Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kakami píše:
Ty jo tak pokud jsi ty měla myšlenku, že to nezvládneš tak nevím co tam budu dělat![]()
A co to zašívání bolelo? A samotnej porod bylo to hrozný nebo jsi spíš pocitovala úlevu?
Já se taky hrozně těším až uvidím manžela jak se bude tvářit až se malá narodí..
Strááášně ti závidím že už to máš za sebou a že už máte tvu svoji berušku u sebe
Ale opravdu ta bolest není tak strašná, hlavně to netrvá pořád, každá kontrakce přejde a
nabereš nové síly na další, samotný porod, jakož chápu „vytlačení“, byl úplně v pohodě, opravdu to šlo tak rychle, že jsem z toho byla v šoku.
A neboj, taky se dočkáš a půjde to jako po másle
jen si musíš věřit a ani v koutku duše nemyslet předem na bolest a strach už vůbec ne!!!!
Hany163 píše:
Zuzko, také gratuluji k malé, je nádhernáA zvládla jsi to skvěle
Děkuji moc ![]()
Monny89 píše:
zuzi - tak to je fakt uplna pohadkaJo a koukala jsi na moje fotky ze svatby..?
Jsou ve fotoalbu tematu…
Nějak asi nevím, kde to najít
, poraď prosím.
Zuzu opravdu bych chtěla být tak pozitivně naladěná jako ty.. asi je pravda že je to pak všechno daleko jednodušší…ale já byť bych chtěla, tak mě to prostě nepůjde protože já opravdu hooodně špatně snáším bolest…
Ale kdo ví… ![]()
Kakami píše:
Zuzu opravdu bych chtěla být tak pozitivně naladěná jako ty.. asi je pravda že je to pak všechno daleko jednodušší…ale já byť bych chtěla, tak mě to prostě nepůjde protože já opravdu hooodně špatně snáším bolest…Ale kdo ví…
Ale dneska je tolik možností, jak bolest potlačit, tak to zvaž ať nejsi předem ve stresu. Já jsem od začátku těhu věděla že chci rodit bez epiduralu, ale já taky dobře snáším bolest.
Zuzana. k píše:Monny89 píše:Nějak asi nevím, kde to najít
zuzi - tak to je fakt uplna pohadkaJo a koukala jsi na moje fotky ze svatby..?
Jsou ve fotoalbu tematu…
, poraď prosím.
Zuzi - tady klikni na ten odkaz
https://www.emimino.cz/diskuse/fotky/?…
ja jsem teda taky proti epiduralu… nelibi se mi ty rizika kolem nej ![]()
No holky, ja pujdu spat.. manzel je unaven a ja tez, rano vstavam na KO ![]()
Zuzi jsi moc statečná jak jsi to zvládla.Tolik otázek je.Je to super,že už to máš za sebou.Tak odpočívejte a užívejte si.
Zuzi gratuluji k narození vaší berušky, je božská.
Přeji hodně štěstí a zdraví. Jak tady popisuješ porod, tak takový bych si taky přála. Jsem tak trochu zbabělec a bolest nesnáším dobře, ale strašně se těšíme na toho našeho broučka.
Ahojte holky
Zuzu tak jaká byla první noc doma s maličkou? ![]()
Mě se normálně v noci zdálo o porodu ![]()
Mony tak ať dobře dopandeš na KO ![]()
tak jsem dopadla na KO dobre, CS je porad 1, takze zatim rodit nebudu
![]()
Nooo vidíš to…nakonec to dopadne ještě tak, že budeš přenášet ![]()
to snad neeee
Kdyz je venku tak krasne, tak uz chci toho prdolu mit u sebe v kocarku ![]()
Tak to tě naprosto chápu…taky bych vyrazila drndat
Ne teda dneska, protože jsem stála 3 a půl hodiny u plotny a bolí mě nohy
, ale co bych pro manžela neudělala
Mony kdy máš termín vlastně?
Ja jak jsem byla venku, tak se mi ani nechtelo domu, fakt tam je nadherne.. ale samotnou me venku trajdat nebavi, takze uz je to dite v tom kocarku fakt potreba
![]()
Termin mam 23.5. Ale chtela bych porodit 20. nebo 21. chci aby byl prcek Byk, Blizence moc nemusim…
A 21.5. mam svatek, takze by se mi mohl narodit k svatku ![]()