohotovost, a nezjistily, že jsem už na prst otevřená, čípek hodně zkrácený a malá už naléhala, měla jsem ji hrozně nízko, tak kdybch tohle zjistila až za 14dní, můj dr. říkal, že je vše v pořádku, tak jsem porodila třeba už v 8.měsíci.
To jsem se teda rozepsala, doufám, že to neva.. :oops:

A co Zuzu, nemáte nějaké zprávy? ta už to má asi za sebou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.3.11 12:13

Ahoj holky, jsem v 36tt a mazec, neujdu delší trasu, kopec trpím jak blázen, otáčím se každou hodinu v noci kvůli kyčlím a dost často mě bolí stydká kost, takže udělat krok je fakt problém. Když dlouho stojím, bolí záda k nesnesení. Je to druhý těhotenství, u prvního jsem tohle neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 12:43

Hany - v poho, klidne se vypis :wink: Mno, ja mam porad predepsany klid, ale uz ne v takove mire jako predtim… uvidim v utery… :roll:
no zuzu to uz asi ma urcite za sebou :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
18.3.11 17:42

Taky myslím na Zuzku jak to zvládla.Určo dobře.Mě každej říkal,že to bude kluk,ale úplně všichni.Tak jsem se s tím nějak smířila.Šla jsem k doktorovi a ten mi řekl,že je to holčička a potvrdili mi to další asi 3 doktoři.Tak jsem ráda.Mě to bylo vcelku jedno,hlavně ať jsme zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
19.3.11 18:54

Holky, asi nemáte žádný ulevovací metody na ty kyčle a stydkou kost co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.3.11 20:34

kakami - neporadim ti.. leda si lehnout na zada a polstar pod zadek… nebo si lehni na bok a dej polstar mezi kolena.. nebo perinu… nic jineho ti asi neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.3.11 09:17

Mony díky…ale jaksi mám smůlu protože mě všechno bolí ať ležím na zádech nebo na boku :roll: Nikdy bych nevěřila že budu chtít abych to těhotenství měla rychle za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
20.3.11 09:26

Kakami, jsme na tom stejně. Taky jsem se na to druhé a poslední těhu těšila a ted bych nejradši, aby to už bylo za mnou a hlavně, abych miminko donosila a bylo zdrave. A to už další nechceme. Mě bolí od včera pravá kyčel, občas pomůže lehnout si na ten druhý bok, na tu kyčel, která bolí míň. To jsou rady viď a bude hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
20.3.11 09:28

Holky, vy čekáte všechny první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie