Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monny89 píše:
Rak je nejlepsi znameni, ktere existuje
Raci jsou dukladni, verni, maji smysl pro humor a pro rodinu. Je to vlastne jako jedine znameni, nejlepsi typ pro rodinu
Jsou spolecensky, oddani, ale chytry…Ale nekdy jsou citlivy, az precitlively (zalezi na dni narozeni)
Jen tak mimochodem, ja jsem Rak, a mam kolem sebe spooooustu Raku, takze v tomhle jsou me popisky 100%
Jééé tak to jsi hodná.Taky jsi rak.Tak jsem zvědavá co se z malé vyvrbí.Díky ![]()
Monny tak to je mi líto,že máte teď takovou krizi.Hlavně ať se to vše vyřeší.Držím palce.
Opravdu? Manžel našel novou práci nebo se z toho zázrakem vyhrabali?
stal se zazrak, sef prijel dal penize, omluvil se a zase odjel… ted je jen otazka zda si hledat praci nebo ne ![]()
Ale asi jsem pro novou praci… ![]()
Tak to je super,že to tak dopadlo.Asi bych šla taky do nové práce.Nemáš jistotu a v tomto období je blbé si zahrávat.
No hele evidentně tam není něco v pořádku, takže bych si možná raději poohlídla po něčem jiném aby jste tohle nemuseli řešit někdy znovu. Ale je to super že dal co měl, tak už je zase líp hm..? ![]()
Mno, takze si bude hledat novou praci, pro jistotu… Jako jo, sice je lip, ale ta nejistota byla hrozna ![]()
Chápu tě.Sice to nic s prací nesouvisí,ale mě zas 2 měsíce neposlaly nemocenskou takže jsme přežívali taky jak se dá.Byla to hrůza.Spravujem ještě navíc byt a nebýt našich tak nevím jak by to dopadlo.
Ale nakonec je vše o.k.
j-zicek procpak ti neposlaly nemocenskou??? To je bordel v tom dnesni state fakt ![]()
No oni na mě prej zapomněli.Volala jsem do práce na naši mzdovku a ona mi řekla,že by mělo být vše v pořádku.Když jsem tam volala znovu tak řekla,že to teda pozjišťuje.Pak mi řekla,že zapomněla poslat lístek na peníze a že se omlouvá.Musela jsem se rozčílit.Ta paní na mě asi dlouho nezapomene.
Ale už je to vše v pořádku zaplať pánbůh.
no, aspon ze tak.. ![]()
To je hezky teda…
No, a co jinak, jak si uzivate tehu holky? ![]()
Já si ho užívám naprosto skvěle.Akorát dneska mě dost bolí břicho.Takové pnutí,ale asi se mi rozšiřuje děloha tak proto.
To počasí je super.
A co ty Monny?Vše v poho?
V jakym jsi presne tydnu…? ![]()
Jj, to bude deloha, taky jsem na to celkem „trpela“ ![]()
Ja jsem zatim porad v poho… drzime se spolu jak klistata… ja teda doufam, ze to jeste tak tech 6 tydnu vydrzime, ale posledni KO to vypada dobre… ![]()
Já jsem 25 týden.Dnes to mám poprvé.Ale měla jsem to jen chvíli pak už to bylo lepší.
Přítel hned začal jančařit.Bobík jeden,bál se. ![]()